Wedden op Honkbal

Honkbal wedden

(Ge-update 01/01/2023)

Als je wilt wedden op honkbal zijn er een aantal zaken die je nodig hebt. Daarom hebben wij dit artikel geschreven zodat je de beste kan vinden om te gokken op honkbal en meer.

De sport honkbal is in Europa steeds populairder en bekender aan het worden. Wie kent nu niet de New York Yankees of de Boston Red Sox. (beste teams uit de MLB, Major League Baseball.)

We zijn allemaal opgegroeid met het zien van deze logo’s van deze wereldberoemde honkbal clubs. Wat niet veel mensen weten is dat veel professionele gokkers honkbal een van de makkelijkste sporten vinden om winstgevend op te wedden.

Wil je meer weten over het succesvol wedden op honkbal en voorspel jij hoe je favoriete team de komende wedstrijden gaat presteren? 

Zet je voorspelling om in pure winst via onze beste bookmakers tegen de hoogste quoteringen, hiernaast hebben we alles wat je nodig hebt om geïnformeerd te beginnen met gokken op honkbal.

Wil je wedden op grote en kleine honkbal competities zoals de MLB, MPL en meer?

Wie gaat de Major League Baseball 2023 winnen?

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan honkbal weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Profiteer nu van een stortingsbonus van 100% bij Betcity.).)

Honkbal Bookmakers

Wat maakt een honkbal partij nog spannender? 

Er een weddenschap op afsluiten!

We hebben voor jou de beste honkbal bookmakers geselecteerd.

Deze zijn beoordeeld aan de hand van een aantal criteria zoals:

  • Het aanbod van honkbal weddenschappen
  • Bonussen
  • Gebruikersvriendelijkheid van de website
  • Promoties
  • Veiligheid en betrouwbaarheid (iDEAL wedden)

(Al onze bookmakers opereren legaal binnen de Europese Unie en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks weer veilig je winst kan terugstorten naar je bankrekening.)

Bekijk alle bookmakers >

De 3 meest voorkomende honkbal weddenschappen

Wij hebben alvast de top 3 populairste weddenschappen op honkbal voor je op een rijtje gezet. Een van de meest voorkomende redenen dat gokkers niet op honkbal wedden is omdat ze niet weten waar en hoe. We leggen het je uit zodat als je straks wilt beginnen met wedden op honkbal, je al een idee hebt van wat de weddenschappen inhouden.

Wedstrijd winnaar

Dit is een hele gemakkelijke, je sluit een weddenschap op het team waarvan jij denkt dat gaat winnen. Tip! Heb je een gevoel dat de underdog wel eens kan gaan winnen? Twijfel dan niet en volg je gevoel, het zou zonde zijn zo’n mooie kans te laten liggen, let wel op dat je niet een te groot risico neemt!

Over/under weddenschap (Meer or Minder)

Dit is zoals iedere andere boven of onder weddenschap, je wedt alleen niet op het aantal punten maar op het aantal runs. Je sluit een weddenschap af of het aantal boven een bepaald aantal run’s ligt of eronder. Dit heet ook wel de Over/under weddenschap.

Competitie winnaar

Je wedt op wie aan het einde van de rit boven aanstaat met de meeste punten. Dit is een van de meest voorkomende afgesloten weddenschappen in Amerika. Wie gaat de Major League Baseball winnen?

Tip! Hoe eerder je deze weddenschap afsluit hoe hoger de odds/quoteringen, hou hiermee rekening! (Het wedden op honkbal kan zeer rendabel zijn.)

Major League Baseball

Op deze competitie worden meer weddenschappen afgesloten dan op welke ook, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Het is het hoogste professionele niveau in Noord-Amerika (we kunnen wel met zekerheid zeggen in de wereld.)

Er spelen 30 teams in mee, 29 uit de Verenigde staten en een enkel team uit Canada.

Het belangrijkste toernooi is de World Series, dat is de finale tussen de kampioen van de American League en de National League, en spant 7 wedstrijden, de eerste met 4 overwinningen wint.

De New York Yankees hebben dit toernooi het vaakst gewonnen (maar liefst 27 keer en 13 verloren finales.)

Wedden op de World Series en Major League Baseball doe je via onze bookmakers, die een breed aanbod van weddenschappen hebben op dit gebied.

Dit is waarschijnlijk wat je niet wilt horen als het seizoen net begonnen is, maar het is het verstandigst om in het begin rustig aan te doen met het wedden op honkbal.

Je kan hier en daar een weddenschap plaatsen in het begin van het seizoen, maar je moet voorzichtig zijn met hoeveel en hoe vaak.

De harde realiteit is dat we in het begin vaak geen idee hebben hoe teams gaan presteren, en vaak in het begin hele hot streaks of cold starts zijn die zelfs de experts niet snappen.

Als het seizoen is gevorderd en je alles goed hebt bijgehouden kan je grotere weddenschappen afsluiten en verrassende weddenschappen winnen.

Algemeen gesproken: als je verstand hebt van honkbal, altijd goed de statistieken en geblesseerden bestudeerd en op het weer let, de tegenstanders dan zit je in een goede positie om winstgevend te kunnen worden met het wedden op honkbal.

Wedtips

Soms heeft zelfs de beste honkbal-punter een slechte reeks of kan je geen voorspellingen/weddenschappen van waarde vinden. Dan kan het helpen om de hulp van andere te raadplegen. (zoals met alles in het leven weten meerdere mensen meer dan een enkele.)

Wij hebben de beste honkbal sites voor je gevonden waar je wed tips kan vinden:

Gebruik altijd je eigen verstand en weeg de tips zorgvuldig af (neem niet klakkeloos tips over). Zo kan je er ook nog wat van leren en een betere honkbal-punter worden.

Live wedden op honkbal

De in Amerika mega populaire sport honkbal is in Europa ook steeds bekender aan het worden, helemaal met de goede prestaties van het nationale honkbalelftal. (Neptunes is de absolute topploeg in Nederland met 7 overwinningen.)

Daarmee is ook het live wedden op honkbal gegroeid met name op de NBL (National Baseball League).

Het live wedden brengt vele mogelijkheden met zich mee, vooral voordelen voor de honkbal-punter. Zo beschik je over meer informatie die je kan gebruiken om weddenschappen af te sluiten.

Wie slaat de volgende home-run? Welk team gaat er winnen? Live wedden is ideaal, heerlijk op bank de wedstrijd bekijken en via je telefoon een weddenschap erop afsluiten, wat wil je nog meer?

Mobiel wedden op honkbal

Sla je die homerun? Mobiel wedden op honkbal is steeds meer in trek. Vandaar dat we al onze bookmakers screenen op het gebruik van mobiele telefoons om te wedden.

Deze zijn dan ook allemaal beschikbaar via je mobiele telefoon, of via een speciale website voor je mobiele telefoon of een applicatie.

Het maakt niet uit of je een Windows, Apple of Android telefoon hebt!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wedden op honkbal? Kijk hieronder eens bij onze beste honkbal bookmaker en pak je welkomst bonus.

loader