Wedden op NFL American Football

NFL wedden

American Football is een van de grootste en populairste sporten ter wereld, met name in de Verenigde Staten waar het volop wordt gespeeld.

De afgelopen jaren heeft het ook voet aan wal gevonden in Europa en zijn er steeds meer NFL fans.

Voor deze fans hebben wij dit artikel geschreven, zodat je een veilige plek kan vinden voor het wedden op NFL American Football.

Het wedden op de Super Bowl is immens in de Verenigde Staten en in Nederland en Europa is het ook aan populariteit aan het winnen. De Super Bowl is een van de best bekeken televisie programma’s in de wereld met als record maar liefst 114.3 miljoen mensen die inschakelden voor de finale.

Wie zijn jouw favorieten voor het komende NFL seizoen 2023/2024? (Scroll naar beneden).

Zet nu in via onze beste bookmakers waar je tegen de hoogste quoteringen veilige kan wedden op American Football wedstrijden.

Wil je wedden op American Football (NFL) wedstrijden? 

Gokken op wedstrijden van The Green Bay Packers, The New Engeland Patriots, Dallas Cowboys alle andere NFL teams?

 Via Bet365 heb je altijd de hoogste quoteringen voor alle NFL wedstrijden.

Bezoek nu Bet365.nl

Bezoek Bet365.nl >

Ontvang een stortingsbonus van 100% oplopend tot €300! 

NFL Bookmakers

Als je wilt wedden op een NFL wedstrijden en American Football in het algemeen dan heb je daar de beste bookmakers voor nodig.

Wij hebben ze op een rij gezet voor je en beoordeeld op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • De hoogte van de quoteringen
  • Welkomstbonus
  • Aanbod van NFL wedstrijden
  • Gebruikersvriendelijkheid website
  • Veiligheid & betrouwbaarheid

(Al onze bookmakers zijn in het bezit van de benodigde licenties om legaal te opereren op de Europese markt en dus absoluut veilig bevonden.)

Bekijk alle bookmakers >

Wedden NFL (National Football League)

American Football is van start gegaan in ongeveer 1896, het is een Amerikaanse variant op Rugby. De sport is immens populair geworden in een korte tijd en met name de Amerikaanse professionele competitie, deze heet de NFL (National Football League). In de NFL strijden 32 teams in twee conferences en 4 divisies voor de eindelijke finale de Super Bowl.

De National Football League bestaat uit twee competities, de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC). Deze competities zijn beiden onverdeeld in 4 divisies, (Noord, Oost, Zuid, West). In deze vier divisies zitten vier American Football teams.

Het reguliere seizoen duurt van september tot en met december, en ieder team speelt dan zestien wedstrijden.

Hierna wordt er gekeken welke 6 ploegen de beste zijn van beiden competities en deze spelen dan tegen elkaar, in een play-off scenario. De winnaars van deze play-offs spelen dan tegen elkaar in de Super Bowl. Het beste team uit de AFC neemt het dan op tegen het beste team uit de NFC.

Het wedden op NFL regulier seizoen is wat gemakkelijker dan op de play-offs, de teams zijn gemakkelijker in te schatten en de verhoudingen zijn duidelijker, zo komen er minder verrassingen voor. Hoe gemakkelijk het te voorspellen is hoe makkelijker je er snel geld mee kan verdienen.

Het nadeel is natuurlijk dat de odds lager liggen maar als je slim gebruikt maakt van bankroll management is het goed te doen om op lange termijn winstgevend te zijn met het gokken op de NFL.

Naast het wedden op de winnaar van de Super Bowl zijn er nog veel meer wed mogelijkheden, zo is het ook mogelijk om te wedden op de winnaar van de AFC of NFC, en NFC North, NFC East, NFC West, NFC South en AFC North, AFC East, AFC West, AFC South.

Hiernaast kan je natuurlijk op ieder NFL duel wedden met een groot scala aan weddenschappen, met name handicap wedden is populair bij de NFL-punters.

Wedden op Super Bowl

De Super Bowl is het belangrijkste American Football duel in het jaar, het is de finale en de climax van het NFL seizoen.

De finale wordt gespeeld tussen de kampioen van de twee American Football competities: de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC).

Het wedden op de Super Bowl is een miljarden business en vooral in de Verenigde Staten immens populair er werd berekend dat er in totaal voor z’n $4.7 miljard werd gegokt. In Nederlands is het gokken op de NFL finale de Super Bowl ook steeds meer in aan het geraken.

Veel punters zien dat het een goede kans is om goed geld te verdienen en het maakt het kijken naar de wedstrijd natuurlijk ook een stuk leuker.

Wil je weten waar de NFL en de Super Bowl worden uitgezonden op televisie in Nederland?

Het kijken naar de Super Bowl en NFL kan gewoon via FOX sports, er wordt ook wekelijks aandacht besteed aan de mooiste wedstrijden en de play-offs met origineel Amerikaans commentaar.

Wie zijn de favorieten voor de winst Super Bowl 2024?

Er zijn ieder jaar een aantal grote favorieten voor de eindoverwinning in de Super Bowl.

We gaan ze allemaal langs en geven de hoogste quoteringen mogelijk om te wedden op de winnaar van de Super Bowl 2024.

De Super Bowl 2024 wordt gehouden op 11 februari 2024 in het Allegiant Stadium van de Las Vegas Raiders.

Wie gaat er volgens jou de Super Bowl LVI 2024 winnen?

Zet nu in via Bet365.nl tegen de hoogste quoteringen op de winnaar van de Super Bowl en ontvang als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% en een gratis weddenschap t.w.v. €50.

