Wedden op FC Emmen – Vitesse | Eredivisie 2023 | Odds Boost x50!

Dit weekend spelen FC Emmen en Vitesse in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar. Beide ploegen proberen uit het rechter rijtje te komen om niet te degraderen en dus moet er zaterdag gewonnen worden. Voorspel de winnaar van deze wedstrijd aan de Oude Meerdijk en scoor de hoogste Eredivisie odds via Sportgokken!

Statistieken FC Emmen – Vitesse

Voor aanvang van dit onderlinge duel speelden beide clubs afgelopen weekend ook een competitiewedstrijd in het kader van de Eredivisie. FC Emmen deed het niet zo goed. Er werd uit bij RKC Waalwijk met 2-0 verloren.

Vitesse speelde ook een uitwedstrijd, maar keerde wel terug met drie punten dankzij een 1-3 overwinning op en bij sc Heerenveen.

Wedden op FC Emmen Vitesse 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan FC Emmen Vitesse weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij FC Emmen – Vitesse

De goksites die voetbal weddenschappen aanbieden zien thuisploeg FC Emmen als favoriet. Maar de quoteringen voor de gasten uit Arnhem staan op vrijwel gelijke hoogte. Dat betekent dus dat de winstkansen redelijk gelijk zijn voorafgaand aan dit duel.

Bij een gelijkspel scoren punters de hoogste odds, maar een puntendeling? Daar geloven de bookies zo 1,2,3 niet in.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Na de statistieken en bookmakersverwachtingen is het nu tijd voor de mening van de hoofdrolspelers zelf. Sportgokken zocht online naar interviews van beide hoofdtrainers over dit aanstaande onderlinge duel. Te beginnen met Dick Lukkien, de coach van de thuisploeg.

Dick Lukkien (trainer FC Emmen): “Voor Emmen en Vitesse telt alleen de winst”

“Qua punten staan beide ploegen onderin, dan is dit voor ons allebei een belangrijke wedstrijd om punten te pakken. Voor zowel FC Emmen als Vitesse telt zaterdag alleen de winst. Maar kijkend naar onszelf: wij moeten snel punten pakken om niet echt in de problemen te komen. Zaterdag hebben we weer een kans om drie punten aan ons totaal toe te voegen door te winnen van Vitesse.”

Phillip Cocu (trainer Vitesse): “We moeten klimmen op de ranglijst”

“We moeten klimmen op de ranglijst. Daar moeten we zaterdag tegen FC Emmen weer alles voor in het werk stellen. We gaan altijd uit van eigen kracht. We zijn daarbij wel waakzaam voor Emmen. Dat durft uit en thuis vooruit te voetballen. Ze zorgen voorin voor veel positiewisselingen en daar staat ook kwaliteit.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds FC Emmen Vitesse

En dan nu eindelijk de odds! In de pre-wedstrijd fase kan er al flink gescoord worden door een correcte voorspelling te plaatsen. De hoogste odds kan je momenteel vinden bij het gokken op winst voor Vitesse. De pre-match odds lopen daarbij op naar maximaal x 2,75

Bij een gelijkspel zijn de betere, Nederlandse Sportsbooks bereid om tot maximaal x 3,38 keer het gekozen wedbedrag uit te betalen. En dat is een stuk hoger dan de odds de gelden bij winst van favoriet Emmen.

Als de thuisploeg de Arnhemse formatie met lege handen terugstuurt uit de Drentse stad, dan zorgen ze daarmee ook voor een goed gevulde bankrekening bij Sportgokkers die hun geld op FC Emmen hebben gezet. De maximum bookmakers bonus loopt in dat geval op naar x 2,60.

 

Odds boost Betcity FC Emmen Vitesse

Nu 50x je inzet voor winst FC Emmen! Odd was: x 2.01! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst Vitesse! Odd was: x 3.75! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen FC Emmen en Vitesse

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd FC Emmen Vitesse).

Wedden op Eredivisie voetbal

Voetbalpunters kiezen bij het wedden op voetbal vaak voor wedstrijden in de Eredivisie. Het is een competitie die ze goed kennen en de odds staan vaak lekker hoog!

Wil je weten welke spelopties er allemaal zijn en bij welke gokwebsite de odds voor de wedstrijd FC Emmen – Vitesse het hoogst oplopen? Check dan de Sportgokken betsites!

 

Waar en wanneer is FC Emmen – Vitesse

De wedstrijd tussen FC Emmen en Vitesse Arnhem zal gespeeld worden op zaterdag 4 februari aan de Oude Meerdijk in Emmen. De pre-wedstrijd quoteringen blijven actief tot 20:00 uur, want dan begint het Eredivisie duel.

Scoren in de pre-fase doe je dus door voor 20:00 uur in te zetten. Alle weddenschappen die dan nog binnenkomen of nog niet verwerkt zijn, gaan mee volgens de live gokken odds. Wees er dus tijdig bij!

 

Verantwoord wedden

Het veilig en verantwoord wedden op sport staat bij Sportgokken boven alles! Daarom is ons online kenniscentrum via 24/7 te bereiken. Check via Sportgokken.eu wat je allemaal kan doen om je winstkansen te vergroten en risico’s te ontlopen!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en drop je voorspelling voor Emmen – Vitesse >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader