Aanbevolen

Beste bookmakers

Wedden op Badr Hari vs Hesdy Gerges Glory 51

 

Badr Hari – Hesdy Gerges Wedden

Op 3 Maart 2018 zal er een gevecht plaatsvinden waar kickboks fans wereldwijd naar hebben uitgekeken. De rentree van Badr Hari in de ring tegen een andere kickboks legende Hesdy Gerges.

Exclusief wedden via MrGreen.com op Badr Hari – Hesdy Gerges.

Badr Hari heeft een turbulente tijd achter de rug, na de blessure tegen het gevecht met Rico Verhoeven en natuurlijk zijn juridische problemen maar nu is hij helemaal terug om weer mee te strijden met de besten.

Badr Hari en Hesdy Gerges hebben al een geschiedenis samen, in 2010 eindigde een gevecht tussen de twee in commotie toen Hari in de tweede ronde Gerges een schop op zijn hoofd gaf terwijl hij op de grond lag nadat hij was uitgegleden.

Tijdens Glory 51 in Rotterdam zal Badr de kans krijgen zich te revancheren tegen Hesdy en hem laten zien dat gegroeid is als vechter en als persoon.

De fans hebben het gevecht iniedergeval al goed ontvangen want de pre-sale kaarten waren binnen een uur uitverkocht. Wees er straks dus snel bij als je een kaartje wilt bemachtigen voor Glory 51 en het gevecht tussen deze twee kickboks legendes.

Bij welke bookmakers kan je weddenschappen afsluiten op Badr Hari vs Hesdy Gerges? Wij hebben de beste bookmakers voor je uitgezocht en zelfs exclusieve boosted odds.

 

Wil je wedden op Badr Hari vs Hesdy Gerges tijdens Glory 51 in de Ahoy Rotterdam?

De hoogste odds via ons:

Badr Hari wint het gevecht x 1.33

Hesdy Gerges wint het gevecht x 3.15

Bij Mr Green kan je als enige bookmaker wedden op het gevecht tussen Badr Hari en Hesdy Gerges tegen de hoogste odds.

(Profiteer tijdelijk van een gratis weddenschappen van €50 of een stortingsbonus van 100% bij Mr Green.)

 

Bookmakers

Het jaar 2018 begint al gelijk goed met de comeback van Badr Hari, nu heb je als je een weddenschap wilt afsluiten op dit gevecht, de beste online bookmakers nodig.

Niet bij alle bookmakers kan je op dit gevecht wedden, wij hebben de bookmakers voor je uitgezocht waar dit wel kan, zodat je veilig en betrouwbaar kan gokken op winst of verlies van een van de meest besproken Nederlandse Marokkanen van de laatste tijd.

Onze bookmakers zijn geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

 • Welkomstbonussen voor nieuwe spelers
 • Hoogte van de odds
 • Gebruikersvriendelijkheid website
 • Klantenservice
 • Extra promoties voor loyale spelers

(Onze bookmakers opereren legaal binnen de Europese Unie en zijn in het bezit van de benodigde gok licenties zodat je straks snel en veilig je winst kan terugstorten naar je bankrekening.) 

 

Hoe sluit ik een weddenschap af op Badr vs Gerges

Je wilt een weddenschap afsluiten op Badr Hari maar weet niet hoe? Vrees niet, wij regelen het samen met je in 7 makkelijke stappen.  (Registreren moet je zelf even doen, let altijd op dat je je goede gegevens doorgeeft, dan krijg je later geen problemen met je winst uitbetalen.)

De rode pijltjes geven aan waar je op moet klikken, en er staat steeds een korte beschrijving bij iedere stap. De plaatjes zijn via een mobiele telefoon gemaakt maar via je computer werkt het precies hetzelfde.

Stap 1. Ga naar MrGreen.com

Bezoek MrGreen.com en dan registeren en storten (ga door naar stap 2.)

Stap 2. Ga naar de sports sectie

Als je bij MrGreen op de homepage staat dan zijn er verschillende secties van de bookmaker zichtbaar, je klikt nu op sport en dan ga je naar het gedeelte waar je sportweddenschappen kan afsluiten. (Zie de rode pijl.)

Stap 3. Klik op Search

Klik nu op ‘Search' (Zoeken in het Engels.)

Stap 4. Toets in de zoekbalk Badr, Hari / Hesdy, Gerges in

Er verschijnt nu een zoekbalk, toets hier de naam van Badr Hari, Hesdy Gerges of een term die met het gevecht te maken heeft in (Glory, MMA etc.) Klik vervolgens op vlakje dat er onder verschijnt (zie pijltjes.)

Stap 5. Selecteer de weddenschap

Klik nu op de weddenschap, je kan vanuit dit scherm ook al een bet kiezen. Ga dan direct door naar stap 7.

Stap 6. Voorspel de winnaar

Kies nu wie je denkt dat de partij gaat winnen. Klik op de naam Badr Hari als je denkt dat hij gaat winnen en hetzelfde bij Hesdy Gerges (zie rode pijltjes.)

Stap 7. Kies je inzet

Kies nu hoeveel je wilt gaan inzetten, hoe meer je inzet hoe groter de eventuele winst maar zet nooit meer in dan je kan verliezen. Nadat je je inzet hebt bepaald klik je op ‘Place Bet' en je weddenschap is live.

 

Win maar liefst x 1.33 je inzet terug als Badr Hari zijn comeback gevecht wint bij Mr Green (!)

 

Waar is het gevecht tussen Hari en Hesdy te zien?

De Nederlandse uitzendrechten van de Glory Kickboks evenementen zijn eigendom van Ziggo Sport. Je kan dus Glory 51 dat wordt gehouden in Ahoy Rotterdam, live op televisie bekijken met als laatste het hoofdgevecht de comeback van Badr Hari tegen Hesdy Gerges (Badr vs Hesdy) op Ziggo Sport Totaal.

Meestal begint het main event van de avond om 23:00, het is altijd de laatste partij van de avond. Je kan Ziggo Sport vinden op zender/kanaal 14, tenminste als je een abonnement hebt bij Ziggo voor de digitale tv. Voor definitieve tijden en/of updates, kan je hier altijd kijken op de dag van het gevecht met het laatste nieuws.

Livestream Badr Hari vs Hesdy Gerges

De gevechten van Glory kickboxing zijn meestal ook online te volgen via de livestream van Ziggo Sport. Als Nederlander kan je deze live stream bekijken via de Ziggo Sport Totaal App, via je iPhone of Android/Windows telefoon.

De stream van Ziggo van Glory 51 is gratis te bekijken als klant van Ziggo of via de Pay Per View (PVV.) Dat betekend dat je eenmalig betaald om het gevecht te kunnen bekijken.

Voor de Glory evenementen is er vaak ook een live stream via UFC TV, maar dat is nog even afwachten, we zullen het updaten zodra het bevestigd is.

 

Statistieken & Biografie

Voordat je een weddenschap afsluit op een gevecht is het slim om te statistieken door te nemen, zo krijg je bepaalde inzichten in vechters en stijlen die je kan meenemen in je voorspelling.

Hoe hebben ze in het verleden gepresteerd? Hebben ze al eens eerder tegenover elkaar gestaan? In welke oppervlakken zijn de vechters gegroeid? Zijn een paar voorbeelden van vragen die je kan stellen.

Badr Hari en Hesdy Gerges hebben al eens eerder tegenover elkaar gestaan in 2010 toen ze tegen elkaar streden om de wereldtitel bij It's Glory. Badr was toen aan de winnende hand en sloeg Hesdy naar de grond maar kon zich niet inhouden en trapte toen Gerges na. Helaas vond de scheidsrechter het toen nodig om Hari te diskwalificeren waardoor Gerges er toen met de wereldtitel vandoor ging.

Nu beiden vechters zijn gegroeid als mens en als topsporter zijn we benieuwd hoe het deze keer gaat eindigen, hopelijk niet niet met een gediskwalificeerde Hari. We nemen de statistieken met je door, gebruik deze slim bij het afsluiten van een weddenschap op Glory 51 Badr vs Hesdy.

Badr Hari

Badr ‘Badboy' Hari werd geboren op 8 december 1984 te Amsterdam, Nederland. Hij is een van de meest controversiële en beste kickboksers die ons land ooit gekend heeft. In 2000 maakte hij zijn professionele debut en in 2007 bekroonde hij zijn carrière met de k-1 titel zwaargewicht, tevens heeft hij 2 verloren finales gegevochten in 2008/2009 van de K-1 World Grand Prix in Tokyo.

Naast zijn sportieve successen kent het leven van de ‘The Golden Boy' ook een aantal dieptepunten (als je het zo wilt noemen.) Hij heeft een hele lijst met controverses op zijn naam staan met de bekendste de mishandeling van Koen Everink tijdens Sensation White in de Amsterdam Arena. Dit zorgde voor een veroordeling en een celstraf van 24 maanden waarvan 10 voorwaardelijk. Deze heeft hij recent uitgezeten en nu is dus het comeback gevecht tegen Hesdy op 3 maart.

