Wedden op Tottenham Hotspur – AC Milan | CL 2023 | Odds boost x50!

In de UEFA Champions League gaan het Engelse Tottenham Hotspur en het Italiaanse AC Milan onderling uitmaken wie er doordringt tot de kwartfinales van het miljardenbal. Na de heenwedstrijd staat Milan met 0-1 voor en dus moet Tottenham, met Arnout Danjuma in de selectie, volle bak. Voorspel Tottenham Hotspur – AC Milan via Sportgokken en scoor de beste Champions League odds!

Statistieken Tottenham Hotspur – AC Milan

Op 14 februari kende AC Milan in de heenwedstrijd een bliksemstart. Al na zeven minuten stond de Italiaanse Serie A ploeg met 1-0. De Spaanse middenvelder Brahim Diaz scoorde uit een knappe actie. Diaz is er vanwege een blessure overigens dit keer niet bij.

In de tweede helft bracht Tottenham trainer Antonio Conte onze landgenoot Arnout Groeneveld Danjuma nog binnen de lijnen, maar de spits kon geen goaltje meer mee pikken. Hierdoor zullen de Engelsen in de achtervolging moeten en zal AC Milan proberen de voorsprong te consolideren in deze return.

Wedden op Tottenham Hotspur AC Milan 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Tottenham Hotspur AC Milan weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

Favoriet bij Tottenham Hotspur – AC Milan

De hoogste winstkansen voor voetbalpunters die een gokje willen wagen op deze CL-kraker liggen volgens de Nederlandse goksites bij een voorspelling op winst voor de bezoekers uit Milaan.

Ondanks de voorsprong die de Italianen hebben zijn zij dus volgens de bookies de underdog in deze return. Ook bij een gelijkspel scoren winnende punters overigens flink hoge odds. Bij een zege voor favoriet Tottenham pak je alsnog het dubbele van de inleg!

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

De bookies gokken dus op de thuisploeg, maar wat verwachten de hoofdrolspelers er zelf van? Sportgokken zocht online naar de mening van beide hoofdtrainers van Tottenham en AC Milan.

Antonio Conte (trainer Tottenham ): “Optreden in San Siro geeft vertrouwen voor return”

“Ik vind dat we goed gespeeld hebben in San Siro, met een geweldige sfeer en een sterke tegenstander. Dat geeft vertrouwen voor deze return. Het is jammer dat we in de Premier League gelijkspeelde afgelopen weekend, want dat was een teleurstelling voor onze club. We zullen die teleurstelling nu moeten afschudden voor de return van woensdag tegen AC Milan. En dan maken we een goede kans om door te gaan naar de kwartfinales.”

Stefano Pioli (trainer AC Milan): “We weten dat het nog zwaar zal worden in Londen”

“Ik ben heel tevreden over de uitslag in de heenwedstrijd. Deze prestatie zal ons moreel geven, maar we moeten attent, dynamisch en klaar zijn. We hebben een moeilijke maand gehad, maar we proberen alle moeilijkheden te overwinnen. Maar we weten ook dat het nog heel zwaar zal worden in Londen. Ik blijf denken en geloven in deze bijzondere, talentvolle groep die we momenteel bij AC Milan tot onze beschikking hebben.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Spurs AC Milan

Na de verwachtingen van de hoofdrolspelers zelf keren we snel terug naar de bookmakerskantoren voor de beste odds en deals bij het Champions League duel Tottenham Hotspur – AC Milan.

De hoogste quoteringen staan achter een overwinning voor de gasten uit Milaan. Als AC Milan, net als in de heenwedstrijd, winnen van Tottenham Hotspur dan betalen de bookmakers tot maximaal x4,00 het inlegbedrag uit.

Bij een correcte voorspelling op een gelijkspel lopen de bookmakers bonussen op tot x3,60 keer het gekozen wedbedrag.

En zelfs als voetbalpunters scoren door te gokken op favoriet Tottenham Hotspur kan er flink gecasht worden bij winst van de thuisploeg, die als favoriet dit duel ingaan. De maximale pre-wedstrijd quoteringen in het reguliere 1×2 wedsysteem staan namelijk op x2,00!

 

Odds boost Tottenham Hotspur AC Milan

Nu 50x je inzet voor winst Tottenham Hotspur! Odd was: x 5.00! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst AC Milan! Odd was: x 1.71! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het Champions League duel tussen Tottenham Hotspur en AC Milan

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd Tottenham Hotspur AC Milan).

 

Wedden op UEFA Champions League

Het UEFA Champions League toernooi is het belangrijkste voetbaltoernooi voor clubs ter wereld en dus weten ook Sportgokkers de weg naar de wedkantoren te vinden als er wedstrijden gespeeld worden in dit toernooi.

Ook scoren bij Tottenham Hotspur – AC Milan? Check dan alle actuele odds en deals voor deze topwedstrijd op de Sportgokken betsites!

 

Waar en wanneer is Tottenham Hotspur – AC Milan

De wedstrijd Tottenham Hotspur – AC Milan in de achtste finale van de UEFA Champions League seizoen 2022 – 2023 wordt gespeeld in het Tottenham Hotspur Stadium te Londen. De aftrap zal worden verricht nadat om 21:00 uur het eerste fluitsignaal heeft geklonken.

Dat is ook het moment waarop de wedkantoren de sportweddenschappen bij dit duel omzetten van pre-wedstrijd naar live gokken & betting. Zorg dus dat je tijdig je voorspelling plaatst om zodoende via je favoriete speloptie mee te spelen!

 

Verantwoord gokken

En als je dan besluit mee te spelen met Tottenham – AC Milan doe dat dan altijd verantwoord en veilig. Stop op tijd, zet niet te hoog in en probeer eventuele verliezen niet terug te verdienen.

Meer informatie over veilig en verantwoord gokken via betrouwbare bookmakers vind je op deze site in het Sportgokken kenniscentrum!

Klaar om te scoren? Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor de beste odds >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader