Wedden op Frankrijk – Oranjeleeuwinnen | Kwartfinale EK Vrouwen 2022

Op het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen staat Nederland op vrijdag 22 juli tegenover Frankrijk. De winnaar van het duel plaatst zich voor de halve eindstrijd van WEURO 2022. Voorspel de uitslag van Frankrijk – Nederland via Sportgokken en scoor de hoogste odds bij het EK voor vrouwen 2022!

Statistieken Frankrijk – Nederland

De Franse voetbaldames werden eerste in de poulefase van het EK2022. De ploeg van bondscoach Corinne Diacre rekende af met Italië en België en behaalde een punt tegen IJsland.

Het Nederlands dameselftal werd tweede en moest Zweden nog voor laten gaan. De Oranjeleeuwinnen speelde in de eerste poulewedstrijd al tegen de Scandinaviërs en die wedstrijd werd een puntendeling: 1-1. In de wedstrijden daarna won Nederland van Portugal en Zwitserland, maar maakten de Leeuwinnen niet genoeg doelpunten om Zweden van de eerste plaats te houden.

Wedden op Oranjedames Frankrijk 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Oranje vrouwen Frankrijk weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij Frankrijk – Nederland

Van de laatste acht ontmoetingen met de Fransen wist het Nederlands dameselftal maar eenmaal te winnen. In 2015 werd een oefenduel met 1-2 gewonnen door de Oranjevrouwen. Frankrijk won vier keer waarvan drie oefenduels en een wedstrijd in het Tournoi de France voor vrouwen.

Die wedstrijd vond in februari dit jaar nog plaats. De Franse damesploeg wist Oranje met 3-1 te slim af te zijn. Ook voor het duel van zaterdag worden de Fransen als favorieten bestempeld door de online goksites.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Bij het online voorspellen van voetbal komt veel kijken. Om je een klein beetje op weg te helpen laat Sportgokken ook altijd de hoofdrolspelers aan het woord. Ditmaal beide bondscoaches.

Corinne Diacre (bondscoach Frankrijk): “Kijken uit naar duel Nederland”

“We wilden ons als groepswinnaar kwalificeren voor de kwartfinales en dat was ons al na twee wedstrijden gelukt. Het is oké om doelpunten tegen te krijgen, zolang we er maar eentje meer maken dan de tegenstander. Het belangrijkste is verder dat we geen blessuregevallen hebben en ik in de kwartfinale over alle 22 spelers kan beschikken. We kijken hoe dan ook uit naar de wedstrijd tegen Nederland.”

Mark Parsons (bondscoach Nederland): “Goed analyseren voor kwartfinale Frankrijk”

“We gaan naar de kwartfinale. We weten dat het beter moet, dus we gaan voor de wedstrijd tegen Frankrijk goed analyseren. Maar in een toernooi moet je groeien. Daar kijken we naar vooruit. Het is een geweldige tegenstander. Nu moeten we herstellen, trainen en iedereen fit krijgen. Dan tonen we onze kwaliteit op het juiste moment.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Frankrijk Oranjeleeuwinnen

Bij de online bookmakers staan de pre-odds voor de kwartfinale Frankrijk – Nederland zeer hoog ingedeeld. Winst van de Leeuwinnen levert op dit moment de hoogste pre-odd op bij de sportsbooks. De Nederlandse voetbalgoksites keren maximaal x4.75 keer de inzet aan je uit als Nederland wint.

De bookmakers hebben de quoteringen bij een gelijkspel in Rotherham waar de Leeuwinnen deze kwartfinale spelen, op een maximum van x3.85 keer de inzet ingedeeld. Mocht dit uitkomen, dan zal de wedstrijd verlengd worden, want er kan maar een ploeg doorgaan naar de halve finale.

Weten de Fransen onze Oranjeleeuwinnen te passeren op weg naar de halve eindstrijd? Dan keren de wedkantoren tot een maximum van x1.73 keer je speelgeld aan je uit.

 

Boosted odds – Frankrijk (D) – Nederland (D)

Betcity:

  • Beide teams scoren & meer dan 4.5 doelpunten x 6.50
  • Nederland gaat door & Vivianne Miedema scoort x 10.00
  • Beiden teams scoren in beiden helften & geen verlenging x 16.00

Bet365

 

Wedden op kwartfinale EK 2022 vrouwenvoetbal: Frankrijk – Nederland 

Wil je ook online wedden op sport & vrouwenvoetbal nu de Leeuwinnen de kwartfinales hebben bereikt? Pak dit EK2022 je kans en gebruik je vrouwenvoetbalkennis om echt geld te verdienen! Voorspel de uitslag bij Frankrijk – Nederland via Sportgokken en scoor de winnende deal bij de Nederlandse bookmakers.

Wil je meedoen? Check voordat je een voorspelling dropt de betsites op Sportgokken en ontdek alle actuele wedstrijdquoteringen voor het EK in Engeland.

 

Waar en wanneer is Frankrijk – Nederland?

De kwartfinale Frankrijk – Nederland van het EK2022 voor vrouwen wordt op zaterdag 23 juli 2022 gespeeld. Het duel begint om 21:00 uur. De pre-odds blijven geldig totdat de aftrap is verricht in het Aesseal New York Stadion. Ben je toch te laat met voorspellen? Scoor dan de hoogste odds met het live gokken op WEURO 2022!

 

Waar wordt de kwartfinale EK damesvoetbal Frankrijk Nederland op televisie uitgezonden?

Het EK voetbal voor vrouwen wordt van 6 juli tot en met 31 juli gespeeld in Engeland. Alle wedstrijden worden door de NOS live uitgezonden op tv en online. Zo kan je dus ook de kwartfinale Frankrijk Nederland voor het EK voetbal voor vrouwen live op televisie zien via de NOS of de livestream op je mobiele devices.

Oranjeleeuwinnen – Frankrijk is live te zien op tv zaterdag om 21:00 op de NOS, inclusief voor en nabeschouwingen.

 

Voorspellen? Speel verantwoord en veilig!

Sportgokken promoot veilig en verantwoord online wedden op Voetbal. Wedden op vrouwenvoetbal is deze zomer hot, maar zonder de juiste informatie is de kans kleiner dat je wint. Voor voetbalpunters hebben we een uitgebreid kenniscentrum ingericht. Hierin vind je informatie om je goed voor te kunnen bereiden met het voorspellen van voetbalwedstrijden.

Lees alle artikelen van Sportgokken en bookmakersreviews over het wedden op voetbal. Zo verhoog je de kans te scoren bij de sportsbooks. Drop je voorspellingen op tijd en wie weet behoor jij wel bij de winnaars van de kwartfinales op het EK2022.

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina voor de actuele odds voor Frankrijk – Nederland >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader