Wedden op de ATP World Tour 250 series Tennis

ATP 250 wedden

De ATP World Tour 250 Series is de nieuwste serie van tennis toernooien van de Association of Tennis Professionals (ATP).

Het de de laagste graad van evenementen van de ATP Tour en is in leven geroepen als opvolger van de ATP International Series op.

De ATP World Tour 250 Series kent 41 toernooien, met 250 punten voor iedere winnaar vandaar ook de naam van het toernooi. Het speelveld bestaat uit 28,32 of 48 voor de single partijen, voor dubbelspel geldt 16 en 24.

Het wedden op de ATP World Tour 250 Series is een goede mogelijkheid om weddenschappen op af te sluiten, in deze kleine toernooitjes boeken de echte tennis-punters flinke winsten.

Wie zijn jouw favorieten om op te wedden voor het seizoen 2022 in de ATP World Tour 250 Series?

Via sportgokken.eu vind je de beste bookmakers en achtergrond informatie om winstgevend te wedden op tennis.

Bookmakers ATP World Tour 250 series

Wil je wedden op de ATP World Tour 250 series tennis?

Wij hebben de beste bookmakers op het gebied van tennis voor je geselecteerd.

Deze zijn beoordeeld op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Het aanbod van tennis weddenschappen
  • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
  • Hoogte van de quoteringen
  • Extra promoties
  • Gebruikersvriendelijkheid website

(Al onze bookmakers opereren legaal binnen de Europese Unie en voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards zodat je veilig en betrouwbaar je weddenschappen kan afsluiten.)

Bekijk alle bookmakers >

Toernooien ATP 250

Hieronder staan alle toernooien die deel uitmaken van de ATP World Tour 250 series, waar ze gespeeld worden en met hoeveel deelnemers en welke ondergrond.

De toernooien staan op chronologische volgorde. Het wedden op de ATP 250 series toernooien is mega populair en er valt veel waarde te behalen voor de echte tennis-punter om dat er relatief veel onbekenden meespelen en als je dus een oog voor talent hebt en goed geïnformeerd bent gemakkelijk de bookmakers kan verslaan.

[table id=5 /]

Toernooi opzet ATP 250 & punten voor de ranglijst

De toernooien hebben variërend een deelnemers veld van 28, 32, of 48 voor het enkelspel, bij het dubbelspel 16 en 24. In iedere series van de ATP zijn de punten verschillend, de 250 series levert de minste punten op en de Grand Slams de meeste. Het puntenaantal verschilt met het aantal deelnemers.

Bij 48 deelnemers zijn de punten als het volgt verdeeld in de Q3 kan je 3 punten winnen, in de Q krijg je 5 punten.

In het hoofdevenement krijgen de beste 32 spelers 10 punten, in de kwartfinale zijn er 20 punten te behalen. Vanaf de kwartfinale 45 punten, de halve finalisten krijgen 90 punten.

De winnaar van de finale krijgt 250 punten (vandaar ook de naam van de 250 series), de verliezend finalist mag 150 punten bijschrijven.

Live wedden op ATP 250 Tennis

Het live wedden is ondertussen een van de grootste onderdelen van het wedden geworden. De tijd van een papiertje inleveren voor de wedstrijd begon en een wed bonnetje meekrijgen is allang verleden tijd.

Bijna alle weddenschappen worden nu online afgesloten en dat brengt vele voordelen met zich mee, het bied ook de mogelijkheid om live op tennis wedstrijden te wedden terwijl ze bezig zijn, dit opent een tal van nieuwe wed mogelijkheden die voorheen niet mogelijk waren.

Mobiel wedden op Tennis

Wil je met je mobiele telefoon wedden op de ATP 250 World Tour?

Dat is natuurlijk mogelijk via sportgokken.euVia al onze bookmakers is het gemakkelijk om te wedden met je mobiele telefoon, of je nu een iPhone of Android toestel hebt, het maakt allemaal niet uit!

Bij sommige bookmakers krijg je zelfs een bonus als je via je telefoon begint met wedden.

Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon en een internet verbinding en je kan overal ter wereld weddenschappen afsluiten.

Wedden op Tennis

Ben je nieuwsgierig geworden naar het wedden op tennis maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Kijk dan eens in ons artikel “Wedden op Tennis” waar de meest voorkomende tennis weddenschappen worden uiteengezet.

Wij van sportgokken.eu bieden ook het laatste tennis nieuws & wedtips voor de aankomende tennis partijen en toernooien aan.

Bekijk alle goksites >

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.