Wedden op Glory Kickboksen

Glory wedden

Heb je zelfs gekickbokst of vind je het gewoon een mooie sport en wil je beginnen met wedden op Glory kickboks wedstrijden?

Dan heb je de beste online bookmakers nodig waar je als Nederlandse speler welkom bent.

Glory en kickboksen is al jaren lang populair in ons land en de aandacht voor de sport groeit nog steeds.

Wie is jouw favoriete vechter en voorspel jij correct wie de komende Glory kickboks gevechten gaat winnen?

Zet je voorspelling nu om in echt geld via onze bookmakers waar je tegen de hoogste quoteringen weddenschappen kan afsluiten op Glory kickboksen.

Wil je wedden op het aankomende Glory Kickboks gevecht?

Wedden op Glory 88: Badr Hari vs James McSweeney.

Bij Betcity vind je het grootste aanbod aan Glory/kickboks weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Verhoogde quoteringen voor het gevecht wedden Glory 88 Badr Hari – James McSweeney

Bezoek nu Circus.nl

Bezoek Circus.nl >

(Profiteer nu tijdelijk van een gratis weddenschappen ten waarde van €250 + €250 stortingsbonus bij Circus.)

Bookmakers Glory kickboksen

Wil je weddenschap afsluiten op een Glory gevecht?

Dan hebben wij de beste online Glory bookmakers met een groot aanbod van weddenschappen waar je partij tussen staat.

Wij hebben ze geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

 • Bonus(sen)
 • Hoogte van de noteringen
 • Aanbod van Glory weddenschappen
 • Promoties voor loyale spelers
 • Gebruikersvriendelijkheid website (mobiel)

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

Bekijk alle bookmakers >

Wedden op Glory nieuws & voorbeschouwingen

Wedden op Semeleer – Veseli | Glory Rivals 2

Op zaterdag 17 september wordt in de Meent te Alkmaar de Enfusion MMA Fight Night…

Wedden op Badr Hari – Alistair Overeem | Glory Collision 4 | Odds Boost x 50!

Kickboks organisator Glory organiseert dit jaar op 8 oktober een legendarisch gevecht de Nederlander Alistair…

Wedden Glory 78: Badr Hari – Arkadiusz Wrzosek

Op zaterdag 4 september staan in de Rotterdanse Ahoy Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek tegenover…

Wie zijn de huidige kampioenen?

Dit is natuurlijk waar het allemaal om draait, de beste vechter worden in je gewichtsklasse en blijven door middle van title defenses.

Wie herinnert zich niet de oude generatie K-1 vechters zoals Peter Aerts, Badr Hari, Ernesto Hoost en de reus Sem Schilt? Deze zijn nu een comeback aan het maken met gevechten zoals Badr Hari vs Rico Verhoeven en Bonjasky tegen Manhoef. De oude generatie tegen de nieuwe.

Er staan ons in ieder geval veel mooie gevechten te wachten de komende jaren op kickboks gebied.

Jezelf de beste kickbokser ter wereld kunnen noemen, hier hebben ze al van jongs af aan van gedroomd en keihard voor getraind en gevochten.

Wie zijn op dit moment de kampioenen van de gewichtsklassen en hoe zijn ze daar gekomen?

Gewichtsklassen bij Glory

Hieronder vind je een korte geschiedenis en de huidige kampioenen en uitdagers per gewichtsklassen bij Glory kickboksen.

 

Vedergewicht (Featherweight)

Vedergewicht gewichtsklasse toegestaan gewicht: tot en met 65 kg.

Het vedergewicht is de lichtste gewichtsklasse bij de mannen, met tot 65 kilogram. De huidige kampioen is een Nederlander, en als je wat van kickboksen af weet en de laatste tijd hebt gevolgd dan weet je dat het Robin van Rosmalen is.

De 28-jarige Nederlander wist met succes in Glory 45 Amsterdam zijn titel te verdedigen tegen de Oekranier Serhiy Adamchuk. Hij is tevens de eerste Glory vechter dit in twee gewichtsklassen de titel heeft weten te bemachtigen.

De verdergewicht titel heeft hij sinds 20 mei 2017. Helaas verloor hij de titel aan de Thai ‘Petch’ op 29 september 2018 – deze wist zijn titel sindsdien al 9 keer te verdedigen waaronder tegen Robin van Roosmalen, 2x Serhii Adamchuk, 2x Kevin VanNostrand (1x winst en 1x draw). De laatste keer was tijdens Glory 75 tegen Serhii Adamchuk waar hij door Unanimous Decision wist te winnen.

We zijn benieuwd wie de volgende titeluitdager van ‘The Professor’ Petch gaat worden. We verwachten dat die in 2022 nog een keer aan de slag moet voor z’n 10e titelverdediging!

 

Lichtgewicht (Lightweight)

Lichtgewicht gewichtsklasse toegestaan gewicht: tot en met 70 kg.

De lichtgewicht klasse gaat tot en met 70 kilogram en is een met de meeste competitie. De huidige kampioen is de 26-jarige Thai Sitthichai Sitsongpeenong, een geboren natuurlijke vechter met een keiharde stijl.

Hij heeft al 2 keer zijn titel met succes verdedigd, sinds het behalen op juni 25, 2016. Echter won Marat Grigorian de titel en is hij de huidige wereldkampioen lichtgewicht Glory. Deze Marat Grigorian verdedigde z’n titel 4 keer voordat hij in 2019 met ‘pensioen’ ging.

Toen werd er in 2019 tijdens Glory 75 een gevecht gehouden tussen de 2 grootste titeluitdagers voor de nieuwe kampioen: Michael Palandre vs Tyjani Beztati. De Marokkaanse Nederlander wist te winnen en is sindsdien te belt houder van het lichtgewicht in Glory. In 2022 verdedigde hij z’n titel met succes tegen Elvis Gashi tijdens Glory 78.

Tegen wie moet Tyjani ‘The Wonderboy’ Beztati z’n titel gaan verdedigen in 2022?

 

Weltergewicht (Welterweight)

Weltergewicht gewichtsklasse toegestaan gewicht: tot en met 77 kg.

In de weltergewicht klasse die loopt tot 77 kilogram is er nog een Nederlander, ook al vecht hij tegenwoordig onder de Surinaamse vlag. We hebben het over The Predator oftewel Murthel Groenhart.

De 31-jarige geboren Amsterdammer wist op 26 augustus 2017 de titel te bemachtigen door middel van de Fransman Cedric Doumbe te verslaan in Chicago Amerika tijdens Glory 44. Cedric Doumbe wist echter zijn titel weer terug te winnen – Cedric Doumbe is de huidige weltergewicht wereldkampioen.

Sinds Doumbe gestopt is, is er een vacuum ontstaan, er zijn nu 2 titelcontenders: Hamicha (Rank #1) en Dmitry Menshikov (Rank #2). We verwachten dat deze in 2022 voor de Welterweight Belt gaan strijden.

 

Middengewicht (Middleweight)

Middengewicht gewichtsklasse toegestaan gewicht: tot en met 85 kg.

Het middengewicht tot en met 85 kilogram is ook een zwaarbevochten klasse met enorm veel vecht talent. De huidige kampioen is de Braziliaan Alex Pereira, hij wist op 14 oktober 2017 tijdens Glory 46 China de titel te veroveren van de Canadees Simon Marcus.

Er is toen veel gebeurd en de belt is een paar keer gewisseld en nu fast forward is de Surinamer Donovan Wisse de Middleweight kampioen van Glory, deze vechter won o.a. van 2x Yousri Belgaroui, Cesar Almeida, Jason Wilnis.

 

Lichte zwaargewicht (Light Heavyweight)

Licht zwaargewicht gezichtsklasse toegestaan gewicht: tot en met 95 kg.

De lichte zwaar gewichtsklasse gaat tot 95 kilogram. De huidige kampioen is de Russische beer van 26, Artem Vakhitov. Hij wist de titel op 12 maart 2016 te bemachtigen uit de handen van de Braziliaan Saula Cavalari en heeft hem al twee keer verdedigd de laatste maal tegen bovengenoemde met succes.

Sindsdien heeft hij hem 6 keer verdedigd tot hij Alex Pereira tegenkwam tijdens Glory 77 waar hij de titel verloor. Echter had hij recht op een rematch en tijdens Glory 78 op 4 september 2021 won hij z’n titel terug.

