Aanbevolen

Beste bookmakers

Sportgokken.eu, hierna te noemen Sportgokken.eu, verleent u hierbij toegang tot Sportgokken.eu (“de Website”) publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Sportgokken.eu behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

Sportgokken.eu spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Sportgokken.eu.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Sportgokken.eu nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Sportgokken.eu.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om gedeeltes van deze website te gebruiken voor andere websites. of andere doeleinden.

Disclaimer

Op Sportgokken.eu worden er geen wed/gokservices aangeboden. Wij geven hiernaast ook geen gelegenheid tot het deelnemen aan kansspelen. Wij bieden op Sportgokken.eu geen mogelijkheid tot gokken.

Het gokken op sport is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18+ en niet toegestaan voor bewoners van Nederland! Wij benadrukken nogmaals dat het voor Nederlandse inwonenden NIET is toegestaan om online te wedden op sport.

Wij zijn NIET verantwoordelijk voor de eventuele bedrijfsvoering van naar gelinkte paginas.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.