Wedden ADO Den Haag 2022/2023

ADO wedden

ADO Den Haag is een van de grootste clubs uit Nederland qua supportersaantallen en heeft al een hele tijd de potentie om een echt (sub)top club te worden.

Om deze reden hebben wij dit artikel geschreven, om de ADO fan een plek te geven waar ze veilig kunnen wedden op hun favoriete club.

Ondanks deze enorme potentie is er de laatste jaren heel wat mis gegaan bij het bestuurd van ADO Den Haag, dat zal geen enkele fan ontkennen. Toch hopen de trouwe ADO Den Haag supporters iedere wedstrijd weer op een overwinning.

Wil je wedden op de aankomend(e) duels van ADO Den Haag in het seizoen 2022/2023?

Zet je voorspelling nu om in pure winst. Wij van Sportgokken.eu hebben de beste bookmakers om te wedden op ADO Den Haag wedstrijden voor je geselecteerd waar je weddenschappen kan afsluiten tegen de hoogste quoteringen.

Wil je wedden op de komende wedstrijd van ADO Den Haag?

Profiteer nu van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • Instant spelen
  • €300 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bezoek nu Betcity.nl

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu een welkomstbonus van €300 bij Betcity als nieuwe speler.)

ADO Bookmakers

Als je wilt wedden op een ADO Den Haag Eredivisie wedstrijd, KNVB beker wedstrijd of in Europees verband in de Europa League dan heb je daar de beste bookmakers voor nodig.

Wij hebben ze op een rij gezet voor je en beoordeeld op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • De hoogte van de quoteringen
  • Welkomstbonussen voor nieuwe spelers
  • Aanbod van ADO Den Haag wedstrijden
  • Gebruikersvriendelijkheid website
  • Veiligheid & betrouwbaarheid (iDEAL wedden)

(Al onze bookmakers zijn in het bezit van de benodigde licenties om legaal te opereren op de Europese markt en dus absoluut veilig bevonden.)

Bekijk alle bookmakers >

Wedden ADO Den Haag Eredivisie

Het wedden op Eredivisie wedstrijden van ADO Den Haag is altijd spectaculair en je kan er snel veel geld mee verdienen als je weet wat je aan het doen bent. ADO Den Haag is typisch een club die thuis véééél beter presteert dan uit, hou hier rekening mee als je op de uitslag van wedstrijden van ADO gokt.

ADO Den Haag heeft de afgelopen jaren onder zijn niveau gepresteerd door steeds tussen de 9e en 13 plek te eindigen. Daar kwam in het seizoen 2017/2018 gelukkig verandering in en ze hebben de weg naar boven ingezet met een knappe 7e plaats.

Onder trainer Alfons Groenendijk is de rust teruggekeerd in de selectie en hebben ze erg goed gepresteerd, ze hebben een talentvolle jonge selectie met volop mogelijkheden om dit seizoen nog hoger te eindigen. We verwachten dat ook dit seizoen ADO moeilijk te kloppen zal zijn in het Cars Jeans Stadion.

Hoe gaat ADO Den Haag presteren in zijn eerstvolgende Eredivisie duel?

De hoogste odds voor het gokken op ADO Den Haag vind je via Betcity.nl waar je als Nederlandse speler een welkomst bonus van 100% ontvangt en je veilig geld kan storten via iDEAL.

Live wedden ADO Den Haag

Het live wedden op ADO Den Haag wedstrijden is mega populair en wordt zeer veel gedaan onder de ADO Den Haag fans. Iedere ADO Den Haag fan kent bijvoorbeeld het ‘Haagse kwartiertje’ waar de spelers vol ervoor gaan en nog meer dan normaal geven. Vlak hiervoor is het slim om live te wedden op corners of doelpunten voor ADO Den Haag, dit is alleen mogelijk via het live wedden op voetbal.

Bij het live wedden heb je veel meer opties dan bij het pre-match weddenschappen afsluiten, zo kan je bijvoorbeeld live in de wedstrijd wedden op welke ploeg de volgende ingooi gaat krijgen, wie het volgende doelpunt gaat maken, wie er een gele of rode kaart gaat krijgen enzovoorts.

Naast de meerdere opties is het soms ook fijn als je niet helemaal zeker weet wie er gaat winnen om eerst even het begin van de wedstrijd aan te zien en dan pas je weddenschap af te sluiten. Bij het live wedden op voetbal en ADO Den Haag heb je op ieder moment van de wedstrijd de hoogst mogelijke quoteringen.

Wedden ADO Den Haag Ajax

De mooiste wedstrijd van veel ADO Den Haag fans is de wedstrijd thuis tegen Ajax Amsterdam. De haat is groot voor de hoofdstedelingen en dat merkte je in het verleden vaak aan ‘bepaalde’ spreekkoren. Gelukkig is dit minder geworden en zien we de strijd nu vooral op het veld.

Het is helaas al sinds 20 maart 2011 geleden dat de Haagse club winst te winnen van hun aartsrivalen toen waren ze met 3-2 te sterk. Er komen wel veel gelijke spelen voor met vorig seizoen 2 keer een knap gelijkspel, op 17 september 2017 wisten de Hagenezen de Amsterdammers thuis knap op 1-1 te houden. De tweede wedstrijd van Eredivisie seizoen 2017/2018 wisten ze in de Amsterdam Arena de nul te houden en werd het 0-0.

Gaat ADO Den Haag in 2021/2022 van Ajax Amsterdam winnen?

 Zet je voorspelling in bij Betcity.nl en ontvang een welkomstbonus als nieuwe speler van 100% (Stort €300 ontvang €600.)

Bezoek Betcity.nl >

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.