Wedden en Storten met Paysafecard

Alles over storten met Paysafecard bij online bookmakers

Paysafecard is het ideale middel als u online geld wilt storten bij de bookmakers maar contant geld wilt gebruiken om weddenschappen af te sluiten. Met de paysafecard is het mogelijk om bij duizenden webwinkels, bookmakers en online goksites te betalen en geld te storten. Het werkt simpel via een 16-cijferige pincode die je ontvangt en als je wilt betalen invoert. 

Online Goksites waar je met Paysafecard kan storten

Bonus: €100 stortingsbonus

Bonusvoorwaarden: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Bet365

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Circus

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Livescore Bet

Bonus: €100 stortingsbonus

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Jacks casino

Bonus: Binnen 5 min uitbetaald!

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Kansino

Als je bij een bepaalde bookmaker wilt spelen is het slim om eerst te kijken of deze wel paysafecard accepteert, nu is het tegenwoordig zo dat ze dat bijna allemaal doen maar het is toch slim om even te controleren.

Alle bookmakers die beschikbaar zijn op onze pagina accepteren paysafecard.

Zo voorkom je eventuele teleurstellingen. Je kan dit controleren door naar stortingsmethodes via onze bookmakers reviews te gaan of naar de goksite zelf via ons en vaak onderin van de website zien welke stortingsmethodes er beschikbaar zijn.

Kan je het niet direct daar kan zien zoek dan even verder op de website – of kijk onder het kopje stortingen (deposits).

Wat is Paysafecard?

Paysafecard is in 2000 opgericht en maakt onderdeel uit van de Paysafe Group waar ook Neteller en Skrill toe behoren. Het is een betaalmethode waarmee je voor contant of giraal geld een code koopt en deze dan weer kan gebruiken om dat geld online te zetten bij de goksites.

De paysafecard kan je gemakkelijk en anoniem kopen bij sigarenboeren, tankstations, kiosken en supermarkten. Je kan payafecards kopen in verschillende bedragen en je kunt er meerdere tegelijk van kopen: €10, €25, €50 en €100.

De storting van paysafecard gaan allemaal instant dus je kan direct beginnen met wedden.

 

Hoe werkt Paysafecard?

Allereerst heb je een ruime keuze uit bedragen voor je paysafecard in: 10, 25, 50 of 100 EUR – deze waarde van de pincode staat na aankoop direct en volledig tot je beschikking.

Mocht je de waarde niet helemaal opgebruiken blijft het resttegoed beschikbaar voor andere aankopen.

Paysafecard is de ideale manier om met contant geld te gokken – je gaat naar je plaatselijke supermarkt en tankstation en koop daar voor het bedrag dat je wilt storten paysafecards.

Je neemt de bon(netjes) met 16-cijferige pincode in ontvangst en bewaar deze goed. Eenmaal thuisgekomen ga je naar de bookmaker of online goksites en kies je voor de stortingsmethode paysafecard, je voert de code in en daarna staat direct het geld op je balans.

Nu ben je klaar om online te weddenschappen af te sluiten met echt geld.

 

Plus en minpunten Paysafecard

Paysafecard heeft een aantal unieke eigenschappen die de concurrenten niet hebben. Zo is het de ideale manier als je met cash geld wilt gokken om deze bij de goksites online te krijgen.

Je kan meerdere paysafecards in één keer kopen wat ervoor zorgt dat je al best snel significante bedragen kan storten bij de bookmakers zonder dat daar een bankrekening voor nodig is.

Pluspunten:

 • Er zijn wereldwijd in totaal meer dan 650.000 verkooppunten van paysafecard
 • Contant geld storten bij bookmakers
 • Veel keuze in bedragen
 • Paysafecard debit/credit
 • Applicatie paysafecard

Minpunten:

 • Kosten van creditcard €10.00
 • Vanaf de 7e maand €3.00 maandelijks administratie kosten

 

Paysafecard prepaid creditcard | paysafecard mastercard

Paysafecard heeft ook een prepaid credit/debit card waar je wereldwijd online en offline mee kan betalen op meer dan 35 miljoen betaalpunten! Overal waar de Mastercard wordt geaccepteerd kan je met paysafecard creditcard betalen.

De paysafecard kan je online opladen en direct mee van start – uw paysafecard Mastercard wordt meestal binnen 5 tot 10 dagen geleverd, hou hier rekening mee. Hierbij zijn éénmalig kosten van €9,90 aan verbonden. Hierna heb je de volledige uitgavencontrole.

Het is zelfs mogelijk om contant geld bij pinautomaten te pinnen wereldwijd en natuurlijk bij iedere bookmaker die Mastercard accepteert om geld te storten. Het maakt niet uit of het in euro’s of dollars is – deze worden automatisch omgewisseld.

 

Paysafecard applicatie

Tegenwoordig is er ook een my paysafecard applicatie voor je mobiele telefoon – via IOS of Android of Windows telefoons beschikbaar. Er zijn hiermee meerdere voordelen te behalen zoals het storten naar je paysafecard account via een QR-code.

Scannen en TADA – Het geld staat erop!

Je kan inloggen met een vingerafdruk, gebruikersnaam en wachtwoord en met de 2-stappen login procedure. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone – tevens is het gemakkelijk om verkooppunten te vinden via de app, ook via je smartwatch.

 

Paysafecard online wedden

De paysafecard is de ideale manier om contant geld bij de bookmakers te storten en er ook weer af te halen via de paysafecard debit kaart zonder dat er ooit een bankrekening aan te pas hoeft te komen.

Let wel altijd op dat je bij de bookmaker de juiste gegevens invoert want als je winst maakt en dit weer uit wilt cashen is het belangrijk dat deze gegevens kloppen.

Paysafecard Bookmakers FAQ

 

Paysafecard is de ideale manier om contant geld te storten bij de online goksites. Het werkt zeer eenvoudig, je koopt in een fysieke winkel (tankstation, supermarkt) een bon waar een 16-cijferige code op staat – deze code vertegenwoordigd het bedrag wat je hebt betaald de bon.

 • Koop bon(nen) voor bepaald bedrag
 • Ga naar online bookmaker
 • Kies paysafecard als stortingsmethode
 • Voer code in
 • Geld staat erop bij de bookmaker
 • Begin met wedden

Dan ga je online naar de bookmaker of goksite en kies je paysafecard als stortingsmethode en voer je de code in, hierna staat direct het bedrag waarvoor je de bon hebt gekocht op de balans van de bookmaker en kan je beginnen met gokken op sport.

De naam zegt het al ‘paysafecard’ letterlijk vertaald in het Nederlandstalig: betaal veilig kaart. De paysafecard is een van de veiligste methodes om geld te storten bij de online goksites en bookmakers. Er kan in principe helemaal niks mis gaan – het systeem van paysafecard is waterdicht en wordt continue 24/7 365 dagen gemonitord door experts.

Dat betekend niet dat je zelf niet moet opletten – omdat het systeem van paysafecard waterdicht is betekend niet dat je laks moet worden. Al onze bookmakers en goksites zijn te vertrouwen en betrouwbaar gevonden in het bezit van de officiële licenties om te opereren op de wereldwijde markt.

Als je echter zelf op zoek gaat bekijk dan altijd eerst goed of de websites legitiem zijn en google ze voordat je er je pincode en dus je geld op gaat storten. Daarom raden we altijd aan om als je met contant geld wilt wedden of gokken het via onze bookmakers te doen – dan weet je zeker dat alles goed gaat.

Paysafecard is momenteel de enige manier om cash geld te storten bij de online bookmakers. Je kan de paysafecard bon praktisch overal kopen met contant geld en dit dan weer storten via de bon bij de bookmaker.

Paysafecards zijn te koop bij

Supermarkten: Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Lidl, Spar, Deen, Jan Linders, Plus, Vomar

Tankstations: BP, Shell, Mobil, Firezone, Q8, Lukoil, Avia, Texaco, Total, Tamoil, Argos

Kiosk/Tabakszaken: Primera, AKO, Cigo, Tabaktief, Totaal gemak, Trekplijster

Overig: Kruidvat, Freerecordshop, Kijkshop, Videoland

 

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.