Wedden op Northern Ireland Open Snooker 2022

De beste snookerspelers ter wereld staan komende week aan de tafel van de Northern Ireland Open. Welke snookerspeler gaat er met de zege aan de haal? Voorspel de winnaar van Northern Ierland Open 2022 via Sportgokken en scoor de hoogste odds op het groene doek van de snookertafel!

Statistieken Northern Ireland Open

Het Northern Ireland Open snookertoernooi werd in 2016 voor het eerst georganiseerd. Mark King ging toen aan de haal met de zege. In het tweede jaar won de Welshmen Mark Williams die met ruim 400.000 pond gedoteerde snookerevent. Vervolgens brak het Judd Trump tijdperk aan. Hij won dit toernooi in 2018, 2019 en 2020. Alle drie de keren versloeg hij Ronnie O’ Sullivan in de eindstrijd. Mark Allen doorbrak die reeks vorig jaar door de finale met 9-8 te winnen van de Schot John Higgins.

De 2022 Northern Ireland Open is een ranking snookertoernooi dat plaatsvindt van 16 tot 23 oktober 2022 in de Waterfront Hall in Belfast, Noord-Ierland. Dit is het vierde ranking-evenement van het seizoen 2022-23 en het eerste toernooi in de Home Nations Series. Daarnaast is dit ook nog het derde toernooi in de BetVictor Series.

Wedden op Northern Ireland Snooker Open 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 & x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het Snooker wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Ireland Snooker Open weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet Northern Ireland Open 2022

Voor de editie van dit jaar is Neil Robertson de grote favoriet. Hij is in topvorm en weet altijd goed te presteren in deze periode van het seizoen. O’ Sullivan staat op twee bij de goksites waar je op snooker kunt inzetten.

Hij wordt gevolgd door drievoudig winnaar Trump die op zijn beurt weer op de hielen wordt gezeten door Mark Selby. Vlak daarachter komt titelverdediger Allen als nummer vijf in het kanshebberslijstje dat de gokwebsites aanhouden bij dit toernooi in Belfast.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Na de historie en statistieken is het tijd voor de mening van de hoofdrolspelers zelf. Wat verwachten zij zelf van dit toernooi in Noord-Ierland? Sportgokken zocht de snookermedia af en vond een interview met topfavoriet Robertson.

Neil Robertson: “Vergelijk het met Federer, Nadal en Djokovic”

“Het is prachtig dat men mij als topfavoriet ziet, maar in feite ben ik dat niet. Mannen als O’ Sullivan, John Higgins en Mark Williams staan al zo lang aan de top. Elk toernooi waaraan zij meedoen zijn zij de topfavorieten. Vergelijk het met tennis waar je Federer, Nadal en Djokovic had die het tennis lang domineerden. Ik vind het geweldig dat ik met deze snookerlegendes mag spelen en kijk dan ook uit naar onze confrontaties op de Northern Ireland Open 2022.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

En dan nu het hoogtepunt van deze voorbeschouwing: de quoteringen! Welke odds worden er gehanteerd door de online bookmakers? Een zege van topfavoriet Robertson levert je bij de top snooker wedkantoren maximaal x6,00 keer je inzet op.

Het gekozen wedbedrag dat je plaatst op een overwinning voor O’ Sullivan wordt ook x6,00 zoveel waard als hij in 2022 de winnende bal weet te potten in de finale in Belfast. Gaat Trump zijn vierde eindzege boeken? Dan keren de bookies maximaal x7,50 keer je wedbedrag uit.

Selby staat in de Sportsbooks op x11,00 keer je inzet, terwijl er voor een prolongatie van de titel door Allen maximaal x13,00 het gekozen wedbedrag zal worden uitbetaald aan punters die dit in de pre-fase goed voorspelden.

 

Wedden op Snooker

Snooker is een grote sport bij de wedkantoren. Dat betekent dat er een enorme competitie is tussen de bookies voor het hanteren van de beste odds. Punters die wedden op sport profiteren hier ook tijdens de Northern Ireland Open 2022 van!

Check alle actuele odds en deals plus de vele promoties die rondom dit toernooi georganiseerd worden om maximaal te scoren met een winnende voorspelling!

 

Waar en wanneer is de Northern Ireland Open 2022

De Northern Ireland Open 2022 wordt van maandag 17 oktober tot en met zondag 23 oktober gehouden in Belfast. De snookertafels staan opgesteld in de Waterfront Hall, gelegen in de Noord-Ierse hoofdstad.

De wedstrijden worden verdeeld over de dag gespeeld. Er zijn ochtend, middag en avondsessie. Houd het speelschema dus goed in de gaten als je wilt inzetten op de winnaars van partijen die voor de finale worden gespeeld. De finale is op zondag 23 oktober en zal in de middaguren beginnen. Op iedere snooker partij kan je live wedden.

 

Veilig voorspellen!

Zorg ervoor dat je zo veilig mogelijk meespeelt als je met echt geld gaat inzetten op de Northern Ireland Open 2022! Check het Sportgokken kenniscentrum en lees alles over speltypes, promoties en betaalmethoden in onze bookmakersreviews!

Zo speel je veilig, verantwoord en via betrouwbare wedkantoren op de Northern Ireland Open 2022 en kan jij nog sneller scoren bij het online wedden op Snooker!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina om je snooker weddenschap te plaatsen >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.