 

Zwaargewicht (Heavyweight)

Zwaargewicht gezichtsklasse toegestaan gewicht: vanaf 95 kg +.

De klasse zwaargewicht is vanaf 95 kilogram zonder een maximum. De huidige kampioen is niemand minder dan Rico Verhoeven, een van de populairste vechtsporters ter wereld op dit moment en wist zijn titel sinds 21 juni 2014 maar liefst 9 keer met succes te verdedigen.

Nu we het artikel updaten in 2022 is het duidelijk dat Rico Verhoeven geen eendagsvlieg was, hij heeft z’n titel ondertussen al 20 keer verdedigd en het ziet er niet naar uit dat wie dan ook de beste Nederlandse kickbokser ooit kan uitdagen.

Wedden op Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is in Nederland verreweg de bekendste en populairste vechtsport beoefenaar die er is. Tegenwoordig speelt die zelfs mee in Hollywood films en is die op weg om wereldberoemd te worden.

The King of Kickboxing is actief in het zwaargewicht en met z’n 196 cm en bijna 120 kg is hij een imposante vertoning en het gezicht van kickboksen in Nederland.

We zullen hem de beste kickbokser van het laatste decennia noemen omdat hem de beste Nederlandse kickbokser ooit noemen disrespect is naar de voormalige helden zoals Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Peter Aerts en niet te vergeten Badr Hari in z’n prime.

Het wedden op Rico Verhoeven is mateloos populair, iedere keer dat hij in de ring stapt is hij bij de goksites en wedkantoren torenhoge favoriet, daarom moet je flink inzetten om er nog een leuk bedrag mee te winnen.

Maar dat hij gaat winnen is bijna een zekerheid met 20 titeldefensies op rij. Er schakelen iedere keer honderdduizenden livestreams en tv’s in om de verrichten van Rico Verhoeven te volgen.

De odds van Rico Verhoeven komen vaak niet boven de x 1.30 uit maar alsnog als je €10.000 inzet ontvang je een mooie €3000 winst. Niet voor niets dat er door de Nederlanders massaal weddenschappen worden afgesloten op Rico Verhoeven.

Op Sportgokken.eu vind je de beste Rico Verhoeven bookmakers waar je 100% veilig en legaal kan inzetten.

Alle bookmaker (s) die je vind zijn in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Vaak zijn er ook boosted odds of bepaalde bookmaker bonussen te vinden die te maken hebben met Rico Verhoeven, hou onze site dus goed in de gaten!

Online gokken op Rico Verhoeven doe je via www.circus.nl/

Bezoek Circus.nl >

Wat zijn de spelregels en hoeveel rondes zijn er bij Glory kickboks gevechten?

Alle regels van Glory Kickboksen kan je vinden op de officiële site van Glory onder het kopje ‘rules’. We hebben de belangrijkste spelregels waar je rekening mee met houden met online bets afsluiten op Glory voor je uitgezocht.

Hoeveel ronden?

Hoeveel ronden er gevochten worden hangt af van welke type match het is. We hebben hieronder de type matches voor je neergezet met de hoeveelheid ronden en de duratie.

 • Type class C gevecht: 3 ronden van 2 minuten.
 • Type class B gevecht: 3 ronden van 3 minuten.
 • Type class A gevecht: 3 of 5 ronden van 3 minuten.
 • Toernooi gevechten: 2 of 3 ronden van 2 of 3 minuten.
 • Titel gevechten: 5 ronden van 3 minuten.

Voor alle gevechten geld 1 minuut rust tussen de ronden.

Op welke manieren kan er gewonnen worden?

Niet ieder gevecht eindigt in een technische knock-out of of echte knock-out, welke regels gelden er voor het scoren en wanneer wordt een partij gewonnen?

Een Glory gevecht wordt gewonnen op de volgende manieren:

Punten: Drie of vijf ‘judges’ zullen de relatieve resultaten van iedere vechter zijn performance scoren via een ’10-points-must’ systeem en tijdens iedere ronden de score opschrijven. Nadat de rondes en het gevecht is afgelopen worden de scores optelt en wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Knock-out: Als een vechter geraakt wordt op een manier waarna hij of zij het gevecht niet meer kan voortzetten na 10 tellen van de scheidsrechter, of als de scheidsrechter een knock-out bepaald voor de 10 seconden voor directe medische assistentie.

Bij de technische knock-out zijn er een aantal mogelijkheden, we zetten ze allemaal op een rij zodat je precies weet wanneer iets geld als technische knock-out.

Technische knock-out:

 • Als een vechter geen wil toont om het gevecht voort te zetten of als de scheids van mening is dat de vechter niet capabel is om door te vechten.
 • In een enkel gevecht of toernooi finale als een vechter 3 keer naar de grond wordt geslagen in een enkele ronden of 4 keer in het gehele gevecht.
 • Als een vechter niet langer door kan vechten door een blessure veroorzaakt door een legale techniek.
 • Als de vechter niet de hoek uitkomt om te vechten nadat de bel heeft geslagen.
 • Als de scheidsrechter vind dat de vechter totaal ‘outclassed’ wordt of niet fysiek fit genoeg.
 • De dokter het gevecht stopzet door een blessure of schade veroorzaakt door een legale techniek, omdat het niet langer veilig is om door te vechten.
 • Zodra de coach de handdoek in de ring gooit omdat hij weet dat z’n vechter nooit meer kan winnen en gevaar loopt voor z’n gezondheid.

Diskwalificatie: Als een vechter expres een verboden techniek gebruikt en de scheids hem diskwalificeert ervoor, als de ‘corner man’ de ring binnen stapt en een van de vechters aanraakt.

Verboden technieken: Kopstoten, bijten, alles tegen het achterhoofd or rug, alle technieken die de gevoelige regio bij de man/vrouw raken, linaer or trusting kicks tegen de knie, proberen ogen uit te steken, elle bogen, judo technieken, submissie technieken, tuffen, schelden, obscene gebaren, beledigen.

Tips om te gokken op Glory kickboksen gevechten

Wil je voor echt geld wedden op Glory gevechten? Dan is het slim om naar deze tips te kijken, ze zullen je helpen winnende weddenschappen uit te kiezen.

Verzamel zoveel mogelijk informatie

Informatie is goud waard in de wereld van de online weddenschappen, hoe meer je weet over vechters hoe beter je kan inschatten wie er gaat winnen. We hebben het niet alleen voor de statistieken maar alle informatie kan waardevol zijn. Ga je naar dezelfde gym als een vechter en weet jij als één van de weinig dat die een lichte blessure heeft maar toch gaat vechten? Dan kan dit je die extra edge geven bij het winnen van een weddenschap. Zo zijn er tal van zaken, ga dus goed op onderzoek uit!

Bekijk de statistieken

Allereerst is het belangrijk om de statistieken van een vechter te bekijken, wil je gaan inzetten op een knock-out finish? Dan is het slim om te kijken naar de statistieken en hoeveel deze vechter op knock-out heeft gewonnen.

Op deze manier moet je wetenschappelijk naar de statistieken kijken, je kan er enorm veel uit leren. De belangrijkste statistieken zijn: resultaten (winst/verlies/gelijkspel), gemiddelde vecht tijd, slagen per minuut uitgedeeld, slagen per minuut geïncasseerd, winst via k-o, technische k-o, jury beslissing.

Welke vechtstijl hebben de vechters?

Zoals hierboven al aangegeven is informatie geld waard bij het online wedden op sport, daarom is het slim om oude events van Glory en gevechten terug te kijken en vechters waar je eventueel geld op wilt inzetten te bestuderen. Welke vechtstijl hebben ze? Tegen welke soort tegenstanders doen ze het goed of juist slecht? Hoe meer je over de vechters weet hoe beter je kan inschatten hoe ze  tegen elkaar verhouden.

Hoe is de recente vorm?

Hoe heeft de vechter het in z’n laatste gevechten gedaan? Is die zoals Rico Verhoeven al 20 gevechten ongeslagen en ziet het er niet naar uit dat die ooit gaat verliezen of heeft die een paar verliespartijen en is het een aflopende zaak? (Badr Hari…).

