Aanbevolen

Beste bookmakers

Mobiel wedden

Mobiel wedden is snel de eerste keus aan het worden voor mensen die online willen gokken.

Het heeft ook zeker zijn voordelen – je hebt niet steeds een computer nodig wanneer je een weddenschap wilt afsluiten, je kan wedden waar je ook bent in de wereld, wanneer je wilt.

Veel Nederlanders wedden nog exclusief via de mobiele telefoon, wij willen ervoor zorgen dat deze steeds groter wordende groep de juiste en veilige online bookmakers vind.

De vraag om direct en snel om weddenschappen mobiel af te kunnen sluiten – heeft ervoor gezorgd dat de online bookmakers steeds verder zijn gaan innoveren en het mobiel gokken hebben geperfectioneerd.

Ben je op zoek naar de beste online bookmakers om te wedden via je mobiele telefoon?

Wij hebben deze voor je uitgezocht – zowel via de mobiele website of via een speciale gok applicatie.

Aanbevolen online bookmaker om mobiel te wedden: Circus.

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 gratis bet
  • 100% stortingsbonus
  • Hoogste odds bij het wedden op sport
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Circus.nl vind je het grootste aanbod aan mobiele weddenschappen.

(Aanmelden is Snel & Gemakkelijk, Ontvang als nieuwe speler een €250 welkomstbonus.)

Top 5 bookmakers mobiel wedden

Bookmakers mobiel wedden

Als je een weddenschap wilt afsluiten via je mobiele telefoon.

Dan heb je de beste mobiele telefoon bookmakers met een groot aanbod van weddenschappen waar de partij die je zoekt tussen staat. Deze hebben we hierboven aan de pagina voor je gerangschikt.

Wij hebben ze geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
  • Hoogte van de odds
  • Aanbod van weddenschappen
  • Promoties voor loyale spelers
  • Gebruikersvriendelijkheid website (mobiel)

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

Via welke mobiele telefoon kan je wedden?

Het mobiel wedden is het plaatsen van een weddenschap via je mobiele telefoon en of via een tablet. Voor spelers die graag via hun mobiele telefoon sport weddenschappen willen afsluiten hebben de online bookmakers de beste mobiele goksites gecreëerd.

Dit zijn mobiele versies van de normale site en deze werken praktisch nog beter dan de originele.

Als tweede optie is er een online bookmaker applicatie er zijn een aantal bookmakers die hun applicatie in de Apple Store of Google Play Store hebben. Overal gezien werkt de mobiele website het beste en kan je via deze manier het snelste weddenschappen afsluiten via je mobiele telefoon.

Mobiele telefoon wedden IOS – Apple App Store

Als je via je Apple iPhone mobiel wilt wedden dan heb je geluk, praktisch alle online bookmakers hebben de website compatibel gemaakt voor iPhone gebruikers, het maakt niet uit of je een ouder model hebt zoals de iPhone 5s, SE, 6, 7, 8 of XS. Bij al onze online mobiele bookmakers kan je wedden via je iPhone! Nagenoeg alle online bookmakers bieden ook de mogelijkheid om via Apple App Store een applicatie te downloaden en via daar te spelen.

Mobiele telefoon wedden Android – Google Play Store

Net zoals hierboven kan je via je Android telefoon praktisch bij alle mobiele online bookmakers mobiel wedden op sport. Het maakt niet uit of je een ouder model hebt of welke merk telefoon, via je Huawei, Samsung Note of Galaxy. Gemakkelijk mobiel online wedden via je Android telefoon – tevens zijn er van bijna alle online bookmakers in de Google Play Store apps te downloaden om via daar te gokken op sport.

Mobiele telefoon wedden Windows – Microsoft Store

Microsoft Windows telefoons zijn de minst populaire van de drie grote operating systemen maar nog steeds erg viable om mobiel mee te wedden. Echter hoef je niet te rekenen op veel gok apps want die worden bijna niet gemaakt voor de Windows telefoons.

Overige mobiele telefoons wedden

Zolang je telefoon internetverbinding heeft en relatief modern kan je weddenschappen afsluiten via je mobiele telefoon. Het mobiel wedden is ook mogelijk op Blackberry's, Nokia, Motorola, Huawei, Alcatel, Wiko, LG, Sony, HTC, Oppo, Honor, Wileyfox, Cat, Xiaomi, Asus. Zelfs als je merk hier niet bijstaat is de kans groot dat je toch mobiel kan wedden.

