Wedden op Grand Slam of Darts 2022

Vanaf zaterdag 12 november wordt in het Engelse Wolverhampton gestreden om eindwinst in de Grand Slam of Darts 2022. Michael van Gerwen won dit toernooi al drie keer en jaagt op zijn vierde titel, maar er zijn kapers op de kust. Ook titelverdediger Gerwyn Price en Peter Wright verschijnen op en top gemotiveerd aan de oki. Voorspel de winnaar van de Grand Slam of Darts en gooi raak via Sportgokken!

Statistieken Grand Slam of Darts 2022

Het wordt de zestiende editie van dit toernooi dat wordt gespeeld via een poulesysteem en een knock-outfase. De allereerste editie vond ik 2007 plaats en werd direct een prooi voor Phil Taylor. Ook in 2008, 2009 en 2011 won de Engelse dartslegende de titel. In 2012 was Raymond van Barneveld de eerste buitenlander die de eindwinst pakte.

Van Gerwen greep de macht in 2015, 2016 en 2017. Daarna kwam de periode Price. De Welshmen won in de 2018, 2019 en 2021. De Portugees José de Sousa doorbrak in 2020 zijn hegemonie door verrassend de winst te grijpen.

Wedden op Grand Slam of Darts 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het Darts wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Grand Slam of Darten weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favorieten Grand Slam of Darts 2022

Er wordt in de 2022 editie gespeeld om 650.000 pond prijzengeld, waarvan 100.000 pond naar de eindwinnaar gaat. Volgens de goksites is de grootste kanshebber hierop Michael van Gerwen. Onze landgenoot is bij alle Sportsbooks die dartweddenschappen aanbieden favoriet.

Achter de nuchtere Brabanders is Price de nummer twee bij de gokwebsites. Peter Wright neemt de derde positie in en het rijtje favorieten wordt afgesloten met Michael Smith, Jonny Clayton en Damon Heta.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we de odds gaan bespreken nog kort even aandacht voor de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen de favorieten in de media over hun kansen op de Grand Slam of Darts 2022? Sportgokken zocht het voor je op, zodat jij nog beter voorbereid kunt Wedden op de Grand Slam of Darts 2022!

Michael van Gerwen: “Wil nog veel meer laten zien dit jaar”

“Ik was heel blij met mijn zege in de World Grand Prix. Het voelde weer als vanouds. Ik kom uit een dal dat weet iedereen, ik hoop dat ik nog meer kan laten zien dit jaar. Natuurlijk wil ik dat vooral op het WK, maar ook tijdens de Grand Slam of Darts en de Players Championships finale. Vooral de Grand Slam of Darts is een toernooi dat mij ligt, al blijft het altijd lastig om in poultjes te spelen.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de darts bookies wordt er al flink ingezet op de eerste ronde partijen. Ook de outright quoteringen zijn al bekend en daar kan dan ook nu al flink mee gescoord worden. Een winnende weddenschap op winst voor Michael van Gerwen komt uit op een maximale bookmakers bonus van x4,50.

Weet Price net als vorig jaar dit toernooi op zijn naam te schrijven, dan vangen dartpunters die in de pre-fase hun geld zetten op Price maximaal x5,00 hun wedbedrag. Bij een succesvolle voorspelling op een eindzege voor Wright loopt de maximale beloning al op naar x8,00.

Dirk van Duijvenbode staat bij de wedkantoren op plek tien met een quotering van x17,00 als hij de finale wint. De andere Nederlandse deelnemers zijn: Danny Noppert, Raymond van Barneveld en Jermaine Wattimena. Hun odds liggen nog weer een stuk lager dan die van Aubergenius.

 

Wedden op Grand Slam of  Darts 2022

Online wedden op Darts is sinds de successen van Barney en Van Gerwen enorm populair in Nederland. Er kan bij wijze van spreken geen pijl gegooid worden of er zijn mensen die een voorspelling droppen.

Dat is natuurlijk niet voor niets, want bij het gokken op darten liggen de winstkansen voor sportgokkers heel hoog. Er zijn relatief weinig kanshebbers op winst en de bonussen liggen altijd erg hoog. Zo pak je bij deze Grand Slam of Darts 2022 minimaal het viervoudige van je inleg als je de juiste eindwinnaar voorspelt! En dat is echt uniek. Check snel alle actuele odds op onze betsites en speel mee!

 

Waar en wanneer is de Grand Slam of Darts 2022

De Grand Slam of Darts 2022 wordt gehouden van zaterdag 12 november tot en met zondag 20 november en vindt plaats in Wolverhampton (Engeland).

De loting voor de poultjes is al geweest en de odds voor de eerste partijen zijn ook al bekend. Wees er dus op tijd bij als je wilt scoren met je online gokkennis of je kennis van de dartsport!

 

Veilig en verantwoord!

Darts voorspellen maakt het volgen van de potjes in Wolverhampton nog spannender. Je kan namelijk flinke winsten boeken, maar let op: je kan ook je volledig inleg verliezen.

Check voordat je gaat online wedden met echt geld dan ook altijd goed wat de voorwaarden zijn om mee te spelen en lees onze bookmakersreviews in het Sportgokken kenniscentrum. Zo kan je minder snel voor verrassingen komen te staan en verhoog je je winstkansen! Veilig en verantwoord wedden op sport: dat doe je natuurlijk bij Sportgokken.

Ga naar onze bookmakers pagina en voorspel de winnaar van de Grand Slam of Darts 2022 >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet je minimaal 24 jaar of ouder zijn.
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.