Aanbevolen

Beste bookmakers

Gala wedden

SK Galatasaray is één van de grootste clubs uit Turkije en de voetbalclub met de meeste fans in Turkije en erbuiten. Ze hebben een van de meest fanatieke supportersschare in de gehele wereld en voor deze mensen hebben wij dit artikel geschreven.

Zodat je een veilig plek kan vinden waar je op alle wedstrijden van Galatasaray kan wedden.

Galatasaray SK komt uit Istanboel de grootste stad van Turkije en bestaat al sinds 1905. De ploeg heeft verschillende bijnamen zoals Cim Bom Bom, Aslanlar (Leeuwen)en Gala. Het grootste (internationale) succes behaalden ze in seizoen 1999/2000 toen ze als enige Turkse club (tot nu toe) de UEFA CUP en de Super Cup wisten te winnen.

Galatasaray heeft verschillende rivalen waarvan Fenerbahçe, de stadsgenoot de grootste is. De derby tussen Gala en Fener is ieder jaar het hoogtepunt voor fans van beiden clubs en moet koste wat kost gewonnen worden.

Wil je online wedden op de komende duels van Galatasaray in de Super Lig en Europa League 2023/2024? 

Wij hebben de beste bookmakers voor je geselecteerd met de hoogste quoteringen voor alle Galatasaray wedstrijden en alles wat je nodig hebt om succesvol te gokken op Galatasaray.

Wil je wedden op de komende wedstrijd van Galatasaray?

Profiteer nu van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • Instant spelen
  • €250 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bezoek nu Circus.nl

(Ontvang nu een welkomstbonus van €250 bij Circus als nieuwe speler.)

Galatasaray Bookmakers

Als je wilt wedden op een Gala Süper Lig, Turkse beker (Türkiye Kupası) wedstrijd of in Europees verband in de Champions League.

Dan heb je daar de beste bookmakers voor nodig.

Wij hebben ze op een rij gezet voor je en beoordeeld op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Hoogte quoteringen
  • Welkomstbonussen voor nieuwe spelers
  • Aanbod van Galatasaray weddenschappen
  • Gebruikersvriendelijkheid website
  • Veiligheid & betrouwbaarheid

(Al onze bookmakers zijn in het bezit van de benodigde licenties om legaal te opereren op de Europese markt en dus absoluut veilig bevonden.)

Galatasaray wedden Super Lig

Galatasaray is de grootste club uit de Turkse professionele competitie qua aantallen fans, qua budget en ook qua kampioenschappen van de Spor Toto Süper Lig. Ze wisten in totaal maar liefst 21 x de hoogste voetbaldivisie van Turkije te winnen, twee keer meer dan hun directe en grootste rivaal Fenerbahçe.

Het wedden op de Super Lig en het kampioenschap van Galatasaray heeft dan historisch gezien veel kansen geboden om je voorspelling om te hebben gezet in winst.

De Turkse Super Lig heeft een aantal overeenkomsten met de Eredivisie die we in Nederland kennen, zo zijn er ook drie ploegen die ieder jaar favoriet zijn om aan het einde van het jaar als eerste te eindigen. Dat zijn Galatasaray, Fenerbahce en Besiktas en als outsider Trabzonspor.

Het wedden op Galatasaray in de Super Lig kan wel eens lastig zijn als je de competitie niet goed kent, zo zijn er altijd een paar gevaarlijke teams en zijn uitwedstrijden altijd moeilijk. De competitie is fysiek sterk en er zijn beren van centrale verdedigers die vaak goed de nul weten te houden en niet te vergeten de extreem fanatieke aanhang van de meeste clubs die zorgen voor een sterke twaalfde man.

Toch is er goed en snel geld mee te verdienen als je de competitie eenmaal leert kennen, en vooral als je op Galatasaray wilt gokken kan je als je verstand van voetbal hebt over het gehele seizoen als je gebruikt maakt van bijvoorbeeld het bankroll management systeem systematisch winst uit halen.

Gaat Galatasaray de komende wedstrijd in de Super Lig winnen? 

Zet nu in via Circus.nl waar je altijd de hoogste quoteringen hebt en letterlijk op alle Gala wedstrijden kan gokken. (Ontvang nu een €250 freebet als nieuwe speler.)

Wedden Galatasaray Fenerbahçe

De grootste en belangrijkste wedstrijd van het jaar en de wereld in Turkije is Gala – Fener (Galatasaray vs Fenerbahce). De stadsgenoten hebben al een hele lange rivaliteit en er is veel haat en nijd tussen de beiden supportersschare. De derby tegen Fenerbahce is niet gebaseerd op een bepaalde afkomst of religie maar puur tussen de voetbalclubs, net zoals je het bij Ajax – Feyenoord hebt of Real Madrid – Barcelona.

Het online gokken op Galatasaray Fenerbahce kan zeer lucratief zijn en daar komt nog eens bij dat het de wedstrijd nog eens extra spannend maakt. Je kan er bijvoorbeeld op rekenen dat de spelers van beiden teams alles gaan geven en soms iets te harde overtredingen gaan maken als het even tegenzit, daarom is het verstandig om altijd te wedden op minimaal 2 of 3 gele kaarten. Dan heb je je eerste geld al verdiend.

Laat je bij het wedden op de derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe niet leiden door je persoonlijke preferentie, uiteindelijk sluit je een weddenschap af om geld te verdienen en dat is bij de derby van je favoriete voetbalclub niet anders. Ook al ben je nog z'n hardcore fan van Gala is het toch soms slim om op een gelijkspel of overwinning van Fener te wedden, zelfs al verliest je club dan heb je als tegengewicht in ieder geval geld gewonnen waar je verlies mee kan wegdrinken.

Wie voorspel jij dat Galatasaray SK – Fenerbahçe SK 2023/2024 gaat winnen?

Wedden op de Turkse derby doe je via Circus.nl waar je tegen de hoogste quoteringen kan wedden op Gala – Fener.

Galatasaray Champions League wedden

Galatasaray is de enige club uit Turkije met Europees succes, zo wisten ze in het seizoen 1999/2000 de Europa League (Toen nog UEFA Cup) te winnen en zelfs de Super Cup. Daarnaast presteren ze ook redelijk goed in Europa en hebben ze al een aantal keer de groepsfase van de Champions League overleefd.

Het wedden op Galatasaray in de Champions League is niet zo gemakkelijk als het wedden op Gala in de Turkse Super Lig, dat komt omdat je de tegenstanders moeilijker kan inschatten en er vaak minder vanaf weet dat de tegenstanders in de thuiscompetitie.

Toch betekend dat niet dat je er niet goed en snel geld mee kan verdienen, integendeel zelfs met name bij wedstrijden die zelfs voor de bookmakers moeilijk in te schatten zijn kan jij extra veel waarde vinden.

Let er bij het wedden op Europese wedstrijden altijd op dat het thuisvoordeel veel belangrijker is, vooral als de wedstrijd ver weg wordt gespeeld kan de reis nogal vermoeiend zijn.

Vergeet ook niet de groepsdynamiek zo kan het voorkomen dat bijvoorbeeld Real Madrid al door is en ze strategisch tweede willen worden omdat ze dan een makkelijkere loting hebben en dus hun B-team opstellen.

Dit zijn allemaal factoren waar je in de normale competitie geen rekening mee hoeft te houden bij het wedden op voetbal.

Wil je direct beginnen met het wedden op Galatasaray, bezoek dan nu onze beste goksites waar je alle op Gala wedstrijden kan inzetten tegen de hoogste quoteringen.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.