Wedden op FC Groningen – AZ Alkmaar | Eredivisie 2022/23

In de Nederlandse Eredivisie staat zaterdag 1 oktober het duel FC Groningen – AZ Alkmaar op het programma. In de Euroborg zal voor elke meter gestreden worden met als doel: drie punten pakken. Voorspel de winnaar van dit competitieduel en scoor de beste prematch odds via Sportgokken!

Statistieken FC Groningen – AZ Alkmaar

In de Head to Head Statistieken tussen de Groningse en de Alkmaarse formatie zien we heel wat verschillen de resultaten in de Euroborg. Vorig seizoen wist zelfs FC Groningen drie punten te verdienen in het thuisduel tegen AZ. De noordelingen wonnen op 24 oktober 2021 met 2-0.

Een seizoen eerder deelden de teams de punten nog. In Groningen troffen de teams elkaar op 13 mei 2021 en de wedstrijd eindigde zoals het begon: in 0-0. In 2018 boekte AZ de laatste overwinning tegen Groningen. Op 23 september dat jaar wonnen de Alkmaarders met 1-3 in de Euroborg.

Wedden op FC Groningen AZ Alkmaar 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan FC Groningen AZ weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij FC Groningen – AZ Alkmaar

AZ doet het ook dit seizoen weer uitstekend in de Nederlandse hoogste voetbalklasse. De Alkmaarse formatie is dan ook huizenhoog favoriet bij de goksites waar je op voetbal kunt inzetten. De meeste punters voorspellen dan ook een zege voor AZ.

Voetbalpunters die kiezen voor een gelijkspel of FC Groningen doen dat in de regel vanwege de hoge odds die bij deze weddenschap horen. Een kleine kans op een grote buit is soms beter dan een grote kans op een kleine buit, zo redeneren ze. De goksites lokken dit gedrag ook uit, door extra hoge bonussen bij een overwinning voor FC Groningen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we beste odds presenteren laten we eerst beide trainers aan het woord. Sportgokken zocht voor je op wat de coaches van Groningen en AZ zelf verwachten van dit onderlinge Eredivisie duel.

Frank Wormuth (trainer FC Groningen): “We moeten niet bang zijn en AZ opvreten”

“Je moet soms accepteren dat mensen hun duim naar beneden doen bij een slechte prestatie. Als we tegen AZ fantastisch spelen, gaan de duimen weer omhoog, daarom moeten we nu de rust bewaren. Het is onze taak om een goede balans te vinden. We moeten presteren. Mijn grootste wens op dit moment is dat we bij thuiswedstrijden laten zien wat we echt kunnen. Dan gaat de angst weg. Alles geven en AZ opvreten zaterdagavond!”

Pascal Jansen (trainer AZ): “Nog iets recht te zetten tegen FC Groningen”

“Vorig seizoen verloren we in Euroborg. We hebben dus nog wat recht te zetten tegen FC Groningen. Vorig jaar verloren we er dure punten. Je kan altijd verliezen, maar het gaat om de manier waarop. Zaterdag moeten we weer scherp zijn, anders kan ons zomaar hetzelfde als vorig seizoen overkomen en dat mag AZ in deze vorm niet overkomen.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

De pre-odds bij de wedkantoren nodigen zonder meer uit om een wedje te leggen op dit duel. Zo pak je bij winst van FC Groningen een maximale bookmakers bonus van x5.25 keer het gekozen welbedrag.

Eindigt Groningen – AZ een gelijkspel? Dan keren de Nederlandse bookmakerskantoren tot maximaal x3.85 keer het speelbedrag uit aan voetbalpunters die voor de wedstrijd hierop hun geld hebben gezet.

Bij een zege van AZ Alkmaar staat een maximale quotering van x1.77 keer het speelbedrag klaar voor iedereen die met echt geld op deze uitslag speelt.

 

Wedden op de Eredivisie

Wedden op sport is leuk en maakt het volgen van FC Groningen – AZ extra spannend. Het online voorspellen kan ook flinke bonussen opleveren, zo bleek dit seizoen bij de wedstrijden van AZ. De Alkmaarders wonnen bijna al hun wedstrijden en versloegen in de vorige speelronde zelfs regerend landskampioen Ajax.

Wil jij ook geld verdienen met het Wedden op AZ? Check dan onze bookmakerspagina voor alle actuele odds en deals voor de wedstrijd tussen FC Groningen en AZ.

 

Waar en wanneer is FC Groningen – AZ

Het Eredivisieduel Groningen – AZ wordt op zaterdag 1 oktober gespeeld. Het duel in de Euroborg begint om 18:45 uur. Voorspel de uitslag, winnaar of statistieken en scoor in de pre-wedstrijd fase door voor het eerste fluitsignaal je voorspelling te plaatsen! Of wacht op de live gokken optie en pak je kans tijdens deze wedstrijd tussen de Trots van het Noorden en Alkmaar Zaanstreek.

 

Veilig voetbal wedden & voorspellen!

Verantwoord online gokken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom heeft Sportgokken speciaal voor jou een kenniscentrum ingericht. Hier kan je terecht voor achtergronden, bookmakersreviews en speluitleg. Speel veilig en verantwoord door je goed voor te bereiden bij het sportweddenschappen afsluiten op de Nederlandse Eredivisie en scoor bij FC Groningen – AZ Alkmaar!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor de beste voetbalgok odds bij Groningen – AZ >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.