Bezoek Bet365.nl >

De Super Bowl LVII wordt gehouden op zondag 11 februari 2024 in het Allegiant Stadium, Las Vegas

Wedden op de Super Bowl 2024 – v -, wie winnen volgens jou? 

Bezoek nu Bet365.nl voor de hoogste odds! Ga naar de website voor alle live weddenschappen. 

Meld je nu vrijblijvend aan bij Bet365 en stort €200 en krijg gratis €400!  Meld je hier gratis aan bij Bet365.

Wedtips voor NFL

De National Football League (NFL) en haar bekroningsevenement, de Super Bowl, bieden ongelofelijke wedmogelijkheden.

Of je nu een fervent fan bent of een casual kijker, het volgen van deze tips kan je helpen je strategie voor het wedden op NFL te verbeteren:

1. Ken je teams en spelers: Net als elke sport, is kennis macht in NFL-weddenschappen. Leer de sterke en zwakke punten van elk team en hun sleutelspelers. Let op zaken zoals de gezondheid van de spelers, recente prestaties en teamdynamiek.

2. Begrijp de verschillende weddenschapstypen: Van money line tot point spreads en totals, er zijn veel verschillende manieren om te wedden op NFL-wedstrijden. Zorg ervoor dat je begrijpt hoe elk van hen werkt voordat je je inzet plaatst.

3. Overweeg de locatie en het weer: De locatie van de wedstrijd en de weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op het resultaat. Teams spelen vaak beter thuis en bepaalde weersomstandigheden kunnen het spel beïnvloeden, vooral in outdoor stadions.

4. Let op de lijnen: Bookmakers zijn experts in het instellen van wedlijnen. Als je een grote verschuiving in de lijnen ziet, kan dit een indicatie zijn dat er belangrijk nieuws is dat de verwachtingen voor de wedstrijd heeft veranderd.

5. Doe je onderzoek: Volg de laatste NFL-nieuwsupdates en analyseer statistieken. Factoren zoals blessures, teamstrategieën en recente vorm kunnen de uitkomst van een wedstrijd sterk beïnvloeden.

6. Wed verantwoordelijk: Stel een budget vast voor je NFL-weddenschappen en houd je eraan. Gok nooit meer dan je je kunt veroorloven te verliezen en probeer nooit verliezen terug te winnen.

Bij het wedden op de Super Bowl, houd er rekening mee dat dit een uniek evenement is met extra variabelen, zoals de druk van de grote dag en de langere rustperiode voorafgaand aan de wedstrijd.

Wat zijn de meest populaire NFL weddenschappen?

NFL-weddenschappen zijn bijzonder divers en bieden gokkers veel opties. Dit zijn de meest voorkomende inzettypen:

Spread Weddenschappen: Deze weddenschappen draaien om de ‘point spread’ die door de online goksites worden vastgesteld. Je voorspelt of het team dat als favoriet wordt beschouwd zal winnen met een groter puntenverschil dan de ‘spread’, of dat het underdog team minder punten achterstand zal hebben dan de ‘spread’, of de match zal winnen.

1×2 betes (Money Line Inzetten): Met deze soort weddenschap kies je simpelweg het team dat je denkt dat de wedstrijd zal winnen, onafhankelijk van de puntenmarge.

Over/Under Inzetten: Ook bekend als ’totals’, hierbij zet je in op of het gezamenlijke puntenaantal van beide teams ‘over’ of ‘under’ een bepaalde grens zal gaan, die wordt bepaald door de bookmaker.

Propositie Weddenschappen (Prop Bets): Deze weddenschappen gaan over specifieke scenario’s binnen een wedstrijd. Bijvoorbeeld, welke speler scoort de eerste touchdown, hoeveel passing yards een quarterback zal behalen, of de lengte van het volkslied tijdens de Super Bowl.

Toekomstige Weddenschappen (Futures Bets): Futures bets stellen je in staat om in te zetten op de uitkomst van het seizoen, zoals wie de Super Bowl zal winnen of welke speler het seizoen als MVP (Meest Waardevolle Speler) zal beëindigen.

Veelgestelde vragen over NFL

Heb je nog vragen over het wedden op NFL, we hebben hieronder de meest gestelde vragen voor je samengevat.

De ‘point spread’ is een weddenschap waarbij de bookmaker een verwacht verschil in punten tussen de twee teams vaststelt.

Je wedt dan op of het favoriete team met meer punten zal winnen dan de ‘spread’, of dat het underdog team zal verliezen met minder punten dan de ‘spread’ of de wedstrijd zal winnen.

Bij een ‘over/under’ weddenschap, ook wel bekend als een ’total’ weddenschap, stelt de bookmaker een verwacht totaal aantal punten vast dat door beide teams samen zal worden gescoord in een wedstrijd. Je wedt dan op of het daadwerkelijke totaal ‘over’ of ‘under’ die voorspelde score zal zijn.

‘Prop bets’, of propositie weddenschappen, zijn weddenschappen op specifieke gebeurtenissen of statistieken in een NFL-wedstrijd die niet noodzakelijkerwijs gerelateerd zijn aan de einduitslag. Voorbeelden kunnen zijn wie de eerste touchdown scoort, het aantal passing yards van een quarterback, of het aantal field goals in een wedstrijd.

Het wedden op de Super Bowl vereist onderzoek en analyse, net als elke andere NFL-weddenschap. Bestudeer de teams, hun recente prestaties, gezondheidsstatus van de spelers, en eventuele andere extra factoren zoals het weer.

‘Prop bets’ zijn ook erg populair tijdens de Super Bowl, met unieke weddenschappen zoals de lengte van het volkslied of de kleur van de Gatorade die wordt gegoten over de winnende coach.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.