Wedden op RKC – AZ | Eredivisie 2022/23 | Boosted odds 50x!

In de Nederlandse Eredivisie scoor je gemakkelijk hoge winstbonussen bij Eredivisie wedstrijden. Vergelijk de odds op Sportgokken en zet in op de uitslag die jij verwacht. Kies je de winnende deal? Dan ben jij één van de winnaars! Ook scoren? Check dan de odds voor RKC Waalwijk – AZ Alkmaar op onze bookmakerspagina!

Statistieken RKC Waalwijk – AZ Alkmaar

De laatste vijf keer dat RKC en AZ tegenover stonden, werd er drie keer door AZ gewonnen en tweemaal pakte RKC drie punten. Een gelijkspel kwam in de laatste vijf onderlinge ontmoetingen niet voor.

De laatste keer dat de punten gedeeld werden is sowieso lang geleden. Op 30 september 2012 werd het in Alkmaar 3-3.

Wedden op RKC AZ 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan RKC AZ weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij RKC Waalwijk – AZ Alkmaar

Bij de online goksites zetten ze hun geld op een overwinning voor AZ. De Alkmaarders spelen weliswaar een uitwedstrijd in Waalwijk, maar staan na twaalf speelronden in het seizoen 2022 – 2023 keurig derde.

Ook RKC doet het met een tiende positie prima. Het is echter de vraag of de formatie van trainer Joseph Oosting ook clubs als AZ het hoofd kan bieden. Omdat de goksites hiervan (nog) niet overtuigd zijn, begint RKC Waalwijk – momenteel de nummer 9 in de Eredivisie – dit duel dus als underdog.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Straks ruimschoots aandacht voor de pre-wedstrijd quoteringen, maar voordat we de bookmakers aan het woord laten eerst een korte woordje vanuit de hoofdrolspelers zelf. Wat verwachten de trainers van RKC en AZ van dit onderlinge Eredivisie treffen?

Joseph Oosting (trainer RKC Waalwijk): “Knokken voor ieder punt”

“We staan er momenteel niet slecht voor, maar we zullen tot het einde van het seizoen voor ieder punt moeten knokken. Dat weten we, daar lopen we niet voor weg. AZ wordt weer een hele grote wedstrijd waarin elk punt er één is voor ons. Natuurlijk gaan we voor de winst, maar we weten ook waar we staan en wat de kwaliteiten van AZ zijn.”

Pascal Jansen (trainer AZ Alkmaar): “Interessante wedstrijd”

“We moeten stabiel blijven. Dat is het moeilijkste wat is er, dat bleek afgelopen weken wel. Het vraagt ook heel veel van ons team. Maar het is zeker iets wat wij nastreven, al zal je in een seizoen altijd fases hebben die minder zijn. RKC Waalwijk zal mede daardoor ook weer een interessante wedstrijd worden.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Scoren bij de online voetbalbookmakers doe je door vooraf mee te spelen en in te zetten via Sportgokken. De hoogste odds vinden we terug bij weddenschappen waarbij een zege van RKC zorgt voor een bookmakers bonus. Hierbij komt de maximale uitbetaling uit op x4.33 keer het gekozen wedbedrag.

Als het een gelijkspel wordt in het Mandemakers Stadion, dan kun je een maximale pre-wedstrijd odd scoren van x4.10 keer je inzet bij de online Sportsbooks die Eredivisie weddenschappen aanbieden.

Een overwinning van AZ Alkmaar tot slot staat bij de betere wedkantoren op een pre-match quotering van maximaal x1.79 keer het stortingsbedrag dat is gebruikt om RKC – AZ te voorspellen via het 1×2 wedsysteem.

 

Odds boost Betcity RKC AZ

Nu 50x je inzet voor winst AZ! Odd was: x 1.81 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmers bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen RKC Waalwijk en AZ

x

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 bij Betcity op de wedstrijd RKC AZ.)

 

Wedden op Eredivisie voetbal: RKC – AZ Alkmaar

Punters die kiezen voor RKC Waalwijk – AZ Alkmaar als duel om op te spelen, kiezen daarmee vaak voor een weddenschap op AZ Alkmaar als winnende partij. AZ is in de loop der jaren namelijk een ‘veilige gok’ gebleken als het gaat om winst in de Nederlandse voetbalcompetitie.

Online wedden op AZ Alkmaar betekent ook dat je gokt op verlies voor RKC. Nu doet de club uit Waalwijk het dit seizoen eigenlijk best goed en dus zou je er ook gemakkelijk voor kunnen kiezen om een keertje je geld op RKC te zetten en niet op AZ. Check voor alle actuele odds, wedtips en deals de Sportgokken betsites!

 

Waar en wanneer is RKC Waalwijk – AZ Alkmaar

Pre-match weddenschappen op het duel RKC Waalwijk – AZ Alkmaar moeten uiterlijk op zondag 6 november om 16:45 uur binnen zijn bij de bookies. Daarna worden alle pre-odds vervangen door live betting odds.

Zet dus tijdig in en plaats je voorspelling voordat de bal in het Mandemakers stadion te Waalwijk gaat rollen om de gegarandeerde pre-wedstrijd quoteringen te pakken of scoor met live gokken door tijdens het duel de bookmakersdeals met elkaar te vergelijken op Sportgokken.

 

Veilig meespelen!

Verantwoord en veilig wedden op voetbal is voor Sportgokken een belangrijk aandachtspunt. We hebben dan ook een online kenniscentrum ingericht dat 24/7 geraadpleegd kan worden voor extra informatie, bookmakersreviews en speluitleg. Ga dus goed voorbereid van start bij het voorspellen van RKC – AZ en speel veilig mee!

Scoor de beste odds voor RKC Waalwijk – AZ Alkmaar via onze bookmakers pagina >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet je minimaal 24 jaar of ouder zijn.
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.