Wedden op Dutch Dart Masters 2022

Op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni wordt in Amsterdam gestreden om de zege in de Dutch Dart Masters 2022. Dit is het derde event in de World Series of Darts 2022 en wordt gehouden in de Ziggo Dome. Voorspel de winnaar van de Dutch Dart Masters 2022 en gooi raak bij de bookmakers via Sportgokken!

Statistieken Dutch Dart Masters

De Dutch Dart Masters worden sinds 2019 gehouden en waren aanvankelijk onderdeel van de European Tour. Sinds 2022 behoren de Dutch Dart Masters echter tot de World Series of Darts. Het toernooi werd in 2012 voor het eerst gespeeld in Nuland en heeft sindsdien in verschillende plekken in Nederland plaatsgevonden. De eerste editie werd gewonnen door Simon Whitlock.

De huidige titelverdediger is de Engelsman Ian White. In de finale van 2019 pakte hij de titel van Michael van Gerwen af die het toernooi vijf keer achter elkaar wist te winnen en daarmee recordhouder is. Van Gerwen ging onlangs onder het mes, maar hoopt tijdens deze Dart Masters voor eigen publiek zijn rentree te maken.

Wedden op Dutch Dart Masters 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het Darts wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Dutch Dart Masters weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favorieten Dutch Dart Masters 2022

Als Van Gerwen weer kan spelen, dan is Mighty Mike uiteraard direct ook weer één van de favorieten. Bij de goksites staat hij vooralsnog bovenaan.

Achter de Nederlander is het dringen geblazen. Jonny Clayton en Peter Wright zijn bij de top dartbookmakers de eerste achtervolgers van Mighty Mike. Mocht hij na zijn operatie toch niet zo goed voor de dag komen als iedereen hoopt, dan staan zij klaar om toe te slaan.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Bij het online wedden op darts komt veel kennis kijken. Hoe zijn de statistieken en welk Sportsbook heeft de beste betting deals. Succesvolle punters laten het daar niet, maar kijken ook naar de interviews van de favorieten. Sportgokken zocht in de media naar de mening van Michael van Gerwen over zijn kansen op deze Dutch Dart Masters.

Michael van Gerwen: “Bij World Matchplay weer honderd procent”

“Het was teleurstellend om de World Cup te moeten missen, maar ikzelf, mijn management, familie en medische adviseurs waren het erover eens dat dit het juiste moment is om het probleem te verhelpen. Ik zal beslissingen nemen over andere evenementen in juni en juli op basis van hoe mijn herstel vordert. Het is mijn doel om voor de World Matchplay weer honderd procent terug te zijn.”

 

Wat zeggen de bookmakers | Odds Dutch Dart Masters 2022

Bij de online bookmakers gaan ze ervanuit dat MVG gewoon mee gaat spelen en dat hij dan ook voor de eindzege gaat. De maximale pre-odds voor toernooiwinst van Michael van Gerwen staan in de pre-fase dan ook zeer scherp. Bij Bet365 scoor je de hoogste deal: x5,00.

Bij een overwinning in de finale van deze Dutch Dart Masters 2022 door Peter Wright wordt er een nog hoger bedrag uitgekeerd. Een Schotse zege van Wright in Amsterdam levert bij de wedkantoren maximaal x5,50 keer het gekozen wedbedrag op. En dat is net zo hoog als de maximum bookmakers bonus die in de outrights odds wordt gehanteerd bij een winnende Clayton.

 

Wedden op Dutch Darts Masters 2022

De Dutch Dart Masters leven enorm in Nederland en trekken altijd volle zalen. De meeste bezoekers kijken niet alleen darts, ze spelen ook mee door te Wedden op Darts. Wil jij ook een keertje een gokje wagen?

Check dan onze betsites voor alle actuele odds en deals voor deze editie van de Dutch Dart Masters! En wie weet gooi jij de winnende dartpijl in het denkbeeldige bookmakersbord!

 

Waar en wanneer zijn de Dutch Dart Masters 2022

De Dutch Dart Masters 2022 worden gehouden op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni in het Ziggo Dome te Amsterdam.

De partijen op vrijdag beginnen om 19:00 uur, de kwartfinales, halve finale en finale worden op zaterdag gespeeld en beginnen ook om 19:00 uur.

Zet in voordat de eerste pijl wordt gegooid om de pre-odds te scoren. Is de wedstrijd al begonnen? Check dan de live wedden & betting odds en scoor via Sportgokken bij het live wedden op de Dutch Dart Masters!

 

Waar wordt Dutch Dart Masters op televisie uitgezonden?

De Dutch Dart Masters 2022 is live te volgen op tv via ViaPlay. Alle partijen worden uitgezonden inclusief voor en nabeschouwingen van de gevestigde experts.

 

Tickets Dutch Dart Masters 2022

Tickets voor de Dutch Dart Masters 2022 kan je het beste kopen bij de officiële kanalen zoals Ziggodome.nl, ticketmaster, PDC.tv of Viagogo.

 

Darten voorspellen? Speel veilig!

Darten kan heel gevaarlijk zijn vanwege de scherpe pijlen, maar ook bij het online wedden op darten loeren er gevaren. Zo kan je bij een verkeerde voorspelling je volledig inleg verliezen! Ook bestaat de kans dat je je verlies probeert terug te verdienen. Geen goede signalen.

Voorkom gokverslavingen en bezoek ons kenniscentrum voor slimme tactieken, wedtips en bookmakersreviews die het online wedden op sport iets gemakkelijker maken. Zo verklein je de risico’s en vergroot je je winstkansen!

Ga naar onze bookmakers pagina en gooi de bullseye bij de Dutch Dart Masters 2022 >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader