Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe kan ik inloggen bij LeoVegas?

Na registratie bij LeoVegas log je eenvoudig opnieuw in met je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord. Wil je echter eerst even kijken hoe dit werkt? Dan ben je hier op de juiste pagina beland. Hier vind je een duidelijk stappenplan hoe in te loggen bij LeoVegas Nederland & een FAQ sectie voorals het fout gaat.

LeoVegas

5.0 / 5

Bonus

Bonus: €200 stortingsbonus

Free spins bonus

25 spins

  • Groot aanbod
  • Zeer betrouwbaar
  • Hoge limieten

Ga naar www.leovegas.nl

Type in je url: www.leovegas.nl, dit kan zowel via je mobiele telefoon, tablet of computer, het enige wat je nodig hebt is een werkende internet verbinding.

Klik op het groene knopje ‘login'

Nu je op de site van LeoVegas bent beland klik je op het groene knopje ‘login' rechtsboven in je scherm.

Voer je gegevens in of login via iDIN

Er verschijnt nu een popup waarin je je e-mailadres en wachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen, je kan ook voor de optie kiezen: inloggen via iDIN. Wachtwoord vergeten? Geen probleem, dat is eenvoudig op te lossen. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten. Let op dat je 10 pogingen hebt, hierna wordt je account geblokkeerd en moet je via de klantenservice deze weer openen.

Je bent nu ingelogd en klaar om te beginnen met wedden op sport

Na het inloggen bij LeoVegas verschijnt eerst het scherm ‘Verantwoord spelen'. Hier krijg je een overzicht van je laatste inlogmoment, je resterende dagelijkse stortingslimiet, speeltijd en opnamelimiet. Nu heb je de optie om sportweddenschappen af te sluiten, online gokkasten of live casino spellen te spelen. Veel speelplezier!

Wachtwoord vergeten en kun je niet inloggen? Geen paniek! Volg deze stappen om snel weer te kunnen spelen:

  1. Klik op ‘Nu Spelen’.
  2. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’.
  3. Voer het e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd bij LeoVegas.
  4. Klik op ‘Verzenden' om de e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord te ontvangen.

Let op: je account wordt om veiligheidsredenen vergrendeld als je meer dan 10 keer een verkeerd wachtwoord invoert. Neem dan contact op met ons supportteam voor hulp! Dit kan via livechat, email (support@leovegas.nl) of telefonisch (+318002300416).

Kom je je account niet meer in maar wil je toch snel een weddenschap afsluiten? Bekijk dan hier het overige aanbod van legale bookmakers.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.