Wedden op Schotland – Noorwegen | Kwalificatie EURO 2024

Superster Erling Haaland mag eigenlijk niet ontbreken op het EK voetbal volgend jaar in Duitsland. Noorwegen is echter kansloos voor de eerste twee plekken in de poule. Er worden echter ook nog play-offs gespeeld en wellicht kan Noorwegen zich naar nog voor plaatsen als ze winnen van het reeds gekwalificeerde Schotland. Maar de Schotten gaan voor groepswinst. Voorspel Schotland – Noorwegen via Sportgokken en scoor de beste EK kwalificatie odds!

Statistieken Schotland – Noorwegen

In deze EK kwalificatiereeks kwamen de Schotten in juni van dit jaar naar Noorwegen. En dat werd geen leuke gast voor de Noorse voetbalploeg. Schotland reisde namelijk dankzij een 1-2 overwinning met drie punten op zak terug naar huis.

Mede dankzij die zege hebben de Schotten momenteel zes punten meer dan de Noren. Schotland is al geplaatst en zal komend weekend met Spanje strijden om groepswinst. Noorwegen staat derde en moet hopen dat het via de play-offs voor de beste niet-geplaatste nummers drie alsnog naar Duitsland mag afreizen volgend jaar zomer.

Wedden op Schotland Noorwegen 2023 doe je via Circus:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Circus.nl vind je het grootste aanbod aan Schotland Noorwegen weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Circus.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €250 bij Circus.)

 

Favoriet bij Schotland – Noorwegen

De goksites weten natuurlijk ook dat Haaland voor Noorwegen uitkomt en dat hij bij zijn club Manchester City de pannen van het dak speelt. Toch is Schotland favoriet bij de bookmakers. Zij spelen thuis, zijn al geplaatst en staan niet voor zes punten voor de Noorse nationale ploeg.

Dat Noorwegen de Schotse fans gaat verrassen door hun nationale voetbalploeg te verslaan is echter zeker niet onmogelijk. Juist omdat Schotland al zeker is deelname aan het EK kan het zijn dat ze de teugels iets laten vieren. Noorwegen daarentegen zal vol gas voor haar laatste kans gaan.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Voor Sportgokkers die een wedje willen leggen zocht Sportgokken online naar de verwachtingen van de bondscoaches van zowel Schotland als Noorwegen. Zodat jij hun mening ook kunt meenemen in het bepalen van jouw voorspelling!

Stevde Clarke (bondscoach Schotland): “Wedstrijd Noorwegen vraagt om een andere aanpak”

“Ik zal bekijken hoe we ervoor staan en een strijdplan gaan maken, want we spelen zondag thuis tegen Noorwegen. Dat gaat hoe dan ook een moeilijke wedstrijd voor ons worden. Die wedstrijd tegen Noorwegen vraagt om een andere aanpak dan tegen Georgië. Daar moeten we ons heel goed op voorbereiden, want we willen de laatste drie punten om eerste te kunnen worden in de poule. Dat is gunstiger voor de loting.”

Stale Solbakken (bondscoach Noorwegen: “We gaan sowieso winnen van Schotland”

“Natuurlijk zijn we teleurgesteld over de kwalificaties als geheel. We hebben eigenlijk een aantal hele goede wedstrijden gespeeld, bijvoorbeeld uit tegen Spanje. We hebben nog één duel voor de boeg en die gaan we hoe dan ook winnen. We wisten dat de vorige wedstrijd tegen Schotland beslissend was. We waren erg goed tot de laatste vijf minuten. Dat we ons niet rechtstreeks wisten te plaatsen voor het EK is een enorme teleurstelling, maar we moeten zondag in Glasgow zien te winnen voor die laatste kans.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen Schotland Noorwegen

Bij de Nederlandse Sportsbooks wordt al volop ingezet op deze interessante EK kwalificatie wedstrijd tussen Schotland en Noorwegen. Voetbalpunters die kiezen voor een sportweddenschap op een winnend Schotland kunnen daarmee tot maximaal x2,23 keer het gekozen wedbedrag scoren.

De maximale winst bij een correcte voorspelling op een gelijkspel tussen Schotland en Noorwegen ligt in het 1×2 wedsysteem nog iets hoger. De hoogste odds bij de legale, Nederlandse bookmakers staan in de pre-wedstrijd fase op x3,30 keer de inlegwaarde.

Het wedbedrag dat wordt geplaatst op winst voor Noorwegen wordt maximaal x3,55 keer zoveel waard als de Noren er inderdaad in slagen om in Schotland van Schotland te winnen. Daarmee is deze voorspelling het meeste waard.

 

Wedden op EK 2024

Het EK in Duitsland wordt volgend jaar weer een echt voetbalfeest. Vrijwel alle grote landen zijn al geplaatst. Alleen Italië zit nog te bibberen. Of Noorwegen en Haaland er ook bij zullen zijn zal afhangen van deze wedstrijd tegen Schotland.

Benieuwd wat de spelopties zijn en hoe hoog de actuele odds oplopen bij de weddenschap van jouw keuze? Check dan de Sportgokken betsites pagina en vergelijk alle legale Sportsbooks met elkaar. Zo scoor je altijd de beste quoteringen bij Schotland – Noorwegen!

 

Waar en wanneer is Schotland – Noorwegen

Deze voor beide landen cruciaal EK kwalificatie wedstrijd wordt gespeeld op zondag 19 november om 20:45 uur in het Hampden Park te Glasgow. Worden de Schotten eerst in Groep A met een klinkende overwinning op Noorwegen? Of grijpt Noorwegen de laatste strohalm door te winnen?

Plaats je pre-wedstrijd voorspelling voor de aftrap in Glasgow of speel live mee door tijdens de wedstrijd te kiezen voor de speloptie live gokken. Ook deze odds vergelijk je gemakkelijk en snel via Sportgokken!

 

Betrouwbare bookmakers

Alle getoonde bookmakers zijn in het bezit van een Nederlandse goklicentie afgegeven door de KSA. Dus alle quoteringen die je tegenkomt zijn legaal en veilig op te spelen. Dus wil je een gokje wagen op Schotland – Noorwegen? Plaats dan een weddenschap via een betrouwbaar kanaal door te kiezen voor de wedkantoren die getoond worden op Sportgokken!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor nu de beste Schotland – Noorwegen odds >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.