Wedden op Vitesse – Heerenveen | Eredivisie 2022/23

Er komt langzaam wat meer lijn in de krachtsverhoudingen in het nieuwe Eredivisie seizoen. Dat geldt echter nog niet voor Vitesse en sc Heerenveen. Beide ploegen speelden namelijk al tegen Feyenoord en dat geeft een vertekend beeld. Wie komt het beste uit de verf in dit onderlinge duel? Voorspel Vitesse Arnhem – sc Heerenveen en scoor hoge odds bij Sportgokken!

Statistieken Vitesse Arnhem – sc Heerenveen

De uitslagen van vorig seizoen spreken boekdelen. Vitesse won met 1-2 uit bij sc Heerenveen, terwijl Heerenveen in de uitwedstrijd in Arnhem juist met 1-2 wist te zegevieren. Het zijn kortom twee ploegen die flink aan elkaar gewaagd zijn.

De seizoenstart van Vitesse is echter wel dramatisch te noemen. Het elftal van trainer Thomas Letsch verloor met 2-5 van Feyenoord en ging afgelopen opnieuw onderuit tegen een Rotterdamse ploeg. Excelsior was met 3-1 te sterk voor de Gelderse formatie.

Sc Heereveen heeft dit seizoen ook alleen nog maar Rotterdamse tegenstanders gehad. Tegen Sparta werd het in speelronde één 0-0 en ook tegen Feyenoord bleef de brilstand op het scorebord staan.

Wedden op Vitesse SC Heerenveen 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Vitesse Heerenveen weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij Vitesse – sc Heerenveen

De goksites hebben de uitslagen in de Eredivisie ook gezien. Ze zijn dan ook voorzichtig in het uitroepen van een favoriet bij duel. Vitesse krijgt als thuisspelende ploeg het voordeel van de twijfel in de pre-odds bepalingen.

Sc Heerenveen mag dus als underdog dit duel ingaan en laat dat nou net de positie zijn waar trainer Kees van Wonderen van smult.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Bij het online wedden op sport & voetbalwedstrijden is een goede voorbereiding het halve werk. Sportgokken helpt je daarom graag een handje en zocht de mening van de hoofdrolspelers zelf op. Wat verwachten beide trainers van dit duel?

Thomas Letsch (trainer Vitesse): “We zijn niet in beste vorm begonnen aan competitie”

“Je kan gerust stellen dat we niet in de beste vorm begonnen zijn aan deze competitie. Ik hoop op herstel tegen Heerenveen, maar dan moeten we niet net zo spelen als vorig seizoen toen Heerenveen op bezoek kwam. Toen nodigden wij hun gewoon om te komen scoren. Eigenlijk ook zoals het tegen Excelsior en Feyenoord ging. Dat moet beter zaterdag, anders wordt het wel een heel slechte seizoenstart.”

Kees van Wonderen (trainer sc Heerenveen): “Punt tegen Feyenoord was belangrijk”

“Als Vitesse de zaakjes goed voor elkaar heeft, dan hebben we daar onze handen meer dan vol aan. Zij zijn het seizoen echter niet goed begonnen, terwijl wij vanuit een goede organisatie met een punt uit De Kuip zijn vertrokken. Dat was een belangrijke stap voor ons. Ik hoop dat we dat ook goed vervolg kunnen geven tegen Vitesse.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Vitesse SC Heerenveen

Punters die gaan inzetten bij de online bookmakers zullen de hoogste odds aantreffen bij een weddenschap op een winnend Heerenveen. De maximale odds in de pre-wedstrijd fase liggen bij deze voorspelling op x4,10 keer je inzet.

Eindigt deze wedstrijd in een gelijkspel? Dan zullen de top bookmakers een maximale quotering van x3,85 keer het gekozen wedbedrag aanhouden.

Gaat Vitesse haar eerste driepunter scoren in dit nog prille Eredivisie seizoen? Dan zullen de bookmakers maximaal x1,92 keer het ingezette geldbedrag uitbetalen aan iedereen die dit vooraf goed heeft weten te voorspellen!

 

Wedden op Eredivisie voetbal

Het online Wedden op Voetbalwedstrijden uit de Eredivisie is razend populair. Het maakt voetbal kijken nog spannender en kan bovendien zorgen voor een leuk zakcentje!

Scoren bij Vitesse – sc Heerenveen wordt nog makkelijker als je alle actuele odds en deals op een rij hebt gezet. Bezoek onze betsites en check welke deal bij jouw past!

 

Waar en wanneer is Vitesse Arnhem – sc Heerenveen

Het Eredivisieduel Vitesse Arnhem – sc Heerenveen uit de derde speelronde van de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie wordt op zaterdag 20 augustus gespeeld in het Gelredome te Arnhem. De wedstrijd begint om 16:30 uur en dat is ook het begin van de live betting optie.

Zodra de bal rolt, worden de pre-odds deals gesloten. Tijdens het duel kan je via live gokken nog altijd scoren. Check hierover ook de Sportgokken bookmakerspagina!

 

Voorspellen? Speel veilig!

Veilig en verantwoord online wedden op voetbal. Dat lijkt logisch, maar is niet zo simpel. Houd je aan simpele spelregels: stop op tijd en zet niet te hoog in. Wil je weten welke wedopties er allemaal zijn? Check dan ons kenniscentrum en scoor vandaag nog je beste deal!

Ga naar onze bookmakers pagina om in te zetten op Vitesse – Heerenveen >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader