Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe kan ik een uitbetaling aanvragen bij LiveScore Bet?

Gefeliciteerd! Je hebt genoeg geld gewonnen op LiveScore Bet om jezelf te belonen met een uitbetaling op je lopende rekening. Maar… Hoe werkt dat eigenlijk? In deze handleiding word in 4 simpele stappen uitgelegd hoe je je persoonlijke bankrekening kan aanvullen met je gokwinsten. 

LiveScore Bet

5.0 / 5

Bonus

Bonus: €20 freebets

Free spins bonus

200 spins

  • Zeer overzichtelijke website
  • Enorm aanbod aan voetbal weddenschappen
  • Hoge odds voor de Nederlandse markt
sportgokken uitleg guide gids hoe kan ik geld storten op livescore bet makkelijk simpel

Stap 1: Log in op je LiveScore Bet account

Je logt je in op het LiveScore Bet account waarvan je je wil laten uitbetalen. Dit kun je doen zoals beschreven staat in dit sportgokken uitleg artikel.

sportgokken uitleg guide gids hoe kan ik geld opnemen cash in van livescore bet makkelijk simpel

Stap 2: Navigeer naar Uitbetalingen

Klik op het icoontje van je schermafbeelding of je huidige saldo. Deze zijn rechtsboven op de website van LiveScore Bet te vinden. Scroll vervolgens naar beneden om in het menu Uitbetalingen te selecteren.

sportgokken uitleg guide gids hoe kan ik geld opnemen cash in van livescore bet makkelijk simpel

Stap 3: Vul het gewenste bedrag en je IBAN in

Als je op uitbetalingen hebt geklikt verschijnt er een popup scherm in je browser. Hierop wordt je gevraagd om het gewenste bedrag dat je graag uitbetaald wilt hebben in te vullen en de IBAN van de rekening waar het geld naartoe moet. Als je je rekening hebt geverifieerd zal deze automatisch voor je worden ingevuld. mocht je dit willen veranderen is dat mogelijk.

sportgokken uitleg guide gids hoe kan ik geld opnemen cash in van livescore bet makkelijk simpel

Stap 4: Klik op Uitbetalen en wacht tot je aanvraag is verwerkt.

Nadat je je Gewenste bedrag en IBAN hebt ingevuld klik je op de oranje button waar Uitbetalen op staat. Dit brengt je naar een venster waarop bevestigd wordt dat je aanvraag in behandeling is genomen. Je geld zal minimaal een uur later en maximaal een dag later worden begeschreven mocht er niets mis zijn gegaan. Duurt het langer is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice van LiveScore Bet.

Ja, je kunt een uitbetaling annuleren zolang deze nog niet is verwerkt. Ga naar je transactiegeschiedenis en zoek de optie om de uitbetaling te annuleren.

Dit kan te maken hebben met onvoldoende saldo, niet-geverifieerd account, of overschrijding van de opnamelimieten. Controleer je account en neem contact op met de klantenservice.

Neem contact op met de klantenservice van LiveScore Bet en verstrek de details van je transactie.

Ja, je kunt een deel van je saldo opnemen, zolang het resterende bedrag de minimumlimiet niet onderschrijdt.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.