Wedden op FC Twente – AZ Alkmaar | Eredivisie 2023 | Odds boost x50!

In de Nederlandse Eredivisie staan dit weekend tal van mooie potjes gepland. Eén ervan is zonder enige twijfel de kraker FC Twente – AZ Alkmaar. Beide clubs doen het uitstekend dit seizoen. Twente heeft het wat lastiger de laatste tijd, maar blijft thuis moeilijk te verslaan. AZ is in topvorm en maakt zelf nog kans op de landstitel. Voorspel FC Twente – AZ Alkmaar via Sportgokken en scoor hoge odds!

Statistieken FC Twente – AZ Alkmaar

De ontmoeting tussen beide clubs in Alkmaar eindigde eerder dit seizoen in een 1-1 gelijkspel. Het was een wedstrijd waarbij beide ploegen niet wilde verliezen en dat zorgde voor afwachtend voetbal in de eerste helft. De logische tussenstand was dan ook 0-0.

In het tweede bedrijf gooide beide clubs de schroom wat van zich af en werd er meer gevaar voor beide doelen gesticht. AZ profiteerde daar als eerste van: 1-0 Odgaard (54e minuut). FC Twente deed in de 81e minuut echter nog wat terug: 1-1 Ugalde. Eindstand: 1-1.

Wedden op FC Twente AZ 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan FC Twente AZ weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij FC Twente – AZ Alkmaar

Als je aan de goksites Nederland zou vragen wie de favoriet is bij deze topper in de Eredivisie, dan zouden de meeste bookies antwoorden met: FC Twente Enschede.

De 2-1 overwinning van AZ op Lazio Roma in de Europa League veranderde daar niks aan. FC Twente speelt thuis en de Grolsch Veste is dit seizoen voor vrijwel elke club echt een vesting gebleken en dus zijn de Tukkers ook nu favoriet en gaat AZ als nummer twee op de ranglijst toch als underdog dit duel in.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

De verwachtingen van de bookmakers sluiten niet altijd aan bij de verwachtingen bij de hoofdrolspelers zelf. Daarom zoekt Sportgokken online altijd naar de mening van de hoofdtrainers die tegenover elkaar staan. Zo kunnen punters hun voorspelling baseren op de meningen van binnen- en buitenaf.

Ron Jans (trainer FC Twente): “Van AZ winnen is zeker niet gemakkelijk”

“AZ is een schoolvoorbeeld van hoe je een club moet leiden. Pascal Jansen doet het daar erg goed. Hij is zo rustig en duidelijk. Uit alles blijkt dat AZ echt een visie heeft. AZ is wat mij betreft over de afgelopen jaren de best geleidde club van Nederland. Dat betaald zich daar nu uit met goede resultaten in de Eredivisie en in Europa. Het zal voor ons zeker niet gemakkelijk worden om van AZ te winnen, ook niet in ons eigen stadion.”

Pascal Jansen (trainer AZ Alkmaar): “FC Twente is moeilijk te verslaan”

“Ik vind dat FC Twente goed in elkaar steekt. Ze hebben een duidelijke manier van spelen. Hun groei dit seizoen is uitermate knap. Ze hebben een competitieve selectie samengesteld en uit het halen van spelers spreekt ambitie. Ze maken die ook waar in de Eredivisie en zijn moeilijk te verslaan. De ontmoeting in de Alkmaar was een vechtwedstrijd. Ze krijgen nog steeds weinig doelpunten tegen, dus ik verwacht eigenlijk weer z’n soort duel.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen FC Twente – AZ

Dan is het nu hoog tijd voor het concreet maken van al die verwachtingen en voorspellingen. Welke pre-wedstrijd quoteringen kunnen Sportgokkers scoren als ze een weddenschap plaatsen bij één van de legale, veilige Sportsbooks in Nederland?

De hoogste odds staan achter een gelijkspel. Als beide clubs in de Grolsch Veste de punten delen, zijn voetbalpunters die via de beste bookmakerskantoren hierop hebben ingezet de grote winnaars. Zij ontvangen namelijk tot maximaal x 3,80 keer hun inlegbedrag.

Als FC Twente wint en als thuisploeg de punten dus in Enschede weet te houden dan is deze driepunter van de Tukkers goed voor een bookmakers bonus oplopend tot x 2,20 keer het gekozen wedbedrag.

Bij een zege van AZ Alkmaar lopen de odds weer op tot boven de x3,00. De maximale quoteringen in het reguliere 1×2 wedsysteem staan momenteel op x 3,35 keer het ingelegde wedbedrag.

 

Betcity Odds boost: FC Twente AZ

Nu 50x je inzet voor winst FC Twente! Odd was: x 2.20! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst AZ! Odd was: x 3.35! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het Eredivisieduel tussen FC Twente en AZ

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd Twente AZ).

 

Wedden op de Eredivisie

Voetbal is en blijft de grootste sport in de wereld, ook in de gokwereld. Verreweg de meeste sportweddenschappen zijn op voetbalwedstrijden. In Nederland wordt het merendeel daarvan op Eredivisie wedstrijden gezet.

Met twee topploegen als FC Twente en AZ Alkmaar tegenover elkaar stijgt het aantal Bets nog harder en dat verleidt de bookmakers er vaak toe hogere quoteringen aan te houden.

 

Waar en wanneer is FC Twente – AZ Alkmaar

De Eredivisie wedstrijd FC Twente – AZ Alkmaar in de 26e speelronde van het seizoen 2022 – 2023 wordt gespeeld op zondag 19 maart in de Grolsch Veste te Enschede. De bal gaat rollen om exact 20:00 uur en vormt daarmee de afsluiting van deze speelronde.

Zodra het eerste fluitsignaal geklonken heeft en beide ploegen aan hun onderlinge duel zijn begonnen sluiten de bookies de pre-wedstrijd odds en vervangen deze voor live betting odds. Live gokken op FC Twente – AZ? Bezoek de Sportgokken wedkantoren en vergelijk in één keer alle actuele odds en deals!

 

Verantwoord gokken

Voetbalweddenschappen maken het volgen van wedstrijden zoals FC Twente – AZ Alkmaar extra spannend. Verantwoord en veilig wedden op sport kan alleen als je je goed voorbereid en weet wat je doet. Check het Sportgokken kenniscentrum op deze site om extra informatie te verkrijgen en zo je winstkansen bij het voorspellen van FC Twente – AZ nog groter te maken!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en speel mee met FC Twente – AZ Alkmaar >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader