Home / Wedden Volleybal

Wedden Volleybal

Geen reacties

Volley is nu de 5e meest populaire sport ter wereld – het is tegenwoordig extreem competitief. Het wedden op Volleybal kan het gehele jaar door bij de beste online bookmakers.

Volleybal wordt het gehele jaar door gespeeld in verschillende competities en toernooien, zo kan je op bijvoorbeeld op de Braziliaanse, Zuid-Koreaanse, Franse en op toernooien zoals de CEV Champions League en de 1st League.

De sport is nog niet zo oud als bijvoorbeeld voetbal het is bedacht in 1895 door de Amerikaanse William G. Morgan – toch is de groei explosief geweest en tegenwoordig een van de meest gespeelde sporten ter wereld in verschillende varianten.

Wil je volleybal resultaten gaan voorspellen, wie gaat er volgens jou winnen?

Zet je voorspelling nu om in harde euro’s via onze beste bookmakers waar je tegen de hoogste quoteringen kan gokken op volleybal.

 

Wil je wedden op Volleybal? Weddenschappen afsluiten op je favoriete nationale en internationale volleybalclubs?

Profiteer nu van het voordeel:

  • Gratis weddenschap t.w.v. €50
  • Stortingsbonus van 100%
  • 20 gratis spins bij Starburst
  • Dagelijkse promoties

Bij Redbet.com vind je het grootste aanbod aan volleybal weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

www.Redbet.com

(Profiteer nu tijdelijk van een gratis weddenschap ten waarde van €50 bij Redbet.)

 

Bookmakers Volleybal

Als je een weddenschap wilt afsluiten op Volleybal heb je als eerste nodig.

De beste volleybal bookmakers met een groot aanbod van weddenschappen waar de wedstrijd die je zoekt tussen staat.

Wij hebben ze geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
  • Hoogte van de odds
  • Aanbod van Volleybal weddenschappen
  • Promoties voor loyale spelers
  • Gebruikersvriendelijkheid website (mobiel)

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

€50 Gratis Bet @MrGreen

(Aanmelden is gemakkelijk en snel. Gokken op Volleybal alleen toegestaan bij een leeftijd van 18+.)

 

Meest voorkomende volleybal weddenschappen

Er zijn verschillende manieren om te wedden op volleybal, zo kan je een scala aan verschillende weddenschappen afsluiten, nu moet je natuurlijk wel weten hoe deze in zijn werk gaan. We hebben de meest populaire en winstgevende volleybal weddenschappen voor je op een rij gezet en beknopt uitgelegd.

Wedden op wedstrijd Winst/verliest/gelijkspel (1×2)

De makkelijkste en meer voor zichzelf sprekende is de het wedden op het resultaat van een wedstrijd, er zijn hier 3 opties, of team 1 wint of het wordt een gelijkspel (x) of team 2 wint. Hoe groter de kans is dat een bepaald team gaat winnen hoe lager de quoteringen – wedden op de underdog kan slim zijn als je denkt dat ze een kans maken.

Wedden op toernooi / competitie winst 

Als er een volleybal competitie of toernooi staat te beginnen, zet dan in voordat het begint om wie denkt dat jij gaat winnen, hoe eerder je inzet hoe hoger de winsten. Een voorbeeld van deze weddenschap is dat je voordat de Olympische Spelen beginnen inzet op welk land goud gaat winnen. De odds hangen af van of het land een (grote) favoriet is om te winnen of niet.

Wedden op aantal sets 

De bookmaker zal een aantal sets geven en het is om aan jou om te bepalen of het aantal sets dat door het team wordt gewonnen over of onder het aantal zit. Deze weddenschap is ook zeer populair bij het wedden op voetbal en heet de over/under weddenschap.

Wedden op winst set

Je kan ook inzetten op dat een team/land een bepaalde set gaat winnen, bijvoorbeeld de eerste. Stel je zet in dat je team de eerste set gaan winnen, dat doen ze ook maar verliezen de wedstrijd. Vrees niet, je weddenschap gaat gewoon gewonnen ook al verliest het team de wedstrijd.

 

Op welke volleybal competities kan ik gokken?

Ondanks dat de sport niet zo groot is als de echte grote sporten zoals basketbal, tennis en formule 1 – heeft volleybal een grote fanschare met name in bepaalde landen. Nederland is ook echt een volleybal land, helemaal sinds het Olympisch Goud in 1996 in Atalanta met het beste Nederlandse volleybal elftal ooit.

Het is mogelijk om op veel nationale volleybal competities te wedden, met name in Oost Europa wordt de sport zeer fanatiek gespeeld (in Nederland ook natuurlijk). Naast de nationale volleybal competities zijn er ook volop internationale volleybal wedstrijden op zowel club als land niveau waar je op kan wedden.

Het wereldkampioenschap volleybal is met name populair en het Europees kampioenschap, ook de CEV Champions League bied een goede kans om snel geld te verdienen met het gokken op volleybal.

Wil je het totale aanbod aan volleybal weddenschappen bekijken?

Bezoek nu MrGreen.com die hebben het grootste aanbod aan volleybal weddenschappen voor de Nederlandse speler.

 

Wedden op Olympische Spelen Volleybal

Het Nederlands heren volleybal elftal was begin/midden jaren 90 zeer sterk bezig op internationaal niveau – zo wisten ze in juni 1996 de World League finales te winnen in Rotterdam. Twee maanden verder op 4 Augustus 1996 weet de ploeg onder leiding van Joop Alberda Olympisch Goud te bemachtigen door in de finale van Italië te winnen met 3-2 (15-12, 9-15, 16-14, 9-15, 17-15).

De Olympische volleybal heren finale is verkozen tot Sport moment van de eeuw (1900/2000).

De Nederlandse heren en dames volleybal elftallen zijn weer op de weg terug naar boven en wie weet hoe ze gaan presteren tijdens de Olympische Spelen in 2020. Zodra de odds beschikbaar zijn kan je via ons wedden op Nederlands goud!

 

Live gokken Volleybal

Tegenwoordig is het live wedden helemaal in – zo worden bijna meer van alle gemaakte weddenschappen live afgesloten. Dit is niet zonder reden, want je kan nu terwijl je de wedstrijd aan het kijken bent op allemaal zaken wedden. Wie gaat het volgende punt scoren? Wie begaat een overtreding?

Naast dat het live wedden meer mogelijkheden bied qua weddenschappen is het ook soms slim als je niet weet hoe de ploegen zich tegen elkaar verhouden om even het begin of de eerste set af te wachten. Het is dan makkelijker in te schatten wie er gaat winnen – hoe meer informatie je hebt hoe winstgevender je weddenschappen worden op lange termijn.

 

Beoordeling over het wedden op atletiek:

Geschreven door sportgokken.eu 

 

Wil je direct beginnen met Wedden op Volleybal? De partij extra spannend maken of met je vrienden een weddenschap afsluiten op jullie favoriete volleyballers?

Bij MrGreen.com is het mogelijk!

Meld je nu vrijblijvend aan bij Mr Green en krijg als nieuwe speler een gratis weddenschap van €50Meld je hier gratis aan bij MrGreen.

Deel

0 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked