Creditcard storten bookmakers

Alles over storten met Creditcard bij de bookmaker

Creditcards bestaan al een lange tijd zijn een veilige manier om geld te storten bij de bookmakers. Er zijn verschillende aanbieders van creditcards: de grootste zijn Mastercard, Visa en Discovery. Het mooie van gokken via creditcard is dat het de meest geaccepteerde betalingsmethode is van allemaal. We hebben voor jou alle informatie die je nodig hebt over het storten en uitbetalen met creditcards en de beste creditcard bookmakers voor je uitgezocht.

Online Goksites waar je met Creditcard kan betalen

Bonus: €100 stortingsbonus

Bonusvoorwaarden: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Bet365

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Circus

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Livescore Bet

Bonus: €100 stortingsbonus

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Jacks casino

Bonus: Binnen 5 min uitbetaald!

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Kansino

Wat zijn creditcards?

De creditcart (kredietkaart) stamt uit de jaren 50 en werd uitgevonden door Ralph Schneider en Frank X. McNamara in 1966 kwam de eerste op de Europese markt.

Met een creditcard kan je een aankoop doen waarbij je pas achteraf hoeft te betalen dat als tegenstelling bij een normale bankpas waarbij het direct van je saldo wordt afgeschreven.

Je kan er hierna voor kiezen gelijk het hele bedrag terug te betalen of een gedeelte open te laten waar je dan rente over betaald.

 

Hoe werken creditcards?

Het proces van het storten met je creditcard kan eigenlijk niet makkelijker, dat is ook een van de redenen dat zoveel mensen iedere dag storten met creditcard bij de bookmakers.

Als je hebt besloten met welke creditcard je wilt gaan storten ga dan naar het stort gedeelte en voer je details in. Bij al onze bookmakers worden deze gegevens encrypted bewaard en zijn ze veilig ook de connectie via een SSL encryptie.

Hierna heb je direct toegang tot je fondsen met te wedden op sport bij de bookmakers met je gestorte geld van je creditcard.

Je kan ook weer uitlaten betalen via creditcard – dit is meestal gratis. Het uit laten betalen via een creditcard kan een aantal dagen duren, het hangt van de bookmaker af hoe snel ze zijn.

Het mooie is dat je ook een creditcard kan gebruiken om je online wallets zoals PayPal, Neteller of Skrill aan te vullen met geld.

 

Plus en minpunten creditcard

De creditcard is een ideale manier om bij de bookmaker geld te storten en er weer af te halen. Hieronder een paar voor en nadelen van het gebruiken van een creditcard als betaalmiddel.

Pluspunten:

  • Veilige transacties
  • Meest geaccepteerde betaalmethode bij de bookmaker
  • Snel storten
  • Geen kosten aan verbonden

Minpunten:

  • Niet alle creditcards kan je mee laten uitbetalen (met VISA bijna altijd wel)

 

Online wedden creditcard

Online gokken op sport door te storten via met je creditcards is een heel viable optie. Één van de betere betaalmethoden beschikbaar zoals we hierboven hebben gelezen kan je praktisch bij iedere goksite storten – zijn er geen kosten aan verbonden en is het veilig.

Creditcards zijn nog lang niet uitgestorven en zullen ook in de toekomst altijd een goede optie blijven.

Creditcard Bookmaker veelgestelde vragen

Één creditcard kan je aanvragen via je Nederlandse bank – het is een soort van bankpas waar je op krediet (geld kan lenen) en dit pas later terug betalen. Bijna alle bookmakers accepteren creditcards om te storten en weer uit te laten betalen. De creditcard is een goede veilige optie als betaalmethode.


We hebben de beste creditcard bookmakers beschikbaar voor jou uitgezocht. Bij deze bookmaker(s) ontvang je de hoogste welkomstbonussen, beste odds en promoties. Ze zijn allemaal in het bezit van officiële licenties en veilig en betrouwbaar bevonden.


Ja, absoluut. De creditcard is één van de veiligste online betaalmiddelen. Alle gegevens zijn encrypted en we hebben alleen betrouwbare bookmakers geselecteerd. Je kan er zowel mee storten als uit laten betalen en mocht er toch iets misgaan (wat eigenlijk nooit gebeurd) dan is de creditcard maatschappij daar voor verzekerd en krijg je alles vergoed.

Dat is afhankelijk van de bookmakers, meestal binnen 24 tot 72 uur. Creditcard uitbetalingen moeten vaak manueel worden goedgekeurd.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.