Wedden op Duitsland – Hongarije | Nations League 2022

In Groep 3 van de UEFA Nations League spelen Duitsland en Hongarije aanstaande vrijdag tegen elkaar. In deze poule in de A-league staat Hongarije op de eerste plaats, maar maken de Duitsers nog kans die positie over te nemen. Dan moet het duel in De Red Bull Arena te Leipzig wel gewonnen worden van de verrassend sterke Hongaren. Voorspel Duitsland – Hongarije en scoor de hoogste odds via Sportgokken!

Statistieken Duitsland Hongarije

In de Head 2 Head statistieken is te zien dat Duitsland het de laatste twee keren niet gemakkelijk had tegen Hongarije. De uitwedstrijd in Boedapest werd afgelopen zomer al niet gewonnen. Dit Nations League duel werd toen 1-1.

Op het EK vorig jaar wist Die Mannschaft het Hongaarse voetbalteam ook al niet te verslaan. In de EK groepsfase werd het 2-2 tegen Hongarije. Duitsland werd uiteindelijk wel tweede in de poule en ging door naar de knock-outfase. Hongarije eindigde als vierde.

Wedden op Duitsland Hongarije 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Germany Hungary weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favorieten bij Duitsland – Hongarije

De Hongaren wisten tot nu toe de beste resultaten te behalen in Groep 3 waarin naast Duitsland ook de voetballanden Engeland en Italië zijn ingedeeld. Het Hongaarse elftal wist zelfs Engeland met 0-4 te verslaan in Wolverhampton. Hongarije maakt dus een behoorlijke opmars, maar is dat genoeg om in Leipzig van Duitsland te winnen?

De Hongaren worden voor dit duel als grote underdog gezien. De goksites en vele voetbalpunters gaan voor winst van Die Mannschaft. Dat hebben de Duitsers te danken aan de resultaten in het verleden die zeker indrukwekkender zijn dan dat bij de Hongaren het geval is.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Voordat we gaan kijken hoe hoog de pre-wedstrijd quoteringen dan wel niet zijn, laten we eerst de hoofdrolspelers zelf aan het woord. Sportgokken zocht in de media de meningen op van de bondscoaches op.

Hans Dieter Flick (bondscoach Duitsland): “Wedstrijd tegen Hongarije serieus benaderen”

“We willen drie punten pakken. We willen onszelf in de komende twee wedstrijden belonen voor de moeite die we hebben gedaan. Het is belangrijk dat we de wedstrijden serieus en geconcentreerd benaderen. Tegen Engeland was het een grote stap voorwaarts, dat moet bevestigd worden. Het is goed als we goed gerepeteerd zijn voor het WK. Maar we willen ook andere spelers kansen geven. De focus ligt echter altijd op het resultaat.”

Marco Rossi (bondscoach Hongarije): “Goede wedstrijd spelen tegen Duitsland”

“Ik wil graag dat we een goede wedstrijd spelen tegen zowel de Duitsers als de Italianen. Het eindresultaat is altijd belangrijk, ik heb nog nooit gehoord van een ploeg die niet naar de grasmat ging zonder te willen winnen, maar als iemand nu voor me zou staan met een gelijkspel in Leipzig en dan ook nog in de Puskás Arena, zou ik hem zeker in de palm van zijn hand slaan.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen Duitsland Hongarije

Voetbalpunters kunnen in dit duel het meest verdienen bij een zege van Hongarije. De pre-wedstrijd quoteringen bij de online bookmakers staan op x13.50 keer de inzet wel heel hoog genoteerd als de Hongaren winnen.

Wordt het ook dit keer weer een gelijkspel tussen Duitsland en Hongarije? Dan zijn de sportsbooks bereid een maximale bookmaker bonus van x6.00 keer de inzet uit te keren aan punters die deze voorspellingen hadden ingevuld bij de online bookmakers.

Bij een zege van Duitsland gaan de Nederlandse topgoksites niet verder dan een maximale quotering van x1.25 keer je inzet.

 

Wedden op Nations League

Voor veel landenteams zijn de twee laatste speelronden van de UEFA Nations League de laatste voorbereiding op het WK2022 in Qatar. Over twee maanden is het al zover en barst het WK los in Qatar. Duitsland is wel van de partij, maar Hongarije niet. De Duitsers zullen de wedstrijd tegen de Hongaren dus serieus willen aanpakken.

Denk jij te weten welke ploeg wint, speel dan mee via Sportgokken en zet in bij de betrouwbaarste online goksites van Nederland. Check her overzicht van alle odds via de wedkantoren!

 

Waar en wanneer is Duitsland – Hongarije?

De wedstrijd Duitsland – Hongarije zal op vrijdag 23 september worden gespeeld. Het duel vindt plaats in de Red Bull Arena te Leipzig. De aftrap zal om 20:45 uur worden verricht. Tot die tijd kun je wedden voor hoge pre-odds.

Als de wedstrijd begint, schakelen de sportsbooks over naar live weddenschappen waar je de gehele wedstrijd gebruik van kunt maken.

 

Voorspellen? Speel verantwoord en bewust!

Sportgokken is voorstander van verantwoord en veilig online wedden op sport. Speel bij de betrouwbaarste goksites en zet nooit te hoog in. Voor extra informatie over het voorspellen van wedstrijden en betrouwbare bookmakers kun je altijd terecht in het Sportgokken kenniscentrum. Ben je al klaar voor een weddenschap?

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor de winnende deal bij Duitsland – Hongarije>>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.