Wedden op British Open Snooker 2022

Van 26 september tot en met 2 oktober 2022 wordt de Snooker British Open 2022 gehouden. Het toernooi speelt zich af in de Marshall Arena in Milton Keynes, Engeland. Mark Williams is de titelverdediger, nadat hij Gary Wilson met 6-4 had verslagen in de finale van 2021. Wie wordt de winnaar van British Open 2022? Voorspel en pot de hoogste odds bij Sportgokken!

Historie

De British Open is een professioneel snookertoernooi. Het werd voor het eerst gehouden in het voorjaar van 1985. Vanaf het seizoen 2004/2005 werd het toernooi niet meer gehouden, tot het in 2021 na 17 jaar weer op de kalender werd gezet. In het seizoen 1998-1999 werd het toernooi pas later gehouden, waardoor het toernooi twee keer plaatsvond in 1999, voor de seizoenen 1998-1999 en 1999-2000. Sindsdien wordt het snookertoernooi in het najaar gespeeld, dit jaar dus in de laatste week van september.

Wedden op British Open Snooker 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het snooker wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Engeland Open Snooker weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favorieten British Open 2022

Bij de goksites die snookerweddenschappen aanbieden is Ronnie O’Sullivan de absolute topfavoriet. De levende snookerlegende wordt op de voet gevolgd door Judd Trump en Bingtao Yan.

Achter dit drietal zien we namen als Mark Williams en John Higgins opduiken als outsiders voor eindwinst van het Snooker Engels Open 2022. Ook Mark Selby wordt door de goksites als outsider aangestipt en sluit daarmee de rij van snookerspelers die volgens de bookies serieus kans maken op de eindzege in Milton Keynes.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we de pre-tournament odds voor je op een rij zetten, legden we de snookerballen eerst op een rij en gingen online op zoek naar de mening van de hoofdrolspelers zelf. Sportgokken helpt je daarmee je winstkansen te vergroten, doordat je nu ook weet hoe O’ Sullivan er zelf over denkt.

Ronnie O’Sullivan: “Uitgerust en gemotiveerd voor British Open 2022”

“Ik heb al een jaar last van een tenniselleboog, maar de afgelopen maanden was het erger geworden. Vooral na het ongelooflijk zware WK werd de pijn erger. Daarom heb ik een rustpauze ingelast. Ik zou eerst pas tijdens de Hong Kong Masters terug in competitie komen, maar ik ben blij dat ik er tijdens de British Open weer bij kan zijn. Het is een thuiswedstrijd, dus ik ben uitgerust én gemotiveerd voor de British Open 2022!”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds British Open 2022 Snooker

De pre-odds bij de online bookmakers laten zien dat O’Sullivan de topfavoriet is. Een overwinning van O’Sullivan zorgt bij de top wedkantoren voor een maximale uitbetaling van x6,00 het gekozen wedbedrag.

Speel je op Trump, dan lopen de quoteringen bij winst van Trump op naar maximaal x8,00 het stortingsbedrag dat gebruikt is bij de plaatsing van deze weddenschap – een flinke bookmaker bonus dus!

Achter deze twee gaan de odds snel de hoogte in. Zo scoor je al maximaal x13,00 bij een winnende voorspelling op een eindzege voor Williams, Hiigins of Yan. Achter de naam van Selby staat al een pre-tournament outrights odd van x17,00!

 

Online wedden op Snooker

Wie raakt de rode en gekleurde ballen het beste op de snookertafels van de British Open 2022? Dat is de vraag die snookerpunters deze week moeten beantwoorden bij het wedden op sport & snooker. Sportgokken helpt ze bij het vinden van dat antwoord door alle odds en deals op een rij zetten.

Ook hebben een kenniscentrum waar je allerlei informatie kunt lezen over het veilig en verantwoord live wedden & weddenschappen afsluiten in het algemeen! Check ook onze betsites reviews voor een compleet beeld van de beste Snookergokdeals voor de British Open 2022!

 

Waar en wanneer is de British Open 2022

De Snooker British Open 2022 wordt gespeeld van 26 september – 2 oktober 2022 in de Marshall Arena in Milton Keynes, Engeland. Het is het derde rankingtoernooi van dit lopende seizoen.

Je kan via Sportgokken inzetten op alle partijen en op de finale. Het voorspellen van de eindwinnaar kan nu via de outright odds. Wil je wachten tot de finale daadwerkelijk aan de gang is? Kies dan voor live gokken op de winnaar van British Open 2022. Check hiervoor ook de Sportgokken bookmakerspagina.

 

Veilig voorspellen!

Voordat je gaat afstoten bij het wedden op de snooker British Open 2022 willen we je nog even wijzen op het verantwoord gokken. Speel nooit met geld dat je niet kunt missen, stop op tijd en zet niet te hoog in. Probeer ook niet je verlies terug te winnen, maar hou het leuk.

Wedden op Snooker maakt het volgen van deze sport nog spannender, dus probeer gerust een keer in te zetten op snooker. Zolang dit je veilig en verantwoord doet, wil Sportgokken je daar dolgraag bij helpen!

Ga naar onze bookmakers pagina en pot de winnende snookerdeal voor de British Open 2022 >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.