Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe neem ik contact op met LiveScore Bet?

Welkom bij onze handleiding voor het contacteren van de klantenservice van LiveScore Bet. Of je nu hulp nodig hebt met je account, een vraag hebt over een weddenschap, of gewoon algemene informatie zoekt, deze gids helpt je stap voor stap op weg. Het proces is eenvoudig en we zorgen ervoor dat je binnen no-time in contact komt met een medewerker. Volg de onderstaande stappen om snel en efficiënt je vragen beantwoord te krijgen. Laten we beginnen!

LiveScore Bet

5.0 / 5

Bonus

Bonus: €20 freebets

Free spins bonus

200 spins

  • Zeer overzichtelijke website
  • Enorm aanbod aan voetbal weddenschappen
  • Hoge odds voor de Nederlandse markt

Hoe contact op te nemen met de klantenservice van LiveScore Bet in simpele stappen

Sportgokken uitleg hoe kom ik in contact met de klantenservice van LiveScore Bet Klik op je avatar of saldo

Stap 1: Log je in op je livescore Bet Account en klik op je avatar of saldo

Allereerst moet je inloggen op je LiveScore Bet account. Dit doe je door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op de inlogpagina. Zodra je bent ingelogd, zoek je naar je avatar of je saldo bovenaan de pagina. Klik hierop om naar je accountinstellingen te gaan. Dit is de eerste stap om toegang te krijgen tot de contactopties van de klantenservice.

Sportgokken uitleg hoe kom ik in contact met de klantenservice van LiveScore Bet Chatfunctie

Stap 2: Scroll naar beneden en klik vervolgens op contacteer ons

Na het openen van je accountinstellingen, scroll je naar beneden totdat je de optie “Contacteer ons” ziet. Dit kan soms verborgen zijn onder andere opties, dus zorg ervoor dat je goed kijkt. Door hierop te klikken, word je doorgestuurd naar de klantenservice pagina, waar verschillende contactmogelijkheden worden aangeboden.

Sportgokken uitleg hoe kom ik in contact met de klantenservice van LiveScore Bet Typ je vraag

Stap 3: Schrijf je vraag of klacht op in het chatvenster

Een van de snelste manieren om contact op te nemen met de klantenservice is via de chatfunctie. Zodra je op de klantenservice pagina bent, zoek je het chatvenster. Typ hier je vraag of klacht in en wacht op een reactie van een medewerker. Meestal krijg je binnen enkele minuten antwoord, wat deze methode erg efficiënt maakt.

Sportgokken uitleg hoe kom ik in contact met de klantenservice van LiveScore Bet alternatieve manieren van contacteren

Stap 4: Alternatieve contact mogelijkheden

Als je bijvoorbeeld niet kunt inloggen of liever een telefoongesprek voert, zijn er alternatieve manieren om contact op te nemen. Je kunt een e-mail sturen naar e-mailadres: klantenservice@livescorebet.com of bellen naar  telefoonnummer:0800 022 9455 . Deze informatie vind je meestal ook op de klantenservice pagina. Zo heb je altijd een manier om hulp te krijgen, ongeacht je voorkeur of situatie.

We hopen dat deze handleiding je helpt om gemakkelijk en snel in contact te komen met de klantenservice van LiveScore Bet. Succes!

De openingstijden van de klantenservice kunnen variëren. Controleer de klantenservice pagina voor de meest actuele openingstijden. Vaak is er 24/7 ondersteuning beschikbaar via de live chat.

Je kunt een klacht indienen via de live chat, per e-mail of telefonisch. Zorg ervoor dat je alle relevante details van je klacht vermeldt om een snelle oplossing te krijgen.

Reactietijden kunnen variëren, maar de live chat biedt meestal binnen enkele minuten hulp. E-mails en telefoongesprekken kunnen iets langer duren, afhankelijk van de drukte.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.