Over ons

Welkom op onze website Sportgokken.eu. Onze website is in oktober 2016 opgericht omdat we zagen dat de bestaande websites niet voldoende nuttige informatie gaven over het wedden op bepaalde sporten.

Ons doel is dan ook voor iemand die interesse heeft in het wedden op sport van waardevolle en nuttige informatie te voorzien. Zodat op lange termijn winstgevend en succes gegokt kan worden op sport. Daar horen ook veilige en betrouwbare bookmakers bij.

Vandaar dat onze slogan luid “Jouw favoriete sporten – Onze beste online bookmakers” en “Succesvol gokken op sport”.

Sportgokken.eu is de website die voor haar bezoekers waardevolle informatie wil verschaffen op het gebied van wedden op Voetbal, UFC, Formule 1, Basketbal, Tennis, Honkbal, Politiek & andere sporten.

Op onze website zelf kunnen geen weddenschappen afgesloten worden. We voor onze bezoekers de beste bookmakers op een rijtje gezet en beoordeeld op een aantal criteria. Je kan duidelijk zien welke bookmaker op welk gebied beter is en zo een geïnformeerde keuze maken waar je wilt gaan wedden op sport.

 

Gokken op sport is helemaal in!

Het wedden op sport is tegenwoordig super populair! Iedereen die doet het. Het is natuurlijk ook veel leuker en spannender om een voetbalwedstrijd te kijken als je er een weddenschap op hebt afgesloten. Helemaal als het je eigen club is. Het is natuurlijk niet alleen leuk en spannend, je kan er ook een leuk zakcentje mee verdienen of als je het serieuzer en professioneler aanpakt grote geldbedragen.

 

We zijn betrouwbaar en objectief

Omdat wij van Sportgokken.eu aan beide kanten van het spectrum hebben gezeten. Weten wij als geen ander wat een gokker belangrijk vind in een online bookmaker. Daarom zijn de bedrijven die wij aanbieden ook uitgebreid getest op een aantal factoren en betrouwbaar bevonden.

Zodat je nooit vervelende problemen hebt met uitbetalen. Na de initiële testen blijven we maandelijks wel controleren of de service niet slechter is geworden zodat we onze bezoekers daar dan van op de hoogte kunnen stellen. Wij willen alleen het beste voor onze gokkers!

 

Laatste sport nieuws

Als je weddenschappen wilt afsluiten op sport moet je goed op de hoogte zijn wat er allemaal speelt binnen de sport of teams. Daarom hebben wij van Sportgokken.eu altijd het laatste wed-nieuws zodat je geïnformeerd een weddenschap kan afsluiten op je favoriete sport. We praten je dagelijks bij over de beste nieuwe beloningen, nieuwste online bookmakers en dikste welkomst bonussen!

 

Wedstrategieen & handleidingen

Om de beginnende sport-punter te helpen met het afsluiten van weddenschappen hebben we een ruime database met artikelen en tips over hoe je winstgevend kan wedden op sport. Een aantal voorbeelden, hoe geld te verdienen met wedden op NBA basketbalWedden met Bitcoins, Return on Investment, Wat is ROI?

Zo hebben we tal van artikelen over iedere sport, zodat we altijd waardevolle wed-informatie hebben voor je favoriete sporten!

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.