Wedden Volleybal

Wedden op Volleybal

Volleybal is nu de 5e meest populaire sport ter wereld – het is tegenwoordig extreem competitief. Het wedden op Volleybal kan het gehele jaar door bij de beste online bookmakers.

Volleybal wordt het gehele jaar door gespeeld in verschillende competities en toernooien, zo kan je op bijvoorbeeld op de Braziliaanse, Zuid-Koreaanse, Franse en op toernooien zoals de CEV Champions League en de 1st League.

De sport is nog niet zo oud als bijvoorbeeld voetbal het is bedacht in 1895 door de Amerikaanse William G. Morgan – toch is de groei explosief geweest en tegenwoordig een van de meest gespeelde sporten ter wereld in verschillende varianten.

Wil je volleybal resultaten gaan voorspellen, wie gaat er volgens jou winnen?

Zet je voorspelling nu om in harde euro’s via onze beste bookmakers waar je tegen de hoogste quoteringen kan gokken op volleybal.

Wil je wedden op volleybal?

Weddenschappen afsluiten op je favoriete nationale en internationale volleybalclubs?

  • €300 welkomstbonus
  • Stortingsbonus van 100%
  • €20 freebet bij sport

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan volleybal weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Profiteer nu tijdelijk van een gratis weddenschap ten waarde van €300 bij Betcity.)

Bookmakers Volleybal

Als je een weddenschap wilt afsluiten op Volleybal heb je als eerste nodig.

De beste volleybal bookmakers met een groot aanbod van weddenschappen waar de wedstrijd die je zoekt tussen staat.

Wij hebben ze geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Bonussen Hoogte van de odds
  • Aanbod van volleybal weddenschappen
  • Promoties
  • Gebruikersvriendelijkheid (mobiel)

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

Bekijk alle bookmakers >

Meest voorkomende volleybal weddenschappen

Er zijn verschillende manieren om te wedden op volleybal, zo kan je een scala aan verschillende weddenschappen afsluiten, nu moet je natuurlijk wel weten hoe deze in zijn werk gaan. We hebben de meest populaire en winstgevende volleybal weddenschappen voor je op een rij gezet en beknopt uitgelegd.

Wedden op wedstrijd Winst/verliest/gelijkspel (1×2)

De makkelijkste en meer voor zichzelf sprekende is de het wedden op het resultaat van een wedstrijd, er zijn hier 3 opties, of team 1 wint of het wordt een gelijkspel (x) of team 2 wint. Hoe groter de kans is dat een bepaald team gaat winnen hoe lager de quoteringen – wedden op de underdog kan slim zijn als je denkt dat ze een kans maken.

Wedden op toernooi / competitie winst 

Als er een volleybal competitie of toernooi staat te beginnen, zet dan in voordat het begint om wie denkt dat jij gaat winnen, hoe eerder je inzet hoe hoger de winsten. Een voorbeeld van deze weddenschap is dat je voordat de Olympische Spelen beginnen inzet op welk land goud gaat winnen. De odds hangen af van of het land een (grote) favoriet is om te winnen of niet.

Wedden op aantal sets 

De bookmaker zal een aantal sets geven en het is om aan jou om te bepalen of het aantal sets dat door het team wordt gewonnen over of onder het aantal zit. Deze weddenschap is ook zeer populair bij het wedden op voetbal en heet de over/under weddenschap.

Wedden op winst set

Je kan ook inzetten op dat een team/land een bepaalde set gaat winnen, bijvoorbeeld de eerste. Stel je zet in dat je team de eerste set gaan winnen, dat doen ze ook maar verliezen de wedstrijd. Vrees niet, je weddenschap gaat gewoon gewonnen ook al verliest het team de wedstrijd.

Op welke volleybal competities kan ik gokken?

Ondanks dat de sport niet zo groot is als de echte grote sporten zoals basketbal, tennis en formule 1 – heeft volleybal een grote fanschare met name in bepaalde landen. Nederland is ook echt een volleybal land, helemaal sinds het Olympisch Goud in 1996 in Atalanta met het beste Nederlandse volleybal elftal ooit.

Het is mogelijk om op veel nationale volleybal competities te wedden, met name in Oost Europa wordt de sport zeer fanatiek gespeeld (in Nederland ook natuurlijk). Naast de nationale volleybal competities zijn er ook volop internationale volleybal wedstrijden op zowel club als land niveau waar je op kan wedden.

Het wereldkampioenschap volleybal is met name populair en het Europees kampioenschap, ook de CEV Champions League bied een goede kans om snel geld te verdienen met het gokken op volleybal.

Wedden op Olympische Spelen volleybal

Het Nederlands heren volleybal elftal was begin/midden jaren 90 zeer sterk bezig op internationaal niveau – zo wisten ze in juni 1996 de World League finales te winnen in Rotterdam.

Twee maanden verder op 4 Augustus 1996 weet de ploeg onder leiding van Joop Alberda Olympisch Goud te bemachtigen door in de finale van Italië te winnen met 3-2 (15-12, 9-15, 16-14, 9-15, 17-15).

De Olympische volleybal heren finale is verkozen tot Sport moment van de eeuw (1900/2000).

De Nederlandse heren en dames volleybal elftallen zijn weer op de weg terug naar boven en wie weet hoe ze gaan presteren tijdens de Olympische Spelen in 2020 (verplaatst naar 2021). Zodra de odds beschikbaar zijn kan je via ons wedden op Nederlands goud.

Live gokken volleybal

Tegenwoordig is het live wedden helemaal in – zo worden bijna meer van alle gemaakte weddenschappen live afgesloten. Dit is niet zonder reden, want je kan nu terwijl je de wedstrijd aan het kijken bent op allemaal zaken wedden. Wie gaat het volgende punt scoren? Wie begaat een overtreding?

Naast dat het live wedden meer mogelijkheden bied qua weddenschappen is het ook soms slim als je niet weet hoe de ploegen zich tegen elkaar verhouden om even het begin of de eerste set af te wachten. Het is dan makkelijker in te schatten wie er gaat winnen – hoe meer informatie je hebt hoe winstgevender je weddenschappen worden op lange termijn.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.