Wedden op Golden State Warriors – Boston Celtics | NBA Finals 2022

In de best-of-seven series van het NBA finale 2022 tussen de Golden State Warriors en de Boston Celtics zijn we aanbeland in de beslissende fase. Na vier gespeelde wedstrijden is de stand 2-2. Wie trekt de NBA titel naar zich toe? Voorspel de NBA finale 2022 Golden State Warriors – Boston Celtics via Sportgokken en gooi de winnende weddenschap in de bookmakers ring!

Statistieken Golden State Warriors – Boston Celtics

De NBA finale 2022 begonnen op donderdag 2 juni. De Boston Celtics pakten in die thuiswedstrijd een 120 – 108 zege op de Warriors. Vervolgens speelde de Golden State formatie thuis en blies het de Celtics met 107 – 88 omver.

Met een 1-1 tussenstand werd begonnen aan de derde wedstrijd, opnieuw in Boston. De Celtics wonnen ook ditmaal voor eigen fans: 116 – 100. De vierde wedstrijd werd afgelopen weekend gespeeld en de Warriors trokken dankzij een 107 – 97 zege de stand weer gelijk: 2-2.

Wedden op Golden State Warriors Boston Celtics 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het Basketbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Boston Celtics Golden State Warriors weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet voor NBA finale 2022

De Golden State Warriors zijn bij alle goksites favoriet. De ploeg wist in de afgelopen acht jaren maar liefst zes keer de finale te halen. Dat deden ze vooral aan de hand van sterspelers Stephen Curry. De MVP van de Warriors scoorde in de laatste game 43 punten en tien rebounds!

De Boston Celtics zijn dan weliswaar de underdog in deze best-of-seven tot nu toe wisten ze zich nog prima staande te houden. En ook de Celtics hebben een rijk verleden in de NBA. In totaal heeft de ploeg al zeventien titels op zak. Bij winst in de NBA finale 2022 laten ze het legendarische Los Angeles Lakers achter zich. Die formatie pakte tot nu toe ook zeventien NBA titels.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Om je te helpen de winnende sportweddenschap te kiezen voor deze NBA finale 2022 tussen de Golden State Warriors en de Boston Celtics zocht Sportgokken op internet naar de mening van de hoofdrolspelers zelf.

Stephen Curry (Golden State Warriors): “We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd”

“Het is slechts drie jaar geleden dat ik helemaal in de kreukels lag tijdens de NBA finale. En moet je nu zien? We staan gewoon in de finale met de Warriors en hebben voorafgaand aan Game 5 nog alle kans. We zijn al eerder naar Boston geweest en weten wat we kunnen verwachten. Ik wil verdomme gewoon die titel winnen, dus ik ga met de Warriors alles geven.”

Jayden Brown (Boston Celtics): “Nog steeds geweldige kans om NBA finale te winnen”

“Je kunt overal iets positiefs uithalen. Natuurlijk denk ik dat we in een betere positie kunnen zijn dan we nu zijn, maar dat zijn we niet. Het is 2-2. Toch is er niets om je hoofd over te houden. Er staat nog veel geweldig basketbal voor ons klaar. We nemen onze fouten en leren ervan en je past het zo goed mogelijk toe. Ik denk nog steeds dat we een geweldige kans hebben om deze NBA finals te winnen. Ik ben opgewonden om te zien hoe we de komende dagen zullen reageren. Ik bedoel, het is spannend. Het is het grootste podium ter wereld. Ik zal onze groep, onze jongens, tegen iedereen opnemen. Dus ik kijk ernaar uit hoe dit gaat aflopen.”

 

Wat zeggen de bookmakers | Odds Golden State Boston Celtics

Bij de online bookmakers staan de odds voor deze NBA finale zeer scherp als het gaat om eindwinst. Je kan uiteraard ook op de partijen van maandag 13 juni, donderdag 16 juni of eventueel de beslissingswedstrijd van zondag 19 juni gokken. Sportgokken beperkt zich in dit overzicht echter tot de outrights deals bij de Nederlandse sportsbooks.

Een overwinning van de Golden State Warriors staan bij de basketbal wedkantoren op een maximum van x1,66 keer het ingelegde speelbedrag. Hiermee wordt de favorietenrol voor de Warriors onderstreept, zelfs nu de tussenstand 2-2 is.

Plaats je een winnende weddenschap op eindwinst van de Boston Celtics? Dan valt de bookmakers bonus een stuk hoger uit. Basketbal punters die inzetten op de Celtics kunnen daarmee maximaal x2,25 keer het gekozen wedbedrag incasseren.

 

Wedden op NBA basketbal

De NBA is het hoogste podium in de basketbalsport en de NBA finals zijn de wedstrijden waarop het meest gewed wordt, ook in Nederland.

Deze finale tussen de Warriors en de Celtics gaat over een best-of-seven. Wil je nog scoren in deze NBA finale 2022, dan zal je dus in één van de komende wedstrijd toe moeten slaan.

Scoor jij een slam dunk bij de bookmakers door als basketbal punter een driepunter te gooien met een correcte voorspelling? Check alle odds en deal op de Sportgokken betsites en wordt de MVP van de online wedkantoren!

 

Wanneer en hoe laat is de NBA finale 2022?

De NBA finale 2022 is op donderdag 2 juni begonnen en duurt maximaal zeven wedstrijden. Er zijn inmiddels vier duels gespeeld en bij twee zeges op rij van één van beide teams is het kampioenschap beslist.

Wordt er echter door beide ploegen één keer gewonnen, dan volgt er op zondag 19 juni de allesbeslissende wedstrijd. Wil je meespelen? Zorg dan dat je er snel bij bent om de beste NBA odds te scoren!

  • Game 5: Maandag 13 juni: Boston vs Golden State – 03:00 uur in de nacht (Nederlandse tijd)
  • Game 6: Vrijdag 17 juni: Golden State vs Boston – 03:00 uur in de nacht (Nederlandse tijd)
  • Game 7: –

 

Waar worden de NBA Finals 2022 Golden State Warriors – Boston Celtics op televisie uitgezonden?

De NBA finals 2022 tussen de Boston Celtics en Golden State Warriors wordt live uitgezonden op ESPN NL – de uitzendingen beginnen met een voorbeschouwing en nabeschouwing. De NBA finals games worden gehouden in de nacht.

 

 

Voorspellen? Speel verantwoord!

Veilig en verantwoord online wedden op basketbal? Bezoek ons kenniscentrum en zorg dat je volledig op de hoogte bent van alle wedopties. Lees ook de bookmakersreviews en ken je limieten! Zo blijft Wedden op Basketbal leuk en spannend!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor driepunters in de NBA finale 2022 >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

loader