Voordelen van het wedden op je mobiele telefoon

We zijn enorme fans van het wedden via je mobiele telefoon op sport – voor een legio aan redenen. Echter zijn er twee redenen die er bovenuit steken qua mobiel wedden. Hieronder, geven we je het volledige verhaal over deze twee punten, zodat je kan zien waarom we zelf ervan houden om alle weddenschappen af te sluiten via de mobiele telefoon.

Ultiem gemak!

De nummer 1 reden waarom we van mobiel wedden houden is omdat het zo super gemakkelijk en handig is. Als je nog nooit hebt geprobeerd online te wedden op sport via je mobiele telefoon of tablet, dan raden we het je zeker aan. Wanneer je het hebt uitgeprobeerd is de kans groot dat je nooit meer via je computer/laptop wilt wedden.

Stel je dit voor: je bent aan  je beurt het wachten bij de huisarts. Zoals altijd is de huisarts altijd te laat. Terwijl je aan het wachten bent kan je je email checken of chatten via Whatsapp of Facebook. Echter tegenwoordig dankzij de mobiele bookmaker websites, kan je voor de wedstrijd van vanavond of het komende weekend al je weddenschappen afsluiten – via je mobiele telefoon. Het is zo gemakkelijk!

De tijd die het je scheelt door de mobiele websites te gebruiken is ongekend. We zijn allemaal super druk met werk en familie dat we bijna geen vrije tijd meer hebben. Echter het is nooit makkelijker en sneller geweest om weddenschappen op sport af te sluiten via deze mobiele bookmaker websites. Probeer het zelf uit en zie hoe groot het verschil is.

Gratis wedden mobiel telefoon

De andere belangrijke reden om te wedden via je mobiele telefoon is de enorme hoeveelheden aan bonusgeld die je kan verdienen. Een van de beste gedeeltes van deze mobiel wedden websites is dat ze nieuwe spelers enorme welkomstbonussen bieden. Als je denkt dat het maar om een paar euro hier en daar gaat, heb je het helemaal mis. Op veel van deze sites als je alle bonussen en promoties meepakt zijn dat duizenden euro's aan gratis geld – alleen door je online sport weddenschappen via hun site af te sluiten.

In het algemeen zien we twee types van bonussen: deze voor nieuwe spelers en voor loyale bestaande spelers. Het is de welkomstbonussen die meestal het meest lucratief zijn. Het is niet ongewoon om welkomstbonussen te vinden die meer dan €200 of meer waard zijn. Meestal komen deze bonussen in de vorm van een stortingsbonus – waar de mobiele gok website 100% van je eerste storting extra erbij zal storten.

Wanneer je al een tijd speler bent van een online bookmaker, zijn er nog veel meer manieren om extra geld binnen te slepen. Normaliter bieden de mobiele online bookmakers ook reload bonussen aan (zelfde principe als een stortingsbonus). Je kan deze promoties volop gebruiken om ervoor te zorgen dat je bankroll goed aangevuld wordt met extra gratis geld. Naast de reload bonus zijn er bij veel online bookmakers nog extra promoties in verschillende vormen, kijk bij de specifieke mobiele online bookmakers onder het kopje ‘promotions' om de volledige lijst van promoties te zien.

Waar op letten als je via je mobiele telefoon wilt wedden?

We hebben je met een lijst van de top 5 mobiele online goksites boven gegeven voor het online wedden op sport, begrijpen we dat je zelf ook wat onderzoek wilt doen. Het maakt niet uit of je onze online mobiele bookmakers gebruikt of zelf gaat zoeken, het is slim om de criteria hieronder te gebruiken om eventuele potentiële bookmakers te beoordelen. Het is slim om deze criteria te gebruiken als checklist.

Compatibel met je mobiele telefoon

Als eerste is het belangrijk dat de mobiele online bookmaker die je wilt gebruiken compatibel is met je mobiele telefoon. Als de website niet compatibel is met je mobiele telefoon of tablet; dan kan je deze net zo goed vergeten en een andere potentiële uitzoeken.

Het is super makkelijk om te zien of de online goksite compatibel is met je mobiele telefoon – wij hebben het bij al onze bookmakers ook al direct aangegeven – wil je er toch zeker van zijn ga dan even naar de website dan zie je het meteen. Bekijk gelijk even hoe de website eruit ziet en voelt. Als alles snel laad en snel werkt – dan is je mobiele telefoon zeker compatibel. Als dingen er niet goed uit zien dan is het verstandig om een andere mobiele online goksite te zoeken.

Betrouwbaarheid

Een van de belangrijkste criteria voor het zoeken van een mobiele online bookmaker om mobiel te wedden is de betrouwbaarheid van de operators. Het grootste gedeelte van de online bookmakers zijn legitiem en betrouwbaar en veilige plekken waar je kan gokken, echter zitten er ook een paar rotte appels tussen.

Om deze rotte appels te voorkomen, is het slim om altijd een klein beetje research te doen voordat je je aanmeld bij de websites. Om tijd te besparen kan je onze mobiele online bookmakers gebruiken – die bovenaan de pagina staan. Deze zijn 100% betrouwbaar en veilig gebreken en in bezit van alle benodigde licenties. Vergeet niet dat deze websites de controle over je welverdiende geld hebben, dus je moet er zeker van zijn dat je geld 'tijdelijk' in goede handen is.

Competitieve odds

Nog iets wat je moet onderzoeken is de hoogte van de quoteringen die worden aangeboden door alle potentiële mobiel wedden websites. Dit is belangrijk omdat de quoteringen nog wel eens verschillen tussen de online bookmakers. Terwijl de meeste websites wel relatief gelijk zijn, zijn er ook een paar met hoger en lager dan gemiddeld. Je doel moet zijn om een mobiele bookmaker te vinden met odds die hoger dan gemiddeld zijn om mobiel te wedden.

Als je je afvraagt hoe de hoogte en het verschil tussen de mobiele goksites te onderzoeken, het is super gemakkelijk. Wat je moet doen is eerst een weddenschap uitzoeken – dan zoek je deze weddenschap bij meerdere online bookmakers op en vergelijk je de odds. Herhaal dit proces een aantal keer en je krijgt een idee van de hoogte van de quoteringen van je online bookmaker. Gebruik hiervoor een weddenschap die nog relatief ver in de toekomst ligt zoals het wedden op het kampioenschap in de Formule 1 of in het wedden op voetbal. Deze odds verschillen vaak het meest (lange termijn weddenschappen.) Zo kan het zomaar 1 of meer keer je inzet extra schelen, vooral met grotere inzetten zijn deze bedragen significant.

Aanbod aan mobiele weddenschappen

Nog iets wat je moet bekijken is het aanbod van sporten voor de mobiele online bookmaker die je op het oog hebt. Als het bare minimum moet de online bookmaker alle favoriete sporten van je aanbieden om weddenschappen op af te sluiten. Hiernaast adviseren je ook een paar sporten die je misschien niet direct op zou willen wedden maar in de toekomst wel zou overwegen. Door dit te doen weet je zeker dat je later niet beperkt wordt in het aanbod qua weddenschappen en je weer op zoek moet naar een andere online bookmaker.

Bonus

Zoals we hierboven al hebben beschreven kan je serieus geld verdienen door de bonussen te gebruiken die worden aangeboden door de mobiele online bookmakers. Echter niet alle bookmakers zijn gelijk in dit aspect. Als je aan het shoppen bent voor je mobiele online goksite, wees dan extra alert op de bonussen die ze aanbieden. Je wilt er graag een vinden die je veel mogelijkheden geeft om extra gratis geld te ontvangen wanneer je er mobiel gokt. Het is slim om de bonussen goed te bekijken en te zien welke het best bij jou speelstijl past.

Klantenservice

Een van de belangrijkste zaken is het vinden van een mobiele goksite die goede klantenservice aanbied. We hopen echter dat je het nooit nodig hebt, maar het is niet ondenkbaar dat je later eens met een vraag of probleem gaat zitten. Echter veel spelers realiseren zich dit niet tot het te laat is. Door dit nu al goed uit te kiemen, kan dat je veel kostbare tijd en hoofdpijn schelen op een later punt.

De snelste manier om te zien of een online goksite goede klantenservice aanbied is het zelf proberen. Door te bellen, emailen of via de live chat contact te zoeken met de helpdesk, je krijgt dan al een goed gevoel hoe gestroomlijnd deze is. Als je snelle service met handige antwoorden ontvang, zijn ze in goede doen. Als je merkt dat de antwoorden lang duren en van weinig waarde zijn – is het slim om naar de volgende kandidaat op zoek te gaan.

Stortingsmethodes

Als laatste maar zeker niet onbelangrijk is het ook goed om te kijken welke storting en uitbetaling methodes de mobiele online bookmakers hebben. Deze zijn belangrijk om te zien of je geld op de mobiele bookmaker kan krijgen of weer uit te laten betalen als je winst hebt. In de meeste gevallen kan je gemakkelijk zien bij de mobiele gokwebsites – deze hebben vaak een lijst van opties om te storten en weer uit te laten betalen.

Bekijk deze goed en wees er zeker van dat de mogelijkheden die worden aangeboden goed voor jou zijn. Als deze niet goed worden aangeboden zoek dan verder of bekijk of je bijvoorbeeld een Neteller account kan aanmaken – deze zijn veilig en werken bij 99% van de online bookmakers om zowel te storten als geld uit te laten betalen.

Live wedden mobiele telefoon

Het live wedden is tegenwoordig net zo populair als het pre-match wedden, zo kan je bijna op ieder evenement live mee weddenschappen afsluiten. Op welke manier gaat dat makkelijker dan via je mobiele telefoon? Geen één!

Daarom wordt het live mobiel wedden het meest gedaan, wat is er gemakkelijker dan met je mobiel in je hand, op je luie ‘reet' op de bank liggend voetbal aan het kijkend een weddenschap op dezelfde wedstrijd af te sluiten.

Het live wedden bied ook meer opties zo kan je bijvoorbeeld bij het wedden op voetbal, weddenschappen afsluiten op wie er de volgend gele kaart gaat krijgen, welk team gaat scoren en zelfs op ingooien en corners.

Alle mobiele bookmakers hierboven bieden je de mogelijkheid om live op alle sporten te wedden op je mobiele telefoon. Kies degene uit die het beste bij je past en natuurlijk met een goede welkomstbonus.

Mobiel wedden op voetbal

Het wedden op sport wordt veel gedaan via de mobiele telefoon – vroeger was het zo dat het grootste gedeelte van de weddenschappen afgesloten werden via de computer of laptop. Tegenwoordig word het grootste gedeelte van de weddenschappen afgesloten via de mobiele telefoon – en daar weer het grootste gedeelte van op voetbal wedden.

Weddenschappen afsluiten via iPhone of Android device is nog nooit zo gemakkelijk geweest – binnen een paar clicks heb je geld op account staan via Trustly – je sluit een weddenschap af op bijvoorbeeld de Eredivisie of de Premier League en als je winst en het geld weer wilt uitcashen doe je dat eveneens via Trustly en staat het direct weer op je bankrekening.

Echt geld wedden mobiel

Als je veilig wilt wedden met echt geld via je mobiele telefoon – is het slim om alleen via betrouwbare online mobiele bookmakers te spelen. De meeste mensen die een slechte ervaring hebben gehad met het online wedden hebben vaak geen goed onderzoek gedaan. Als ze ook maar een klein beetje zelf onderzoek hadden gedaan of via een site zoals die van ons een online bookmaker hadden gezocht, dan hadden ze dat kunnen voorkomen.

Al onze online bookmakers om mobiel bij te wedden zijn 100% betrouwbaar.

We raden je aan altijd goed je huiswerk te doen voordat je ergens geld op het internet uitgeeft, of het nu een online bookmaker is of dat je ergens wat wilt kopen. Als je niet zeker bent van waar je moet beginnen, kan je bovenaan de pagina de beste mobiele online goksites vinden – deze hebben we persoonlijk door en door getest en zijn al meerdere jaren actief in de industrie en zijn 100% betrouwbaar en veilig gebleken.

Circus is de aanbevolen bookmaker met 5 sterren uit 5 voor het mobiel wedden.

(Aanbevolen door de redactie van Sportgokken.eu – Pieter Jansen (Bookmaker expert, iPhone liefhebber + jaren ervaring in de casino branche aan beiden kanten van het spectrum.)

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.