Wedden op Spanje – Zwitserland | Nations league 2022

In Groep 2 van de Nations League speelt Spanje op zaterdag 24 september tegen Zwitserland. Het duel in de A-league gaat vooraf aan de derby Portugal – Spanje en dus zullen de Spanjaarden maar wat graag willen winnen van Zwitserland om zodoende als koploper de derby in te gaan. Voorspel Spanje – Zwitserland en scoor de hoogste odds via Sportgokken!

Statistieken Spanje – Zwitserland

In de onderlinge ontmoetingen zien we dat in de laatste vijf wedstrijden die Spanje en Zwitserland tegen elkaar speelden er maar liefst drie keer een gelijkspel uit de bus kwam. De laatste keer was op het EK 2021. Toen werd het 1-1 en bereikte Spanje de halve finale door de penaltyserie te winnen.

Op 9 juni van dit jaar stonden beide landen in Zwitserland tegenover elkaar. Toen wist Spanje in de reguliere speeltijd te winnen. Dankzij een doelpunt van Sarabia in de 13e minuut zegevierde de Spanjaarden met 0-1.

Wedden op Spanje Zwitserland 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Spanje Zwitserland weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Spanje – Zwitserland

Zwitserland is niet zo’n gemakkelijke tegenstander als je op voorhand misschien zou denken. Het wist in de afgelopen jaren meerdere grote voetballanden te verrassen en met name in de Nations League schieten de Zwitsers nog weleens uit hun Alpen-sloffen.

Zo wonnen ze al eens met 5-2 van België en wist Zwitserland op 12 juni dit jaar met 1-0 te winnen van Portugal. Toch is Spanje volgens de goksites favoriet en begint Zwitserland als underdog aan dit UEFA Nations League duel.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Voordat we een blik werpen op de pre-wedstrijd quoteringen staan we nog even stil bij de mening van de hoofdrolspelers. Wat zeggen ze zelf? Sportgokken zocht in de media naar de mening van beide bondscoaches.

Luis Enrique (bondscoach Spanje): “Tegen landen als Zwitserland moet je persoonlijkheid hebben”

“We bereiden ons voor op een zeer lastige avond tegen een zeer goede, stugge Zwitserse ploeg. Vooral als ze ons onder druk zetten. Dan brengen ze ons naar één kant van het veld en we hebben daar vaak geen oplossing voor. Alleen als je het heel goed doet, dan kun je een bal naar voren spelen en zo de druk verleggen. Wij zijn daar ook heel goed in, maar het is niet onze spelopvatting. Onze identiteit is om met de bal te spelen. In wedstrijden zoals tegen Zwitserland sta ik erop: je moet een persoonlijkheid hebben om te spelen, anders wordt het een lastige opgave.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen Spanje Zwitserland

Punters die een gokje wagen bij de online bookmakers kunnen het meeste verdienen als ze een correcte voorspelling weten te plaatsen op een winnend Zwitserland. De maximale pre-odds staan momenteel namelijk op maar liefst x6,50.

Wordt het zaterdagavond een gelijkspel tussen Spanje en Zwitserland? Dan zullen de wedkantoren een maximale bookmakers bonus van x4,33 uitbetalen aan iedereen die hier vooraf hun geld op heeft gezet.

Een overwinning van de Spaanse nationale ploeg zorgt bij de top wedkantoren waar je op voetbal kunt inzetten voor een winstbonus oplopend tot maximaal x1,50 keer het gekozen wedbedrag.

 

Gokken op Spanje Zwitserland

De UEFA Nations League wedstrijden van deze maand zijn de laatste duels voordat in november het WK voetbal begint. Wil je nog even scoren met je voetbalkennis? Speel dan mee via Sportgokken en pak de beste deals voor Spanje – Zwitserland!

Ga naar onze betsites voor een totaaloverzicht van alle odds en deals bij dit UEFA Nations League duel in Groep 2 van de A-league.

 

Waar en wanneer is Spanje – Zwitserland

De wedstrijd Spanje – Zwitserland zal op zaterdag 24 september worden gespeeld. Het decor voor dit duel is het La Romareda stadion in Zaragoza. De aftrap zal om 20:45 uur worden verricht.

Wees dus op tijd met het droppen van je voorspelling, want als de bal eenmaal rolt, is inzetten via de pre-odds niet meer mogelijk! Wil je alsnog meespelen? Kies dan voor live gokken. Dit speltype is gedurende het gehele duel actief.

 

Voorspellen? Speel verantwoord!

Ben jij ook van plan om voetbal te gaan voorspellen? Speel dan veilig en verantwoord! Zet niet te hoog in, stop op tijd en weet wat je limieten zijn. Voor extra informatie kan je altijd terecht in het Sportgokken kenniscentrum. Daar lees je behalve uitgebreide bookmakersreviews ook informatie over speltypen, betaalmethoden en bereikbaarheid van klantenservices.

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor bij Spanje – Zwitserland >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.