Wedden op Sparta – FC Twente | Eredivisie 2022/23

De laatste speelronde voor de winterstop begint vrijdag 11 november met het duel Sparta Rotterdam – FC Twente. Op het Kasteel in Rotterdam treffen de nummer vier (Twente) en zes (Sparta) elkaar. Wie gaat de winterbreak in met een overwinning op zak? Voorspel Sparta Rotterdam – FC Twente Enschede via de Sportgokken bookmakerspagina en scoor met Eredivisie wedden!

Statistieken Sparta Rotterdam – FC Twente

De Head 2 Head statistieken bij dit duel leren ons dat FC Twente de laatste twee ontmoetingen tegen Sparta wist te winnen. Vorig seizoen werd het 2-0 in Enschede en 0-1 op het Kasteel in Rotterdam.

In het seizoen 2020 – 2021 werd Sparta – Twente 0-0. De uitslag was al net zo troosteloos als het decor, want vanwege COVID waren hier geen supporters bij aanwezig.

Wedden op Sparta FC Twente 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Sparta FC Twente weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Sparta Rotterdam – FC Twente

Wie een bezoekje brengt aan één van de legale, Nederlandse goksites die voetbalweddenschappen aanbieden zal al snel ontdekken dat FC Twente bij veel bookmakers favoriet is. Het verschil op de ranglijst mag dan klein zijn, de verschillen in de pre-wedstrijd odds zijn dat niet.

FC Twente heeft een grotere naam als we de recente historie erbij pakken dan Sparta. Maar Sparta speelt natuurlijk wel een thuiswedstrijd. Dat zorgt weer voor wat balans bij de bookies. En hierdoor scoor je als voetbalgokker de hoogste bookmaker bonus bij een succesvolle voorspelling op een gelijkspel.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we de odds erbij pakken nog een korte tussenstop bij de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen de hoofdcoaches van beide ploegen in de media over hun aanstaande tegenstander? Sportgokken zocht het voor je op.

Maurice Steijn (trainer Sparta): “Dit wordt een bijzondere wedstrijd voor mij”

“Dit wordt een heel bijzondere wedstrijd voor mij, want mijn zoon Sem speelt bij Twente. Hij is daar in goede handen. Twente is een goede, stabiele club met een prima trainer. Ron Jans is geweldige collega, een goede coach en een aardige vent. Maar toch hoop ik dat hij en Sem vrijdag gaan verliezen. Ik kijk uit naar vrijdag.”

Ron Jans (trainer FC Twente): “Sparta is een stugge ploeg”

“Sparta is een stugge, lastige ploeg om te verslaan. Wij staan er goed voor, maar we spelen nog niet als een ploeg die vierde staat. Er zijn een paar wedstrijden geweest waarin het wat minder ging, maar ook momenten waarop we echt goed zijn. Hopelijk is het vrijdag weer goed, want ik verwacht weer een stug, lastig Sparta te treffen.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Sparta FC Twente

Volgens de bookmakers is FC Twente favoriet en dat betekent dat de pre-odds voor een weddenschap op de Tukkers het minste oplevert. Toch verdubbel je hiermee nog ruimschoots het gekozen wedbedrag. De maximale pre-odds staan namelijk op x2,20 keer je inzet.

Als je kiest voor een weddenschap op een driepunter voor Sparta Rotterdam, dan kan je bij Bet365 hiermee maximaal x3,10 keer het gekozen bedrag winnen. Dat is hoog, maar niet de hoogste quotering bij dit Eredivisie duel!

Die vinden we namelijk terug bij een gelijkspel. Als Sparta en Twente de punten netjes onderling verdelen, dan zijn er alleen maar verliezers op het veld. Bij de online sportgokkers zijn er wél winnaars, want punters die in de pre-fase op een puntendeling gokken, scoren dan maximaal x3,65 keer hun inleg. Deze odds worden gehanteerd door Unibet.nl: het bookmakerskantoren met de beste deal bij deze uitslag.

 

Wedden op de Eredivisie

De Nederlandse Eredivisie gaat na deze speelronde in een lange winterslaap. Pas in het nieuwe jaar zal de bal weer rollen op de Nederlandse velden. Wil je 2022 afsluiten met een winnende gok op een Eredivisie wedstrijd dan is Sparta – FC Twente dus één van je laatste kansen!

Check alle actuele odds en deals voor deze vrijdagavond wedstrijd op de betsites van Sportgokken en wie weet ben jij straks de grote winnaar van Sparta – Twente!

 

Waar en wanneer is Sparta Rotterdam – FC Twente

De wedstrijd Sparta Rotterdam – FC Twente wordt op vrijdag 11 november gespeeld op het Kasteel te Rotterdam. In de thuishaven van Sparta zal om 20:00 uur worden afgetrapt.

Dat is ook het moment waarop de wedkantoren de pre-wedstrijd voorspellingen sluiten en het live gokken openstellen. Zorg dus dat je tijdig online bent om je voorspelling te droppen!

 

Veilig en verantwoord wedden

Om veilig en verantwoord te kunnen online wedden zijn vergelijkingssites als Sportgokken enorm belangrijk. Je leest hier voorbeschouwingen, bookmakersreviews en van alle wedopties de speluitleg. Zo ga je goed voorbereid van start bij het gokken op Sparta – Twente!

Ben jij er klaar? Zet dan in bij de bookmakers en win bij Sparta Rotterdam – FC Twente >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

loader