Wedden op Volkov – Romanov | UFC Fight Night

Op de UFC Fight Night van zondag 12 maart staan twee Main Card gevechten gepland. Bij Sportgokken zoomen we in op de partij tussen Alexander Volkov en Alexander Romanov. Wie kroont zich na dit gevecht tot Alexander de Grote en wint deze UFC Fight Night? Voorspel Volkov – Romanov via Sportgokken en sla de bookmakers knock-out met je UFC kennis!

Statistieken Volkov – Romanov

Beide heren komen in actie voor het Main Event tussen Petr Yan en Merab Dvalishvili. Dat zal ongetwijfeld ook een spannende partij worden, maar de clash tussen Volkov en Romanov is bij de UFC bookmakers echt hot!

Volkov is een Russische professionele mixed martial artist. Hij vecht momenteel in de zwaargewichtdivisie voor het Ultimate Fighting Championship (UFC). Volkov is MMA professional sinds 2009. Hij deed eerder mee aan de M-1 Global-competitie, evenals aan Bellator MMA. Hij is een voormalig zwaargewicht kampioen in beide competities. Op 14 februari 2023 stond hij op nummer 8 in de UFC-ranglijst voor zwaargewichten.

Romanov is Moldavische mixed martial artist (MMA) en freestyle worstelaar, die deelneemt aan de zwaargewicht divisie van het Ultimate Fighting Championship (UFC). De 32-jarige Romanov kreeg vanwege zijn vechtstijl de bijnaam King Kong. Vorig jaar was hij nog de nummer dertien op de UFC-zwaargewichtranglijst.

Wedden op Volkov Romanov 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op UFC
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Alexander Volkov Alexander Romanov weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Volkov – Romanov

De Nederlandse goksites zetten hun geld bij dit UFC gevecht op winst voor Volkov. De Rus heeft niet alleen meer ervaring dan zijn opponent, hij staat ook hoger op de wereldranglijst en etaleerde recent ook de betere vorm.

Romanov liet in zijn carrière echter ook al zien dat zijn worstel verleden hem kan helpen om vanuit de underdog positie de topfavorieten te verrassen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Na de statistieken en verwachtingen van de goksites is het nu tijd om de mannen zelf aan het woord te laten. Sportgokken zocht online naar de verwachtingen van beide hoofdrolspelers.

Alexander Volkov: “Opkomende jongens mogen zich blijkbaar bewijzen”

“Het kwam niet geheel onverwacht dat Romanov mijn tegenstander is. Ik heb al gevochten met degenen die aan de top staan. Er zijn ook een aantal Russisch sprekende vechters waarmee ik heb getraind, maar het heeft waarschijnlijk weinig zin om met hen te vechten, zolang het geen titelgevechten zijn. En uiteindelijk blijft er dan er maar weinig lager op de ranglijst. De UFC probeert blijkbaar opkomende jongens bij de top 10 te plaatsen om zichzelf op de een of andere manier te bewijzen.”

Alexander Romanov: “Ik heb respect voor Volkov”

“Dit is een zeer grote kans om te laten zien dat ik in de top 10 kan vechten. Ik heb respect voor hem, want hij is een zeer taaie vechter. Hij heeft goede gevechten en zijn vaardigheden op de grond en staan ​​zijn interessant. Ik denk dat we een goed gevecht zullen hebben. Hierna zal ik zeker terugkeren voor een UFC titelgevecht.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen Volkov Romanov

Bij de online UFC bookmakers staan de odds voor dit UFC gevecht scherp. Sterker nog de quoteringen zorgen ervoor dat je bij elke sportweddenschap flink kunt scoren. Zo is het mogelijk om voor een overwinning van Volkov tot maximaal x 2,20 keer het gekozen wedbedrag op te strijken.

Als Romanov wint, dan pakt hij niet alleen een prachtige zege op een Top-10 vechter in de zwaargewichtklasse. Hij bezorgt UFC punters die hun geld op de Moldaviër hebben gezet ook een goede dag. Zij krijgen tot maximaal x 1,67 keer hun inlegwaarde uitbetaald.

Quoteringen Peter Yan vs Merab Romanov

Naast het zwaargewicht gevecht tussen de nummer 7 Volkov en 12 Romanov is het eigenlijke main event Peter Yan vs Merab Dvalishvili. De kleine Rus is grote favoriet met odds van x 1.38 voor winst – z’n tegenstander de Georgische Merab Dvalishvili krijgt van de wedkantoren odds van x 3.00 als het de favoriet verslaat.

 

Wedden op UFC Fight Night: Yan vs Dvalishvili

Online weddenschappen plaatsen op UFC gevechten is uitzonderlijk populair bij Nederlandse Sportgokkers. Veel punters verdienen dan ook mooie bookmakersbonussen door de juiste winnaar aan te wijzen.

Het grote voordeel van Wedden op UFC gevechten is dat je 50 procent kans hebt om de goede persoon te kiezen. Er staan immers maar twee personen in de ring! Ook scoren met het UFC Co-Main Card event Volkov – Romanova? Check de Sportgokken bookmakerspagina voor alle actuele odds!

 

Waar en wanneer is Volkov – Romanov

Het UFC gevecht Volkov – Romanov wordt op zondag 12 maart uitgevochten in The Theater at the Virgin Hotels in Las Vegas. Beide mannen zullen omstreeks 00:30 uur (Nederlandse tijd) het strijdtoneel betreden.

Zet dus tijdig in om de pre-fight odds te scoren of scoor met het live gokken op deze UFC partij tussen Volkov en Romanov.

 

Verantwoord gokken op UFC

UFC gevechten staan altijd bol van de spanning en dat wordt alleen maar groter als je zelf een voorspelling dropt. Dit is natuurlijk prachtig, vooral als je goed gokt. Het kan echter de beste overkomen dat je ook fout zit. Dan kan je je volledig inleg verliezen!

Speel daarom altijd veilig en verantwoord als je online gaat gokken op UFC partijen. Check het Sportgokken kenniscentrum op deze website voor meer informatie en speluitleg.

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina om mee te spelen met Volkov – Romanov >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader