Wedden FC Groningen 2023/2024

Groningen wedden

FC Groningen is de grootste voetbalclub uit het noorden van Nederland met een grote schare aan trouwe fans.

Voor deze fans hebben we dit artikel geschreven, zodat je een veilig plek kan vinden waar je kan wedden op FC Groningen wedstrijden. FC Groningen is opgericht in 1971 en kwam voor uit de Groninger Voetbal en Atletiek Vereniging.

In begin waren er wat opstart problemen maar nu zijn ze echt een volledig Eredivisie team geworden en hebben ze zelfs in 2014/2015 de KNVB Beker gewonnen in seizoen 2020/2021 speelt Arjen Robben weer voor FC Groningen en zijn er hoge verwachtingen.

Wil je wedden op de aankomende duels van FC Groningen in seizoen 2023/2024?

Zet nu je voorspellingen om in pure winst via de beste bookmakers. Wij hebben deze speciaal geselecteerd en bekeken voor het gokken op wedstrijden van FC Groningen tegen de hoogste odds.

Wil je wedden op de komende wedstrijd van FC Groningen?

Profiteer nu van de volgende voordelen:

  • €250 freebet
  • Instant spelen
  • €250 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • Promoties van duizenden euro’s per maand

Bezoek nu Circus.nl

Bezoek Circus.nl >

(Ontvang nu een welkomstbonus van €250 bij Circus als nieuwe speler.)

FC Groningen Bookmakers

Als je wilt wedden op een FC Groningen Eredivisie wedstrijd, KNVB beker wedstrijd of in Europees verband in de Europa League.

Dan heb je daar de beste bookmakers voor nodig.

Wij hebben ze op een rij gezet voor je en beoordeeld op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Hoogte quoteringen
  • Welkomstbonussen
  • Aanbod van FC Groningen wedstrijden
  • Gebruikersvriendelijkheid website
  • Veiligheid

(Al onze bookmakers zijn in het bezit van de benodigde licenties om legaal te opereren op de Europese markt en dus absoluut veilig bevonden.)

Bekijk alle bookmakers >

Wedden Eredivisie FC Groningen

FC Groningen is al jarenlang een vaste Eredivisie klant en ze hebben zelfs een tijdje tegen de (sub)top aangezeten. Ze werden ze in het seizoen 2005/2006 5e en de daaropvolgende jaren eindigen ze allemaal midden in het linkerrijtje. Het wedden op FC Groningen in de Eredivisie is helemaal niet zo moeilijk, in principe kan er ervan uit gaan dat ze alle thuisduels van de meeste ploegen uit de rechter rijtje winnen.

Ontvangen ze subtop ploegen zoals FC Utrecht, Vitesse dan krijgen ze het een stuk moeilijker en is het moeilijker te voorspellen. Tegen de top 3 Ajax, Feyenoord en PSV wordt het helemaal moeilijk is het misschien slim om op andere feiten te wedden dan op een overwinning van FC Groningen. Het wedden op voetbal kan je natuurlijk doen via je mobiele telefoon, iPhone of Android.

Vorig seizoen (2021/2022) in de Eredivisie stonden ze op een 7e plek. We gaan zien of het beter gaat in de Eredivisie 2022/2023 en of FC Groningen zijn plek in het linkerrijtje weer gaat opeisen tussen de sub van Nederland. Want daar horen ze wel thuis! Zeker nu Arjen Robben terug is gekeerd naar FC Groningen zal er wereldwijd belangstelling zijn voor de duels. Helaas zijn ze in 2022/2023 gedegradeert.

Hoe voorspel jij dat FC Groningen het gaat doen in de Keuken Kampioen Divisie 2023/2024?

Via Circus.nl kan je wedden op de prestaties van FC Groningen tegen de hoogste odds (€250 Freebet.)

FC Groningen Heerenveen

Als we het over de derby van het Noorden van Nederland, weet iedereen waar we het over hebben. FC Groningen vs Heerenveen, de twee grootste en belangrijkste clubs uit Noord-Nederland die het tegen elkaar opnemen.

Het duel tussen de hoofdsteden van de provincie Groningen en de provincie Friesland staat garant voor strijd, emoties, doelpunten en vele gele en rode kaarten.

Het is daarom dan ook verstandig als je geld wilt verdienen met het wedden op de derby van het noorden dat je inzet op minimaal 3 kaarten. Want je kan er gif op innemen dat de verliezende ploeg gefrustreerd raakt en een aantal onnodige (zware) overtredingen maakt. Hiernaast is het slim om te wedden op minimaal 1.5 doelpunten want als je de statistieken nakijkt zal je zien dat er bijna altijd minimaal 2 doelpunten vallen.

We nemen de statistieken van alle derby wedstrijden die er gespeeld zijn erbij en dan valt het volgende op dat SC Heerenveen maar liefst 65.2% van zijn duels thuis wint van FC Groningen, er 17,4 % gelijk wordt gespeeld en 17,4 % dat FC Groningen uit wint.

Als FC Groningen thuis speelt is het echter lang niet zo goed als Heerenveen, ze hebben namelijk maar 26,1% van hun thuiswedstrijden gewonnen er werd 39,1% van de tijd gelijkgespeeld en maar liefst 34,8% verloren. Dat zijn matige cijfers voor FC Groningen hou hier dus rekening mee  met je voorspelling als je wilt wedden op Groningen Heerenveen.

Wie gaat er volgens jou FC Groningen – Heerenveen winnen in het seizoen 2023/2024?

Bekijk alle bookmakers >

Live wedden FC Groningen

Het live wedden op FC Groningen is steeds populairder aan het worden, sowieso het live wedden op voetbal is enorm toegenomen. Het live wedden brengt een aantal grote voordelen met zich mee, als eerste zijn er veel meer wed-opties die je niet pre-match kan afsluiten

Zo kan je bijvoorbeeld wedden op welke speler of team de volgende gele kaart pakt, welk team de volgende corner mag nemen, wie het volgende doelpunt scoort, wie er een gele of rode kaart gaat pakken en ga zo maar door.

Als je wedstrijden goed kan aanvoelen en weet wanneer bepaalde teams druk gaan zetten kan je met name met wedden op corners en doelpunten goed snel geld verdienen.

Naast dat er een groter aanbod aan weddenschappen is komt hier nog eens bij dat je langer kan wachten met het inzetten op een winnaar.

Als je bijvoorbeeld niet helemaal zeker bent hoe FC Groningen het tegen een bepaalde ploeg gaat opnemen, dan kan je de eerste twintig minuten even aankijken en dan pas beslissen of je je weddenschap doorzet.

Hoe meer informatie hoe groter de kans dat je op lange termijn winst kan maken met het voetbal wedden.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.