Wedden op AT&T Pebble Beach Golf 2023

De golfballen krijgen dit weekend weer flink wat te verduren als de beste golfers ter wereld hun swing gebruiken om de bal zo ver mogelijk weg te slaan en zo snel mogelijk op de green te krijgen voor een snelle put. Wie loopt de beste ronde en mag zich winnaar noemen van de AT&T Pebble Beach 2023? Voorspel en sla een hole in one bij de bookmakers via Sportgokken!

Historie AT&T Pebble Beach

Dit PGA toernooi bestaat al sinds 1937, toen de zanger Bing Crosby de golfwedstrijd voor het eerst organiseerde. Sinds 2010 vindt het toernooi op drie verschillende golfbanen plaats: de Pebble Beach Golf Links, de Monterey Peninsula Country Club en de Spyglass Hill Golf Course. Al deze golfbanen bevinden zich in Pebble Beach (Californië), het strand waaraan deze golfmeeting haar naam ontleent.

Vorig jaar werd het toernooi door COVID beperkingen in de VS niet gehouden, waardoor 2021 winnaar Daniel Berger titelverdediger is. Hij liep de PAR 72 baan in 270 slagen, -18 onder par. De verwachting is dat de winnaar van dit jaar het in nog minder slagen zal moeten doen.

Wedden op AT&T Pebble Beach 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op golf
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan AT&T Pebble Beach Golf weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet AT&T Pebble Beach 2023

Voor de editie van 2023 zetten de goksites die golfweddenschappen aanbieden in Nederland hun geld op Jordan Spieth. De Amerikaan wordt door de golf-bookies vlak boven Matt Fitzpatrick en Kevin Hovland gezet.

Outsiders voor de eindzege zijn mannen als Maverick McNealy, Tom Hoge en Justin Rose. Als dark horse wordt Alex Smalley gezien. Hij behoort niet direct tot de grote namen, maar steekt in topvorm en kan bovendien goed uit de voeten op dergelijke golfcourses.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we doorgaan met de odds laat Sportgokken altijd eerst nog de hoofdrolspelers zelf aan het woord. Ditmaal vonden we online een interview met topfavoriet Jordan Spieth. Wat voor verwachtingen heeft hij zelf van het toernooi? Wellicht helpt je dat bij het kiezen van de juiste weddenschap!

Jordan Spieth: “Weinig toppers, maar ik ga wel gewoon voor de winst”

“Vorig jaar beleefde ik hier één van mijn hoogtepunten in mijn golfcarrière. Ik kom hier graag. Helaas zijn er niet veel Top-10 spelers dit jaar. Ik had graag Jon Rahm en Rory Mcllroy hier zien spelen. Dat is niet zo, maar ik had dat graag anders gezien. Er zijn hier slechts zeven Top-50 spelers. Voor mij maakt het qua spel weinig verschil. Ik ga voor de winst en niets minder dan de winst. Matt Fitzpatrick en Kevin Hovland zullen mij voldoende tegenstand gaan bieden. ”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Spieth krijgt bij de wedkantoren een outright odd van +1100 mee, hetgeen gelijk staat aan de decimaal notering x 12,00! Een knetterhoge quotering voor een eindzege van een topfavoriet. Ook bij PGA nummer 10 Fitzpatrick is de maximale bookmakers bonus x 12,00.

Bij een toernooizege van de derde favoriet Hovland lopen de odds op tot een maximum van x 13,00. Een gokje op outsider McNealy levert tot x 19,00 keer het gekozen wedbedrag op. Bij eindwinst van Smalley is dat zelfs x 41,00 keer de inlegwaarde!

 

Wedden op Golf

Golf is een wereldberoemde sport, zeker onder Sportgokkers. Het spelletje is vooral populair omdat veel mensen zelf ook weleens een balletje slaan. Een PGA toernooi voorspellen, maakt het volgen van de profs dan natuurlijk nog leuker!

Check de Sportgokken betsites voor alle spelopties voor de AT&T Pebble Beach 2023 meeting. En wie weet ben jij straks de grote winnaar!

 

Waar en wanneer is AT&T Pebble Beach 2023

Het AT&T Pebble Beach 2023 toernooi duurt tot en met zondag 5 februari als het kaf van het koren is gescheiden bij de cut en de finaleronde wordt er gelopen op het superstrakke gras van de homecourse. De eerste afslag zal al in de ochtend plaatsvinden, dus zorg dat je op tijd je voorspelling plaatst om de beste odds te scoren!

 

Verantwoord voorspellen

Golf uitslagen voorspellen is leuk, spannend en kan flinke bookmakers bonussen opleveren. Het kan echter ook misgaan. Dan ben je je volledig inleg kwijt. Speel daarom altijd verantwoord, veilig en via betrouwbare bookmakers die in Nederland Sportweddenschappen mogen aanbieden.

Check de bookmakersreviews op deze site via ons kenniscentrum en beperk de risico’s. Zet niet te hoog in, stop op tijd en speel alleen als je het inlegbedrag echt kan missen!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina voor de beste AT&T Pebble Beach 2023 odds >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader