Wedden op KRC Genk – Anderlecht | Beker van België 2022

In de Croky Cup (Beker van Belgie) komt KRC Genk op woensdag 21 december thuis tegen Anderlecht. Dit duel gaat om wie er door gaat in de Belgische Beker, wordt het paars-wit of de mijnjongens. Voorspel en wed op KRC Genk Anderlecht via Sportgokken en scoor in de Croky Cup!

Statistieken Genk Anderlecht

De huidige vorm van KRC Genk is zeer goed, zo wonnen ze de laatste 7 duels al en gaan ze waarschijnlijk daar ook Anderlecht aan toevoegen, die en kwakkelend seizoen draait van de laatste 7 wedstrijden, werden er 3 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 1 verloren. Van de laatste 6 onderlinge duels wist Genk er 4 te winnen, Anderlecht wist éénmaal te winnen en éenmaal werd er gelijkgespeeld.

Wedden op KRC Genk Anderlecht 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Genk Anderlecht weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet KRC Genk Anderlecht

Een tien jaar geleden was RS Anderlecht de grote favoriet geweest, echter zijn de rollen omgedraaid de afgelopen jaren is nu KRC Genk thuis de grote favoriet om het duel te winnen van Anderlecht. De legale goksites zien Genk als overgrote favoriet om door te gaan in de Croky Cup, maar wie weet zorgt Anderlecht voor een verrassing, de rol is rond en in het voetbal kan er van alles gebeuren.

 

Wat zeggen de bookmakers over KRC Genk Anderlecht? Quoteringen KRC Genk Anderlecht

Bij de online wedkantoren zien we dat de pre-wedstrijd quoteringen het hoogste oplopen bij een winnende weddenschap op een zege van Anderlecht. De maximum odds staan daarbij op x 4,20 keer het inzetbedrag.

Plaats je een storting bij de bookies waarbij je inzet op een gelijkspel, dan is de maximale winstbonus bij een correcte voorspelling x 3,85 keer het gekozen wedbedrag.

Spelen op een overwinning van favoriet KRC Genk zorgt bij de legale, veilige Sportsbooks voor een maximale bookmakers bonus van x 1,77 keer het bedrag dat je hierop inlegt. Dat is toch bijna een verdubbeling van je geld als KRC Genk inderdaad thuis deze Beker wedstrijd weet te winnen.

 

Odds boost Betcity Genk Anderlecht

  • Nu 50x je inzet voor winst Genk! Odd was: x 1.77 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–
  • Nu 50x je inzet voor winst Anderlecht! Odd was: x 4.20 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmers bets Betcity voor het duel in de Belgische Beker tussen Genk en Anderlecht.

Zodra beschikbaar volgen er meer speel slimmer bets

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd KRC Genk Anderlecht.)

 

Waar en wanneer is de Genk Anderlecht?

De Belgische Beker wedstrijd tussen KRC Genk en Anderlecht wordt op woensdag 21 december gespeeld. De aftrap zal om 20:45 uur worden verricht in het Cegeka Arena gelegen in de stad Genk, stond ook wel bekend als de Cristal Arena.

Plaats dus tijdig je pre- weddenschap, want zodra de bal rolt worden de pre-odds vervangen door live wedden quoteringen. Ook hierbij kan je natuurlijk mooie bookmaker promoties scoren via Sportgokken zowel prematch, sportweddenschappen & bij de bijhorende casinos!

 

Wat zeggen de hoofdrol spelers van het duel City Liverpool?

Voordat we de odds met je delen, eerst nog ons favoriete onderdeel: wat zeggen de hoofdrolspelers zelf, vaak kan je hier al wat uit opmaken hoe ze de wedstrijd zelf inschatten? Hierbij zoeken we het internet af naar de mening van direct betrokkenen om je zodoende nog beter van dienst te zijn bij het kiezen van de winnende weddenschap!

Anderlecht-coach Brian Riemer staat voor zijn debuut. “Genk zal meteen een goeie challenge zijn”, zo trapt hij een open deur in.

“We zullen meteen weten waar we staan, het rapport van Genk tot dusver spreekt voor zich. Het is het sterkste team van België. Iedereen verwacht ook dat Genk zal winnen, de druk ligt bij hen, maar ik geloof dat ook wij kunnn winnen. Ikzelf kan alvast niet wachten om eraan te beginnen. Ik wil Anderlecht terugbrengen naar waar het hoort. Ik kan niet toveren en het zal tijd kosten, maar het komt goed.”

Vrancken is zeer tevreden over het verzette werk tijdens de WK-break. “Iedereen was vanaf het begin scherp. De intensiteit was er, alsof er geen onderbreking is geweest. De drive en bereidheid is aanwezig en dat is het belangrijkste. Als we dat kunnen blijven opbrengen, kunnen we het resultaat naar ons toe trekken.”

 

Verantwoord gokken op Beker van Belgie

Veilig, verantwoord, snel en via betrouwbare bookmakers wedden op sport en mate name voetbal? Speel dan mee via Sportgokken! Check ons kenniscentrum voor meer informatie en uitleg. En wie weet ben jij straks de grote winnaar van dit Beker van Belgie duel tussen de Smurfen en Paars-wit.

Ga naar onze online bookmakers pagina en speel mee met KRC Genk en Anderlecht >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.