We gaan nu de cijfers met je doornemen. De Nederlandse Marokkaan is 197 cm groot en 114 kilogram zwaar een indrukwekkende vertoning, zijn gemiddelde gevecht duurt 4.26 minuten, hij heeft een striking accuracy van 45.66%.

 • 106 gevechten gewonnen
 • 13 gevechten verloren
 • 0 draws

Dit zijn indrukwekkende cijfers, en niet voor niets wordt Badr Hari beschouwd als een van de beste en gevaarlijkste kickboksers ooit. We vermelden ook nog even dat van de 106 gewonnen gevechten er 92 worden gewonnen door een knock-out, hiernaast is nog een opvallend detail dat zijn gevechten gemiddeld maar 4.26 minuten duren, dut is relatief kort.

Hesdy Gerges

Hesdy ‘Fighterheart' Gerges is geboren op 20 februari 1984 in Amsterdam, Nederland. Hij begon in 2001 met het beoefenen van kickboksen (17 jarige leeftijd.) Hij sloot zich aan bij de Chakuriki Gym en werd getraind door Thom Harinck, die ook Badr Hari onder zijn vleugel heeft gehad. Volgens Harinck was Gerges een nog grotere boef buiten de ring dan Badr, en dat zegt wat.

In 2003 maakte hij zijn professionele debut tegen Jerrel Blankers, deze partij ging helaas verloren. Hierna pakte hij snel de draad weer op en werd een beruchte en gevreesde opponent in het zwaargewicht kickboksen. Hij vocht in de K-1, Glory It's Showtime en SUPERKOMBAT voor zijn huidige contract bij Glory. In 2010 hield hij de titel van de It's Showtime promotie na een titelgevecht tegen Badr Hari waar Hari werd gediskwalificeerd wegens natrappen.

Hierna ging het even bergafwaards met Hesdy toen hij in 2010 met Amsterdamse topcriminelen Lucas Boom en Patrick Brisbain (beiden geliquideerd) opgepakt werd voor medeplichtigheid aan cocaine smokkel (128 kg) in Antwerpen. Nu is hij echter weer volop gerehabiliteerd en fit om te vechten tegenover de andere bad boy.

De statistieken van Hesdy zijn zeker niet slecht, de halve Egyptenaar is net iets lichter dan Badr met 109 kilogram, zijn gemiddelde gevecht duurt 7 minuten en 28 seconden.

 • 50 gevechten gewonnen
 • 19 gevechten verloren
 • 1 gelijkspel

De cijfers zijn natuurlijk minder dan die van Badr Hari maar dat betekend niet perse dat hij de mindere vechter is, hij heeft in 2010 al eens bewezen goed mee te kunnen met de Golden Boy. Hij heeft zeker ook knockout power want bijna de helft van zijn overwinningen komen door knock-out (23.)

 

Gebrande Hesdy Gerges: ‘Badr is na die partij tegen mij nooit meer echt op zijn oude niveau terugkomen'

Nog eventjes wachten en Badr Hari gaat het opnemen tegen Hesdy Gerges. In 2010 stonden ze al eens tegenover elkaar in de finale van het It's Showtime zwaargewicht titelgevecht. Toen werd Gerges als winnaar uitgeroepen toen Hari werd gediskwalificeerd wegens natrappen.

Dit heeft een zure nasmaak achter gelaten bij Gerges. ‘De partij is wel afgelopen maar nog niet afgemaakt'. Toen hij hoorde van de comeback van Hari, wist hij meteen dat hij diegene zou moeten zijn om het eerste gevecht tegen hem te vechten.

Nu Hari een tijd heeft vastgezeten en niet kunnen vechten wegens de veroordeling en mishandeling van Koen Everink, is het nog te zien hoe fit hij zal zijn in zijn eerste gevecht. Daarom wordt er wel gesproken van een gemakkelijk eerste gevecht tegen een makkelijkere tegenstanders. Na dit gevecht zou hij voor de titel kunnen gaan en de rematch tegen Rico Verhoeven (waar iedereen op zit te wachten.)

Maar zo ziet Gerges dat totaal niet. ‘Badr weet wel beter, het is nog maar af te wachten hoe hij gaat presteren.' Hesdy: ‘Ik heb gevoeld wat hij in 2010 kon en daarvan kan hij nu de helft nog niet eens.'

