Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe claim ik de bonus van Bet365?

Wil je bij Bet365 spelen met een bonus? Als je 24 jaar of ouder bent, kun je een bonus naar keuze claimen. Dit kan eenvoudig via de promotiepagina of direct bij het aanmaken van je account. Het claimen van een bonus is heel simpel. Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je een welkomstbonus bij Bet365 kunt claimen.

Bet365

5.0 / 5

Bonus

Bonus: €50 freebets

Free spins bonus

50 spins

  • Grootste aanbod ter wereld weddenschappen
  • Geen uitbetaal limieten voor bookmaker & casino
  • 24/7 live chat support beschikbaar in meerdere talen

in 7 stappen de bonus van Bet365 claimen

Login bij Bet365

Ga naar www.bet365.nl en klik op login, vul hier je wachtwoord en gebruikersnaam in.

Klik op storten

Vervolgens klik je op storten, er opend nu het een nieuw scherm.

Kies je stortingsmethode en vul het stortingsbedrag in

Hier kies je de stortingsmethode en het bedrag, bij de eerste storting en de welkomstbonus kan je alleen storten via iDEAL of Sofort, dit is omdat je bankrekening gekoppeld moet zijn.

Vink de welkomstbonus aan

Vink nu aan dat je van de bonus gebruik wilt maken. Zoals je hier ziet gaat het om de sport bonus van 500% tot €50, dus met een storting van €10 ontvang je €50 aan freebets.

Bestudeer de bonusvoorwaarden

Voordat je gebruik maakt van de bonus is het belangrijk je goed te informeren, dit doe je door de bet365 bonusvoorwaarden door te nemen.

Rond de transactie af

Voltooi de iDEAL transactie zoals je gewend bent, dit kan via de QR Code en je mobiele telefoon of via de edentifier afhankelijk van bij welke bank je bankiert.

De welkomstbonus is actief

Nadat je storting is voltooid is de welkomstbonus actief, vergeet niet rekening te houden met de bonusvoorwaarden! Veel speelplezier gewenst en dat de bonusgoden je gezind mogen zijn!

Nee, alle welkomstbonussen van bet365 zijn beschikbaar zonder bonuscode, affiliate sites die bonuscodes aanbieden voor bet365 Nederland zijn niet eerlijk erover, deze bonuscode geeft dezelfde bonus die iedereen ontvangt.

Zeker, we raden je aan om daarvoor even contact te zoeken met de klantenservice, deze kunnen de bonus dan voor je activeren. De bet365 klantenservice kan je bereiken via livechat, email of telefonisch.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.