Aanbevolen

Beste bookmakers

Wedden op WK Darts 2023 | Odds Boost 50x!

Wie wordt er wereldkampioen darten 2023? Dat is de grote vraag in de komende weken als er gespeeld wordt op het WK Darts in Alexandra Palace. Kan Michael van Gerwen voor de vierde maal in zijn carrière de wereldtitel pakken? Voorspel de WK Darts 2023 via Sportgokken en gooi de winnende weddenschap in het virtuele bookmakers dartbord!

WK Darts 2023

De 30ste editie van het CAZOO PDC-WK wordt gehouden vanaf donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 in Alexandra Palace in Londen. In dit artikel vind je alles wat je nodig hebt om succesvol het WK 2023 darts te voorspellen. Veel mensen zouden denken dat het het WK Darts 2022 is omdat het start in 2022 maar nee, deze loopt altijd een jaar vooruit omdat het eindigt in het nieuwe jaar.

Zo vind je de beste bookmakers, de hoogste odds, boosted odds voor Nederlandse darters die wel oplopen tot 50 tot 100x je inzet! Voorbeschouwingen en voorspellingen voor de kwartfinales, halve finales en de finale van het WK Darts 2023.

Bookmark deze pagina en hou alles in de gaten met het laatste WK Darts 2023 gokken nieuws.

Wedden op WK Darten 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

 • €50 freebet
 • x 50 odds boosts
 • Speciale WK  €30 freebets
 • Hoogste odds bij het wedden op darts
 • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
 • Promoties van tienduizenden euro's per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan wereldkampioenschap darts weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Historie WK Darts

Het WK darten werd oorspronkelijk The Embassy genoemd. Deze werd door de BDO georganiseerd. Sinds 1994 is er echter een nieuwe bond die het WK organiseert: de PDC. Dit toernooi groeide in één klap uit tot het nieuwe WK darten omdat alle grote namen de overstap maakten naar deze nieuwe bond.

Phil Taylor domineerde vanaf de eerste uitgave in 1994 het Ladbrokes World Darts Championship: Taylor stond vanaf 1994 tot en met 2007 elke keer in de finale en won het toernooi in die tijd elf keer. Vanaf de editie van 2019 telt het toernooi 96 deelnemers. Dit is gedaan om de deelname van internationale darters te bevorderen. Michael van Gerwen won in dat jaar zijn derde en voorlopige laatste wereldtitel.

 

Favoriet WK Darts 2023

Van Gerwen is voor deze editie ook weer een grote kanshebbers. Volgens de meeste goksites is hij zelfs topfavoriet. Gerwyn Price, de kampioen van 2021, en titelverdediger Peter Wright, winnaar in 2020 en 2022, zijn bij de bookies de andere twee grote kanshebbers om wereldkampioen te worden.

Na dit trio worden de namen van Luke Humphries, Michael Smith en Rob Cross veel gespeeld bij de online bookmakers. Ook de naam van Dirk van Duyvenbode zien we steeds vaker voorbijkomen bij outrights weddenschappen op de eindwinnaar.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we de odds aan je vertellen laten we eerst nog de hoofdrolspelers zelf aan het woord. In dit geval Michael van Gerwen en titelverdediger Peter Wright. Hoe schatten zij hun kansen op eindwinst in?

Michael van Gerwen: “Ik zie mezelf als topfavoriet”

“Mentaal ben ik sterker dan vijf jaar geleden”, vertelt de nummer drie van de wereld. “Ik voel me goed en heb de afgelopen maanden heel goed staan spelen. Dat wil ik ook laten zien op het WK. Ik zie mezelf als topfavoriet. Dat geeft druk, maar dat hoort erbij. Het betekent dat ik goed gepresteerd heb voordat dit WK begon.”

Peter Wright: “Van Gerwen favoriet bij bookmakers? Al lang niets laten zien op WK”

“Ik zal het goed doen. Ik maak me geen zorgen over de loting, ik moet gewoon spelen tegen degene die voor me staat. Ik weet wat ik moet doen om het te winnen, dan haal ik begin volgend jaar de Sid Waddell Trophy (naam van de hoofdprijs voor de winnaar, red.) weer op. Dat Van Gerwen favoriet is? Ik zou ook favoriet zijn als ik vier toernooien had gewonnen. De bookmakers hebben daarin gelijk. Maar je moet uiteindelijk leveren op het podium in Alexandra Palace en hij heeft het op dat podium al heel lang niet meer laten zien.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds WK Darts 2023

De pre-tournament odds bij de dartswedkantoren zijn net zo scherp als de pijlen waarmee in Ally Pally gegooid gaat worden. De hoogste odds bij een voorspelling dat Michael van Gerwen wereldkampioen wordt, staan momenteel op x 3,50 keer het stortingsbedrag op je gameaccount.

Vul je op het online wedformulier de naam van Price in als eindwinnaar van het WK darts 2023, dan kan je hiermee tot maximaal x 7,00 keer het gekozen wedbedrag scoren.

Bij een succesvolle weddenschap op een nieuwe wereldtitel voor Peter Wright schieten de odds nog meer omhoog. Bij de top bookmakers die je op de Sportgokken bookmakerspagina snel en gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken pak je zelfs tot maar liefst x 11,00 keer het ingevulde wedbedrag als bookmaker bonus!

Odds voor de Nederlandse deelnemers voor het WK 2023 zijn:

 • Dirk van Duijvenbode x 26.00
 • Danny Noppert x 41.00
 • Raymond van Barneveld x 81.00
 • Vincent van der Voort x 151.00
 • Jermaine Wattimena x 301.00

Benieuwd naar de andere quoteringen in de pre-wedstrijd fase van dit WK darts 2023? Bezoek dan Betcity.nl/

Check dan de actuele odds en deals op onze betsites pagina en scoor de beste WK darten weddenschap!

 

Odds boost WK Darts 2023

Nu 50x je inzet voor winst Michael van Gerwen! Odd was: x 3.50 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmers bets Betcity voor het duel in op het WK 2023 darten.

Zodra beschikbaar volgen de speel slimmer bets voor het WK Darten 2023.

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 of x 100 bij Betcity voor het WK Darts 2023.)

 

Wedden op WK Darts 2023

Het online wedden op Darts is het hele jaar door populair, maar vooral tijdens het WK darten zijn er veel punters die hun geluk beproeven bij een voorspelling op de eindwinnaar of bij de partijen voorafgaand aan de finale.

Darten is een sport tussen twee spelers, waarbij er geen gelijkspel mogelijk is. Hierdoor liggen de winstkansen altijd op 50 procent! Dat betekent dat je bij het wedden op dartspartijen hele hoge winstkansen hebt!

Bij het spelen op de eindwinnaar liggen de winstkansen lager, omdat er meer opties zijn. Hierdoor liggen de odds echter wel een stuk hoger en dat is natuurlijk lekker meegenomen na de dure decembermaand!

Waar en wanneer is het WK Darts 2023?

Het WK Darts 2023 begint op donderdag 15 december als Michael Mansell en Ben Robb in Alexandra Palace (Engeland) aan hun partij beginnen. Vanaf dat moment kan je dagelijks op Sportgokken terecht voor weddenschappen op het WK Darten 2023!

De finale zal op maandag 2 januari worden gespeeld, altijd de eerste maandag van het nieuwe jaar. Tot het begin van die finale kan je via de Sportgokken betsites de nieuwe wereldkampioen darten voorspellen! Daarnaast is het voor alle partijen mogelijk om te live wedden tot de laatste dart het bord raakt!

 

Waar wordt het WK Darts 2023 uitgezonden op TV?

Wil je weten waar je het WK Darts 2023 kunt kijken? Het belangrijkste jaarlijkse darttoernooi ter wereld gaat weer los: vanaf donderdag 15 december is het weer tijd voor het wereldkampioenschap darts. Het volledige toernooi is te volgen op televisie via: Viaplay. Deze kan je in principe op ieder device kijken, op je smart tv, mobiele telefoon, laptop of tablet!

Ben je een Viaplay-abonnees? Dan ontvang je tijdens het WK ook de tv-zender Viaplay Xtra. Het goede nieuws is dat de analisten allemaal blijven allemaal hetzelfde als bij RTL 7, dus als je andere verwachte heb je pech. Je gaat de vertrouwde gezichten terugzien zoals o.a.: Co Stompé, Raymond van Barneveld, Roland Scholten, en Vincent van der Voort.

Het commentaar bij de WK Darten wedstrijden zijn de vertrouwde stemmen van Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper, want zij verzorgen als vanouds het commentaar. Dat is volgens Sportgokken.eu zeer goed nieuws, ze hebben de meeste kennis over het darten van alle Nederlandse commentatoren, daarnaast brengen ze nog ook een komische noot met hun verhalen en feitjes.

De enige die we niet terugzien bij ViaPlay is Marcel Maijer, er is namelijk een nieuwe prestator binnengehaald met Anne-Marie Fokkens heet, een stuk aangenamer om naar te kijken al zeggen het zelf. Koert Westerman kan natuurlijk niet ontbreken, Nederlands grootste darts fan en liefhebber is aanwezig.

 

Nederlandse deelnemers aan het WK 2023

Er doen dit jaar weer veel Nederlandse mee aan het WK darten 2023 – maar liefst 12 Oranje leeuwen gaan een gooi doen naar de winst van het WK darts 2023. De bekendste is natuurlijk Michael van Gerwen, daarnaast doen ook toppers zoals Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, de gepensioneerde maar steeds terugkomende Raymond van Barneveld en niet te vergeten Jermaine Wattimena. Hieronder vind je alle Nederlanders die meedoen aan het WK 2023 Darts:

 1. Michael van Gerwen
 2. Danny Noppert
 3. Dirk van Duijvenbode
 4. Vincent van der Voort
 5. Raymond van Barneveld
 6. Jermaine Wattimena
 7. Martijn Kleermaker
 8. Niels Zonneveld
 9. Geert Nentjes
 10. Danny Jansen
 11. Jimmy Hendriks
 12. Danny van Trijp

 

Schema WK Darts 2023

Het WK darts wordt van donderdag 15 december tot dinsdag 3 januari 2023 gehouden. Hier vind je het schema voor de finales, deze beginnen op nieuwjaarsdag op zondag 1 januari. De derde ronde is van 27 december tot en met 29 december. De vierde ronde wordt gespeeld op 30 december. 31 december zijn er geen partijen.

 • Zondag 1 januari:
  Middag sessie 13:30 (Nederlandse tijd) – 2 x kwart finale
  Avond sessie 20:30 (Nederlandse tijd) – 2 x kwart finale
 • Maandag 2 januari 20:30 (Nederlandse tijd) – 2 x halve finale
 • Dinsdag 3 januari 21:00 (Nederlandse tijd) – Finale

Wedden op de Finale WK darts 2023

Wie gaat er volgens jou de finale van het WK darts 2023 bereiken en deze uiteindelijk winnen? Hoe eerder je je voorspellingen plaatst hoe hoger de quoteringen zijn. De WK Darts finale wordt gespeeld op dinsdag 3 januari 2023 om 21:00 Nederlandse tijd.

 

WK darts voorspellingen

Ben je een ultieme darts fan en heb je veel verstand van de sport en volg je alles op de voet of ben je gewoon een recreatieve darts gokker? Bij het WK Darts wordt er altijd veel gewed en voorspelt – onder elkaar met poultjes of gewoon in de losse volksmond – echter kan je nu ook legaal inzetten op wie er het WK Darts 2023 gaat winnen en daar flink mee cashen!

Zo win je bijvoorbeeld €350 euro als MvG weet te winnen met een inzet van €100! Daarnaast zijn er nog tal van WK darten bonussen te ontvangen bij de bookies.

 

Verantwoord gokken op WK Darten 2023

Voor het veilig en verantwoord gokken op darten via betrouwbare wedkantoren kan je 24/7 terecht in ons kenniscentrum. Check de bookmakersreviews, lees onze achtergrondartikelen en uitleg over de diverse wedopties bij het voorspellen van dartwedstrijden.

Zo begin je goed voorbereid aan je weddenschap op het WK Darts 2023 en wie weet ben jij straks de grote winnaar van dit toernooi!

Klaar om te scoren op het WK Darts 2023? Check de odds op de bookmakers page van Sportgokken > >

[select-faq faq_id='20975,20976,20977,20978,20979′]

Nieuws

0 Comments

Er zijn nog geen reviews toegevoegd voor Wedden op WK Darts 2023 | Odds Boost 50x!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top casino's

Nieuwste online casino nieuws

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.