Gerges vind dat Hari de laaste tijd weinig heeft laten zien: ‘Zo heeft hij de afgelopen tijd weinig gepresteerd. Ik heb de laatste jaren veel meer gevochten.' Toch geeft die zelf toe dat hij wel een mindere periode achter de rug heeft, in zijn laatste gevecht werd hij zwaar knock-out geslagen.

Toch gaat hij er moet volle moet in ‘Ik heb er zin in en ik verwacht dat Badr er ook zin in heeft' ‘We gaan het publiek gewoon waar geven voor hun geld' Aldus Hesdy Gerges.

Badr Hari houd voorlopig totale radiostilte, mochten we commentaar van hem horen dan zul je het hier als eerste horen.

(Bekijk hier de beelden van het vorige gevecht tussen de twee zwaargewichten.)

 

Wedden op Badr Hari vs Hesdy Gerges? Hoe gaat Badr Hari presteren na het vastgezeten hebben? Hoe grote kans maakt Hesdy Gerges?

De hoogste noteringen om te gokken op Glory 51 bij bookmaker MrGreen:

 • Badr Hari wint het gevecht  x 1.33
 • Hesdy Gerges wint het gevecht x 4.50 
 • Badr Hari wint het gevecht op knock-out
 • Hesdy Gerges wint het gevecht op knock-out

Meer weddenschappen en de volledige lijst van iedere wedstrijd/partij vind je op MrGreen.com

*voor iedere euro ingezet krijg je bij een winnende weddenschap het keer het vet gedrukte gedeelte terug. Quoteringen ge-update zodra beschikbaar. 

Meld je nu vrijblijvend aan bij Mr Green en krijg als nieuwe speler een gratis weddenschap van €20 en een stortingsbonus van 100%! Meld je hier gratis aan bij MrGreen.

 

Glory 51

Naast het main event van de avond, het gevecht tussen Badr en Hesdy zijn er veel meer partijen te zien tijdens Glory 51. We nemen even de fight card met je door en welke gevechten nog meer interessant zijn om misschien mee te pakken. (Word ge-update als de fight card compleet is.)

Wil je gokken op Glory 51 kickboksen?

(Voorlopig is dat alleen bij MrGreen.com mogelijk, mochten er meerdere bookmakers de weddenschap live hebben dan zullen we het je hier melden.)

Onze Belgische vrienden kunnen hier terecht.

Nieuws

Uitgelicht

10 Comments

 • T

  TheGoldenBoy

  | januari 01, 2018

  Reactie

  Eindelijk de comeback van Badr Hari, ga zeker inzetten op hem.

 • P

  Pieter88

  | januari 01, 2018

  Reactie

  Wordt weer een dik gevecht, zie Hesdy wel voor een verrassing zorgen. Die twee kennen elkaar door en door, zou hem zeker niet onderschatten. Badr is natuurlijk wel Badr en het kan zomaar afgelopen zijn met een klap van hem

 • K

  Kickboxer87

  | januari 03, 2018

  Reactie

  Badr gaat hem slopen en het vorige gevecht afmaken en daarna komt die voor Rico

 • B

  Badderendehaanie

  | januari 04, 2018

  Reactie

  Waar Badr is, is vuur. Wordt weer een top gevecht! Ga zeker paar honderd op hem inzetten. Voorspel een vroege k-o.

 • V

  VluggeJaapie

  | januari 10, 2018

  Reactie

  Echt zin in dit gevecht, misschien gaat Hesdy wel voor een verrassing zorgen

 • J

  JoeRogan

  | januari 16, 2018

  Reactie

  Hesdy is het voorgerecht voor Badr en daarna gaat hij Verhoeven eten als hoofdgerecht

 • O

  OpjemuilGauw

  | januari 21, 2018

  Reactie

  Vraag me af hoe Badr zou presteren in de UFC tegen Stipe Miocic

 • R

  Rollercoastertycoontje

  | januari 29, 2018

  Reactie

  Badr Hari gaat hem zwaar ko slaan, hoop dat de ambulance klaar staat

 • B

  BadBoyHariBadr

  | februari 09, 2018

  Reactie

  Nog maar klein maandje en eerste dikke gevecht van het jaar gaat van start, Badr gaat Hesdy kickboks les geven

 • R

  RonaldoC9

  | februari 24, 2018

  Reactie

  Nog maar een weekje en dan is het zover!! Heb ingezet op Badr Hari en hij gaat Hesdy SLOPEN!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top casino's

Nieuwste online casino nieuws

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.