Is er bad blood?

Bad blood betekend dat er een probleem tussen 2 vechters is, denk aan het gevecht tussen Badr Hari en Overeem of Badr Hari en Rico Verhoeven. Hoe persoonlijker het wordt hoe interessanter een gevecht wordt en hoe hoger de stakes. Kunnen de vechters de druk aan?

Glory kickboksen livestreams

Glory kickboksen is zeer populair onder de Nederlanders, als Rico tegen Badr Hari vecht kijken er wel miljoenen mensen naar.

Echter waar kan je de verrichtingen van Rico Verhoeven en de andere Glory sterren op televisie zien?

Over waar Glory gevechten te zien zijn kan nog wel eens wat verwarring ontstaan, daarom willen we dat in deze alinea de wereld uit helpen.

Voorheen waren de Glory gevechten te zien op Spike TV en soms op Veronica echter tegenwoordig is het alleen mogelijk om de Glory evenementen te zien via een livestream.

Glory livestream kan je kopen op Glorykickboxing.com en er zijn de volgende betaalmiddelen beschikbaar: iDEAL, VISA, MasterCard, American Express, PayPal, Apple Pay, JCB.

Je kan deze livestream naar je televisie casten via Chrome Cast of Apple Air Play, let op dat je maar 1 stream tegelijk kan aanzetten per Pay-Per-View code.

Deze livestreams zijn in 3 talen beschikbaar: Nederlands, Frans en Engels.

Echt geld inzetten en hoogste odds

Op zoek naar de hoogste odds om in te zetten met echt geld op Glory gevechten? Dan ben je bij sportgokken.eu aan het juiste adres! We hebben de beste Glory wedkantoren en betsites voor je uitgezocht om sportweddenschappen af te sluiten.

In dit artikel vind je specifiek de beste bookmakers waar je Glory weddenschappen kan afsluiten, dit kan bijvoorbeeld bij Betcity, Bet365, Jacks Casino (officiële sponsor van Glory), Holland Casino, ZEbet en Circus.

Hoe is Glory ontstaan?

Toen K-1, historisch gezien de grootste kickboks organisatie in financieel zwaar geweer raakte in 2011, ondernamen Total Sports Asia, TSA directeur Marcus Luer en Franse investeerder Pierre Andurand en Scott Rudmann een poging om het merk te kopen.

Toen K-1 werd verkocht aan Gunil Kim en EMCOM Enterainment Inc. Besloot de groep investeerders een nieuw merk op te richten met als doel de grootste kickboks organisatie ter wereld te worden.

De laatste tijd is het ook in een steeds beter daglicht komen te staan door ambassadeurs voor de sport zoals Remy Bonjasky en Rico Verhoeven. Tegenwoordig is er een nieuw tijdperk aan gebroken met vechters als Jamal Ben Saddik, Artem Levin en Cedric Doumbe en de comeback van Badr Hari.

Deze werd gedoopt als GLORY, ze kochten United Glory, It’s Showtime en Golden Glory op om zich van de beste vechters ter wereld te verzekeren en een top productie team te hebben. Scott Ruddman werd de vice-president van het bedrijf en is een belangrijk onderdeel van het succes van GLORY.

Ze hadden op dat moment de beste kickboksers ter wereld zoals Gokhan Saki, Albert Kraus, Giorgio PEtrosyan, Yoshihiro Sato, Remy Bonjasky, Semmy Schilt, Peter Aerts en Daniel Ghita.

Op 26 mei 2012 was GLORY 1 een feit, het werd gehouden in de Ericsson Globe Stockholm en lanceerde Semmy Schilt tot de eerste zwaargewicht kampioen van GLORY.

Het begin van een groot succes en veel mooie kickboks gevechten.

Hoeveel is het prijzengeld bij Glory?

Iets wat we allemaal willen weten hoeveel kickboksers nu eigenlijk verdienen. Daar is echter geen definitief antwoord op want dat verschilt per vechter. Als kleine vechter krijg je misschien een paar honderd euro per gevecht in de kleinere zalen.

Bij Glory kickboksen wordt er echter wel flink betaald – met name voor de grote sterren.

Echter verdienen niet alle Glory kampioenen bakken met geld, zo verdienen naar verluid de minder populaire vechters soms maar €25000 voor een titelgevecht.

Maar als Rico Verhoeven en Badr Hari tegen elkaar vechten dan krijgen ze minimaal 5 ton + nog eens tal van extras. Rico Verhoeven is de best betaalde Glory kickbokser van Nederland en in totaal heeft die al een vermogen van enkele miljoenen bij elkaar gevochten.

Echter is het ook van belang dat je niet alleen een goede vechter bent maar tegenwoordig in de tijd van social media wordt het meeste geld verdiend met reclame campagnes en influencer zijn.

De rijkste Nederlandse (ex) kickbokser is echter Ernesto Hoost die z’n geld slim heeft geïnvesteerd en een geschat vermogen heeft van 10 miljoen +. Badr Hari boert ook niet slecht en mag zich ook rekenen tot één v/d rijkste vechters van Nederland.

Wil je in de toekomst ook Glory vechter worden? Probeer dan naast je vecht skills ook je media reach te vergroten want dit zal ook je Glory Pay vergroten!

Glory kickboxing events kalender 2023

Hieronder vind je alle (verwachte) Glory kickboxing events voor 2023 op chronologische volgorde.

 • Glory 87  Rotterdam, Ahoy – 19 augustus 2023
 • Glory 88  Parijs, Dome de Paris – 9 september 2023

Circus is de aanbevolen bookmaker met 5.0 sterren uit 5 voor het wedden op Glory Kickboksen.

[yasr_overall_rating size=”medium”]

(Aanbevolen door de redactie van Sportgokken.eu – Pieter Jansen (Bookmaker expert, mma liefhebber + jaren ervaring in de casino branche aan beiden kanten van het spectrum.)

Gokken op Glory kickboksen?

Wil je gokken op Glory partijen?

Neem dan eens vrijblijvend een kijkje bij onze bookmakers en bekijk welke je het beste bevallen.

Bekijk alle bookmakers >

Glory kickboksen veelgestelde vragen

Nee helaas, Glory Kickboksen is niet te zien live via de televisie, wel kan je het streamen en dan via Chrome Cast of Apple Air Play casten naar je televisie in 4k!

Glory kickboks evenementen kan je livestreamen via Pay-Per-View – deze PPV kan je kopen op de officiele website van Glory: www.glorykickboxing.com/.

Weddenschappen afsluiten op Badr Hari kan via onze online bookmakers waar je tegen de hoogste odds op alle Glory evenementen kan wedden. Als het gevecht Badr Hari v Rico Verhoeven er aankomt geven bookmakers vaak promotionele bonussen zoals gratis inzet of boosted odds. Bij ons je vind je de beste bookmakers als je wilt wedden op Badr Hari.

Dat kan via onze bookmakers, klik door naar onze pagina. Daar kan je tegen de hoogste quoteringen bij de beste bookmakers beschikbaar voor jou een weddenschap afsluiten iedere keer dat Rico Verhoeven vecht of op andere Glory gevechten.

Het werkt heel simpel en iedereen die kan het. Allereerst zoek je via onze pagina een bookmaker die Glory weddenschappen aanbied – meld je daar aan en stort via één van de veilige manieren geld op je account. Nu zoek je onder het kopje ‘MMA / Mixed Martial Arts’ Glory op of je typt in de zoekbalk van de bookmaker de namen van het gevecht waar je op wilt gaan inzetten. Nu je de weddenschap hebt gevonden kies je wat en hoeveel je wilt gaan inzetten – klik dan op bevestigen en de weddenschap is afgesloten en live.

Wij hebben de beste bookmakers uitgezocht die beschikbaar zijn voor jou, waar je weddenschappen kan afsluiten op Glory kickboks gala’s en de belangrijkste gevechten zoals tussen Rico Verhoeven v Badr Hari. Niet alle bookmakers bieden de mogelijkheid om te wedden op Glory kickboksen aan – daarom hebben wij dit artikel geschreven zodat je zelf niet hoeft te zoeken maar gemakkelijk uit onze betrouwbare bookmakers kan kiezen.

3

3 thoughts on “Wedden op Glory Kickboksen

Comments are closed.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.