Wedden op FC Emmen – Ajax | Eredivisie 2022/23 | Odds Boost 50x!

Afgelopen woensdag raakte Ajax de koppositie definitief kwijt aan PSV door met 2-2 gelijk te spelen tegen Vitesse. Aanstaande zondag is FC Emmen de volgende tegenstander van de Amsterdammers. Emmen zal bloed ruiken, want als Ajax ooit te verslaan is, dan is dat nu wel. Kan Ajax zich herpakken of gaat ook FC Emmen stunten? Voorspel via Sportgokken en scoor de beste odds bij FC Emmen – Ajax!

Statistieken FC Emmen – Ajax

Als FC Emmen erin zou slagen om Ajax pijn te doen door een punt of meer te pakken, dan zou dat echt een unicum zijn. Emmen is namelijk tot nu toe bijna altijd kansloos geweest als het in actie kwam tegen de Amsterdammers.

Vorig seizoen won Ajax in Amsterdam met 4-0 van de Drentse formatie en werd het aan de Oude Meerdijk zelfs 0-5. De laatste keer dat FC Emmen überhaupt wist te scoren tegen Ajax was in 2019 toen het met 2-5 verloor.

Wedden op FC Emmen Ajax 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Emmen Ajax weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij FC Emmen – Ajax

Ajax mag dan absoluut niet in vorm zijn, de Amsterdammers zijn bij de goksites nog altijd torenhoog favoriet voor de ontmoeting met FC Emmen. En dat is op zich ook wel begrijpelijk. Ajax doet het niet goed, maar FC Emmen blinkt ook niet uit in goede resultaten.

Afgelopen weekend werd er door FC Emmen voor het eerst in tien competitiewedstrijd weer gewonnen doordat bij Fortuna Sittard met 0-1 werd gewonnen. Ajax verloor afgelopen weekend met 1-2 van PSV en speelde dus woensdag met 2-2 gelijk bij Vitesse.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we de beste odds voor FC Emmen – Ajax aan je laten zien nog even aandacht voor de hoofdrolspelers zelf. Wat verwacht de geplaagde Ajax coach Alfred Schreuder van dit duel? Sportgokken zocht het voor je op.

Alfred Schreuder (trainer Ajax): “Tegen FC Emmen moet het beter”

“We moeten proberen FC Emmen onze wil op te leggen. Dat lukt tegen Vitesse al beter dan tegen PSV, maar tegen Vitesse vergaten we onze vele kansen te benutten. Dat moet tegen Emmen beter. Het veldspel was verder goed en de wil om te winnen zag ik ook weer terug. Natuurlijk willen we winnen, maar de tegendoelpunten die we de laatste tijd krijgen zijn wel een punt van zorg op dit moment.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij het inzetten op FC Emmen – Ajax pak je de hoogste quoteringen mocht je het aandurven op Emmen te wedden. De online wedkantoren betalen hier namelijk grof geld voor. Winst van FC Emmen tegen Ajax zorgt in de pre-wedstrijd fase momenteel voor een maximale quotering van x10,00 keer je inleg en wordt onder andere door Unibet.nl aangehouden als top odd.

Een gelijkspel vult de bankrekening ook goed. Sportgokkers die met echt geld spelen op een puntendeling in Emmen kunnen hier maximaal x6,00 keer het gekozen wedbedrag mee verdienen. Ook deze quotering vonden we bij Unibet.nl.

Winst van Ajax levert nog altijd een mooie winstbonus op, maar wel lager dan de voorgaande bookmakersdeals. De winstkansen liggen daarentegen wel een stuk hoger. De beste deal die Sportgokken heeft gevonden voor een weddenschap op winst voor Ajax heeft Bet365. Daar scoor je een maximale bookmakers bonus van x1,33 keer het ingezette geldbedrag als je een winnende voorspelling dropt op Ajax.

 

Odds boost Betcity FC Emmen Ajax

Nu 50x je inzet voor winst Ajax! Odd was: x 1.15 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmers bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen FC Emmen en Ajax

 

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 bij Betcity op de wedstrijd FC Emmen en Ajax.)

 

Wedden op Eredivisie: FC Emmen – Ajax

Online wedden op Ajax is voor veel voetballiefhebbers een uitstekende manier om geld te verdienen aan voetbal. De Amsterdammers hebben het de laatste tijd lastig, maar FC Emmen zou normaal gesproken een horde moeten zijn die te nemen valt. Ook in de huidige vorm.

Wil jij ook een gokje wagen op een wedstrijd van Ajax? Scoor dan nog snel in deze laatste competitiewedstrijd van 2022 en check alle actuele odds voor FC Emmen – Ajax op de Sportgokken betsites!

 

Waar en wanneer is FC Emmen – Ajax Amsterdam

De Eredivisie wedstrijd FC Emmen – Ajax wordt op zaterdag 12 november gespeeld en begint om 18:45 uur aan de Oude Meerdijk in Emmen. Zet op tijd in om de pre-odds te scoren of wacht je kansen af door live te gaan gokken op dit Nederlandse competitieduel.

 

Verantwoord gokken

Sportgokken stimuleert verantwoord online wedden. Check ons kenniscentrum voor achtergrond artikelen, speluitleg en bookmakersreviews. Zo ga je goed voorbereid van start bij het voorspellen van FC Emmen – Ajax. Ben jij straks de grote winnaar van deze wedstrijd?

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor bij FC Emmen – Ajax Amsterdam >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader