Wedden op de ATP World Tour Masters 1000 Tennis

ATP 1000 wedden

De ATP World Tour Masters 1000 is een serie van 9 tennis toernooien georganiseerd door de Association of Tennis Professionals (ATP).

De toernooien worden jaarlijks gehouden in Europa, Noord Amerika en Azie. Het is de tweede hoogste graad van tennis toernooien achter de Grand Slams en de ATP World Tour Finale.

Resultaten in de ATP Masters 1000 evenementen leveren de tennissers meer punten op dan in andere toernooien maar niet zoveel als in de Grand Slam events of het eindejaar ATP World Tour Finals.

Tot 2007 waren de Masters Series finales een best of 5 sets, tegenwoordig is dat veranderd naar een best of 3 sets.

Wil je weddenschappen afsluiten op de ATP World Tour Masters 1000?

Wij van sportgokken.eu hebben de beste bookmakers voor je uitgezocht en handige achtergrond informatie.

Bookmakers ATP World Tour Masters 1000 Tennis

Wil je wedden op de ATP World Tour Masters 1000?

Wij van sportgokken.eu hebben de beste en veiligste bookmakers voor je selecteert op het gebied van wedden op tennis.

Deze bookmakers zijn beoordeeld op een aantal criteria zoals:

 • Het aanbod van tennis weddenschappen
 • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
 • Hoogte van de quoteringen
 • Extra promoties
 • Aanbod aan ATP 1000 World Tour partijen

(Al onze bookmakers opereren legaal binnen de Europese Unie zodat je veilig en zonder zorgen een weddenschap op tennis kan afsluiten.)

Bekijk alle bookmakers >

Toernooien ATP 1000 World Tour Masters

We hebben de toernooien die deel uitmaken van de ATP World Tour Masters 1000 op een rijtje voor je gezet.

[table id=7 /]

Rafael Nadal en Novak Djokovic zijn samen de recordhouders voor de meeste titels in de Masters series sinds het begin in 1990. De Bryan Brothers hebben een record van 36 dubbele titels gewonnen als team.

Niemand heeft ooit alle 9 titels gewonnen in zijn carrière, Novak Djokovic is het meest dichtbij met 8 overwinningen, Rafael Nadal, Andre Agassi, Roger Federer en Andy Murray hebben er allemaal 7.

Novak Djokovic heeft het record van meeste titels in 1 jaar met maar liefst 6 overwinningen in 2015, bij het dubbel spel zijn het eveneens de Bryans die 6 titels wonnen in een enkel jaar in 2014.

Toernooi opzet & Punten

De toernooien zelf hebben meestal een deelnemersveld van 128, daarvoor zijn er nog qualifiers, deze geven ook punten voor de ATP World Tour Ranking.

 • Qualifiers 2 = 8 punten
 • Qualifiers 3 = 16 punten
 • Ronde van 128 = 10 punten
 • Ronde van 64 = 25 punten
 • Ronde van 32 = 45 punten
 • Ronde van 16 = 90 punten
 • Kwart finale = 180 punten
 • Halve finale = 360 punten
 • Finalist = 600 punten
 • Toernooi winnaar = 1000 punten

Live wedden op ATP World Tour Masters 1000

Het live wedden op Tennis en met name ook de Masters 1000 ATP World tour is zeer populair, de meeste van de weddenschappen tegenwoordig worden ‘In Play’ afgesloten, dat betekend dus live tijdens de match.

Het live wedden brengt vele voordelen met zich mee, zo heb je op ieder moment de hoogste mogelijke quotering, hoe meer informatie je hebt over een bepaalde partij en de spelers hoe beter je kan inschatten wie er gaat winnen als je even kan afwachten in het begin kan je betere beslissing maken over de winnaar.

Natuurlijk zijn er ook veel meer mogelijkheden om op te wedden, op iedere set, iedere game en ieder punt kan je op weddenschappen op afsluiten.

Mobiel wedden op Masters 1000 ATP World Tour

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon en worden computers steeds minder gebruikt, daarom kan je nu net zo gemakkelijk via je mobiele telefoon weddenschappen afsluiten op de laatste Masters 1000 ATP World Tour toernooien.

Via de mobiele website van onze bookmakers of zelfs via een speciale applicatie kan je binnen een paar klikken winstgevende bets plaatsen! Het wedden via je iPhone of Android telefoon is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Wedden op tennis

Ben je een beginner op het gebied van tennis en kan je nog wat hulp gebruiken?

Neem eens een kijkje bij ons artikel “Wedden op Tennis” waar de meest voorkomende tennis weddenschappen worden uitgelegd.

Tevens bieden wij van sportgokken.eu, de beste goksites, het laatste tennis nieuws, wed tips en voorbeschouwingen voor aankomende toernooien en partijen aan.

Bekijk alle goksites >

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.