Wedden op Manchester City – Liverpool | EFL Cup 2022

Het WK voetbal is weer afgelopen en met Messi en Argentinie hebben we een prachtige winnaar, in Engeland gaan ze snel weer over naar de orde van de dag met EFL Cup wedstrijden, er staat een zeer mooie op het programma met Manchester City Liverpool. Hier vind je de hoogste quoteringen, odds boost & bonussen om te wedden op Man City Liverpool.

Statistieken Manchester City Liverpool

Manchester City doet het goed dit seizoen, ze staan op de 2 plaats in de Premier League met 5 punten achter de koploper Arsenal, van de laatste 6 duels wisten de Citizens er 5 te winnen, alleen het laatste duel in de Premier League ging verrassend verloren uit tegen Brentford.

Liverpool is problematisch dit seizoen, zeer wisselvallig en staan daarom ook op de 6e plek in de PL, echter is de recente vorm wel goed, van de laatste 6 duels wisten ze er eveneens 5 te winnen, alleen een oefenwedstrijd tegen Lyon tijdens het WK ging verloren.

Wedden op Manchester City Liverpool 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Manchester City Liverpool weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet Manchester City Liverpool

Als we kijken naar de huidige vorm, zover dat te bepalen is direct na een Wereldkampioenschap voetbal, is Manchester City de favoriet bij de goksites – als we kijken naar de onderlinge resultaten van de laatste 6 duels dan heeft Liverpool de bovenhand met 3 overwinningen, 2 gelijke spelen en 1 overwinning van City die al terug naar het voorjaar van 2021 gaat.

Het is moeilijk in te schatten met welke opstellingen de teams gaan beginnen, krijgen de spelers die het volle WK hebben gespeeld rust en beginnen ze beiden met een B of zelfs C team? Dit gebeurd wel vaker in de EFL Cup.

 

Wat zeggen de bookmakers? Odds Manchester City Liverpool

Bij de online voetbalbookmakers zien we dat er ook op dit duel al flink wordtgebet. De odds zijn hierdoor nog steeds verder aan het stijgen.

Op het moment van schrijven van dit artikel is de hoogste winstbonus te scoren bij een winnende weddenschap op een gelijkspel. De wedkantoren tot maximaal x 3,55 keer het inzetbedrag uit aan punters die hierop gokten.

Een overwinning van Liverpool uit levert ook een hoge bookmakerbeloning op. Er wordt door de top wedkantoren die EFL Cup voetbal weddenschappen aanbieden een maximale quotering van x 3.80 keer de gekozen inleg gehanteerd als het Liverpool het duel in de EFL Cup wint.

Een zege van de Manchester City staat in het 1X2 wedsysteem op een maximale bookmakers bonus van x 1.988 keer het gekozen wedbedrag en daarmee is zelfs een voorspelling op de favoriet meer dan het dubbele van je inleg waard!

 

Odds boost Betcity Manchester City Liverpool

  • Nu 50x je inzet voor winst Manchester City! Odd was: x 1.98 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–
  • Nu 50x je inzet voor winst Liverpool! Odd was: x 3.80 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmers bets Betcity voor het duel in op het EFL Cup duel tussen City en Liverpool

  • Erling Haaland & Mohamed Salah Scoren x 7.00
  • Beiden teams scoren in beide helften x 11.00
  • Bieden meer dan 4.5 schoten op doel x 5.00

Zodra beschikbaar volgen er meer speel slimmer bets

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd Man City Liverpool.)

 

Waar en wanneer is de Manchester City Liverpool in de EFL Cup?

De wedstrijd tussen Manchester City en Liverpool wordt op donderdag 22 december gespeeld. De aftrap zal om 21:00 uur worden verricht in het Etihad Stadino gelegen in de stad Manchester City, ook wel bekend als Eastlands. Plaats dus tijdig je weddenschap, want zodra de bal rolt worden de pre-odds vervangen door live wedden odds. Ook hierbij kan je natuurlijk mooie bookmaker bonussen scoren via Sportgokken zowel prematch, sportweddenschappen & bij de bijhorende casinos!

 

Wat zeggen de hoofdrol spelers van het duel City Liverpool?

Voordat we de odds met je delen, eerst nog ons favoriete onderdeel: wat zeggen de hoofdrolspelers zelf, vaak kan je hier al wat uit opmaken hoe ze de wedstrijd zelf inschatten? Hierbij zoeken we het internet af naar de mening van direct betrokkenen om je zodoende nog beter van dienst te zijn bij het kiezen van de winnende weddenschap!

Pep Guardiola: “We geen hebben spelers”

Guardiola zei: “We hebben geen spelers, vier of vijf spelers zijn hier dus we gaan zien wanneer en hoe ze terugkomen op de club”. We zitten in een moeilijke positite, we hebben geen spelers maar de grote heren in het voetbal hebben dit schema nu eenmaal zo opgesteld dus we gaan deze wedstrijd moeten spelen”.

Toen die gevraagd werd of de spelers op het WK zijn geweest deze week terugkwamen zei Guardiola: “Sommige spelers komen terug inderdaad, in de aankomende dagen”.

 

Verantwoord gokken op EFL CUP

Veilig, verantwoord, snel en via betrouwbare bookmakers wedden op sport en mate name voetbal? Speel dan mee via Sportgokken! Check ons kenniscentrum voor meer informatie en uitleg. En wie weet ben jij straks de grote winnaar van dit EFL Cup duel tussen The Citizens en the Reds.

Ga naar onze online bookmakers pagina en speel mee met Manchester City – Liverpool >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader